Jul13
Σαμαράς : Κλειδώνουν οι υποψηφιότητες για τις εκλογές στην Αυτοδιοίκηση
7/13/2010 7:18:00 PM by Giannis

 

Τις επόμενες μέρες αναμένεται ο Αντώνης Σαμαράς να ανακοινώσει τις προθέσεις του και τις επιλογές του για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Τις τελευταίες μέρες ο Πρόεδρος της ΝΔ πραγματοποιεί συνεχείς συσκέψεις με το επιτελείο του για να καταλήξει στα πρόσωπα τα οποία θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά στις εκλογές του Νοεμβρίου και θα σηματοδοτούν την αλλαγή κυρίως της νοοτροπίας που θέλει να φέρει στην πολιτική σκηνή ο Α. Σαμαράς. Αν και παραμένει άγνωστο αν ο κ Σαμαράς θα επιλέξει υποψήφιους και θα δώσει το χρίσμα σε στελέχη σε όλη τη χώρα, το σίγουρο είναι πως για τους μεγάλους δήμους και τις περιφέρειες τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι λίγο πολύ γνωστά. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες ο Α Σαμαράς αναμένεται να κάνει την μεγάλη έκπληξη προχωρώντας σε μια υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Αττικής που θα προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση και θα αλλάξει τα δεδομένα.
Για την Αθήνα ο Νικήτας Κακλαμάνης φαίνεται πως θα είναι ξανά ο υποψήφιος της Ρηγίλλης ενώ για την Θεσσαλονίκη όλα δείχνουν πως τελικά ο Κώστας Γκιουλέκας θα αποδεχτεί την πρόταση του προέδρου της ΝΔ. Στον Πειραιά η υποψηφιότητα του Πέτρου Μαντούβαλου με τον ΛΑΟΣ φαίνεται πως μπερδεύει κάπως τα πράγματα καθώς παρασκηνιακά έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να κατέβει και ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, κάτι που προβληματίζει τον Α. Σαμαρά ο οποίος δεν θα ήθελε να δει να χάνονται ψήφοι λόγω του μανιάτικου εμφυλίου. Για τον Πειραιά πάντως ακούγεται και το όνομα του Προέδρου των Εμπόρων Βασίλη Κορκίδη. Όσον αφορά τις περιφέρειες άνετη αναμένεται να είναι η επικράτηση του Παναγιώτη Ψωμιάδη στη Μακεδονία.

Οι συνεργάτες του προέδρου ψάχνουν νέα και άφθαρτα στελέχη από όλη τη χώρα που θα ήθελαν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους προτάσσοντας το καινούριο. Τις επόμενες μέρες στη Ρηγίλλης θα πραγματοποιηθούν και άλλες συσκέψεις για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ενώ σύντομα θα υπάρξουν και ανακοινώσεις, καθώς ο πρόεδρος του κόμματος εξετάζει ο ίδιος μία προς μία τις πιθανές επιλογές στις μεγάλες περιφέρειες και τους μεγάλους δήμους. Την ίδια ώρα, όπως φαίνεται οι αλλαγές σε τομεάρχες και γραμματείς μετατίθενται για τον Σεπτέμβριο καθώς ο Αντώνης Σαμαράς θα ήθελε να τις συνδυάσει με την ανακοίνωση ενός νέου πακέτου οικονομικών μέτρων κατά την ομιλία του στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης. Στόχος του προέδρου της Ν.Δ. είναι να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που θα δίνει προτεραιότητα στην ανακούφιση των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες ο Α. Σαμαράς θα ξεκινήσει και τον κύκλο των περιοδειών του στη χώρα με στόχο να βρεθεί κοντά στους πολίτες και να αφουγκραστεί τα προβλήματά τους. Ήδη το επιτελείο του προέδρου ετοιμάζει δύο περιοδείες. Η μία θα πραγματοποιηθεί σε νησιώτικη περιοχή τουη Αιγαίου και η άλλη σε περιοχή της Βορείου Ελλάδος.

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω