Jul11 7/11/2011 6:01:00 PM by Giannis

Με αφορμή το τραγικό γεγονός που συνέβη στη Ναυτική Βάση στην περιοχή Ζύγι της Λεμεσού, το Γραφείο Τύπου του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

read more...
Jul11 7/11/2011 3:28:00 PM by Giannis

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η ανεργία στη χώρα μας, με τους νέους να πληρώνουν το μεγαλύτερο τίμημα της κρίσης στην αγορά εργασίας. Το ποσοστό μεταξύ των ηλικιών 15-24 ετών είναι το τρίτο υψηλότερο πανευρωπαϊκά, έχοντας εκτοξευτεί στο 38,5%. Επίσης σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Eurostat, για το α' τρίμηνο του 2011 η Ελλάδα έχει σπάσει άλλο ένα ρεκόρ. Το εγχώριο ποσοστό ανεργίας αυξάνεται ταχύτερα από οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

read more...
Jul11 7/11/2011 3:20:00 PM by Giannis

Απίστευτο κι όμως αληθινό... Είναι δυνατόν να είναι όλα έτοιμα για την υπογραφή του δανείου της πέμπτης δόσης, να βρίσκεται στο τραπέζι των συνεδριάσεων το διοικητικό συμβούλιο του ΔΝΤ υπό την προεδρία της απαστράπτουσας κ. Κριστίν Λαγκάρντ και να αποκαλύπτεται ότι δύο δήμοι της Αθήνας (Ζωγράφου και Αχαρνών) είναι... ανοικτοί σε ξένες τράπεζες;

read more...
Jul11 7/11/2011 3:02:00 PM by Giannis

 

Μεγάλο ενδιαφέρον αποκτά το πολιτικό σκηνικό μετά τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα τον τελευταίο καιρό. Όλα δείχνουν ότι πηγαίνουμε προς ραγδαία αλλαγή του , τουλάχιστον όπως το γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Σήμερα το "Βήμα της Κυριακής" δημοσιεύει δημοσκόπηση-σοκ (δείτε εδώ)που δείχνει ότι και τα δύο μεγάλα κόμματα μαζί έχουν κάτω από 35%. Η πτώση του δικομματισμού είναι ραγδαία. 2 στους 3 πολίτες δεν πείθονται από τα μεγάλα κόμματα, τα οποία έχουν ταυτίσει με την οικονομική καταστροφή της χώρας.
read more...
Jul8 7/8/2011 3:58:00 PM by Giannis

Συνάντηση του προέδρου του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, κ. Γιάννη Δημαρά και του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου, κ. Βασίλη Οικονόμου με την αντιπροσωπεία της Συνόδου των Πρυτάνεων, πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο γραφείο του κόμματος.

read more...
Jul8 7/8/2011 3:54:00 PM by Giannis

Σας ενημερώνουμε ότι η Συντονιστική Ομάδα Στήριξης του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με έδρα την Ρόδο, αποτελείται από τα εξής μέλη:

read more...
Jul8 7/8/2011 3:47:00 PM by Giannis

Συνάντηση του προέδρου του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ,κ. Γιάννη Δημαρά και του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου, κ. Βασίλη Οικονόμου με την αντιπροσωπεία της Συνόδου των Πρυτάνεων, πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο γραφείο του κόμματος.

read more...
Jul7 7/7/2011 7:18:00 PM by Giannis

«Αυτή είναι η πολιτική νεολαία μας,
Αυτό είναι το ΑΡΜΑ ΝΕΩΝ»
Οι διεκδικήσεις των προηγούμενων γενεών εξασφάλισαν σε αυτές την αξιοπρέπεια, την ασφάλεια, την αυτοτέλεια, τη σιγουριά, που συνάδουν με την ανθρώπινη αξία. Οι ανατροπές, που έχουν ήδη συντελεστεί και όσες πρόκειται να επακολουθήσουν, απαιτούν την άμεση, διαρκή και δυναμική ενεργοποίηση μας.

read more...
Jul7 7/7/2011 7:15:00 PM by Giannis

Με αφορμή την ετήσια έκθεση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Ρακιντζή, το Γραφείο Τύπου του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

read more...
Jul7 7/7/2011 4:06:00 PM by Giannis

Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στην ομιλία του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών, Βουλευτή Αττικής, Βασίλη Οικονόμου, είναι η απάντηση  στην επικοινωνιακή τακτική της κυβέρνησης, που θέλει να στείλει τον λαό πίσω στους καναπέδες. Οι πολίτες συμμετέχουν στις πολιτικές διεργασίες, είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν ριζικά το πολιτικό σκηνικό και θα δώσουν δημοκρατικές και ειρηνικές διεξόδους στα βίαια αδιέξοδα που βάρβαρα δημιουργεί η κυβερνητική πολιτική.

read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω