Oct3 10/3/2011 1:45:00 PM by Giannis

Έφεδροι, ή πιο καλά, μελλοθάνατοι, ονομάζονται και επίσημα πλέον 30.000 δημόσιοι υπάλληλοι οι οποίοι απολύονται έπειτα από ένα χρονικό διάστημα που θα παίρνουν το 60% του μισθού τους.

read more...
Sep30 9/30/2011 4:13:00 PM by Giannis

Τα μεγάλα ονόματα της δυσώδους υπόθεσης των υποβρυχίων που ζημίωσαν το ελληνικό Δημόσιο κατά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, άγγιξαν οι εισαγγελείς του Οικονομικού Εγκλήματος.
Είκοσι εννέα κατηγορούμενοι, πρόσωπα υπεράνω πάσης υποψίας τα οποία διώκονται για σωρεία κακουργηματικών πράξεων έχουν μπει εδώ και μερικές ώρες στο κάδρο των κατηγορουμένων. Πρόκειται για τους φυσικούς πρωταγωνιστές του σκανδάλου καθώς οι πολιτικές ευθύνες έχουν μπει -ήδη- στις καλένδες.

read more...
Sep30 9/30/2011 9:44:00 AM by Giannis

Ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου, μιλώντας στον Ρ/Σ «Μαρκόνι 961» του Βόλου απαίτησε από την κυβέρνηση να μην διολισθήσει σε μέτρα καταστολής και αυταρχισμού κατά της νέας γενιάς.

read more...
Sep29 9/29/2011 6:56:00 PM by Giannis

Υπογράφθηκε σήμερα και θα υλοποιηθεί άμεσα η απόφαση για την διεκπεραίωση των θεμάτων της Διεύθυνσης Στρατολογίας από τα ΚΕΠ,ώστε να μειωθεί η γραφειοκρατία και να βελτιωθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες.

read more...
Sep29 9/29/2011 6:27:00 PM by Giannis

Σε νέα συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου που προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα την Κυριακή το απόγευμα, θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για το θέμα της εργασιακής εφεδρείας.Στην ίδια συνεδρίαση θα συζητηθεί και προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2012, το οποίο θα κατατεθεί τη Δευτέρα στη Βουλή, σύμφωνα με τη σχετική συνταγματική πρόνοια.

read more...
Sep29 9/29/2011 1:31:00 PM by Giannis

Μπαράζ καταλήψεων πραγματοποιείται από το πρωί, σε διάφορα υπουργεία, με πρώτο αυτό του Οικονομικών, ενόψει της έλευσης της τρόικας και με τους εργαζόμενους σε αυτά να διαμαρτύρονται για το καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας και του ενιαίου μισθολογίου

read more...
Sep28 9/28/2011 4:17:00 PM by Giannis

Διευκρινίσεις για το γενικό περίγραμμα του νέου συστήματος αποδείξεων έδωσε σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Σύμφωνα με αυτό οι φορολογούμενοι θα πρέπει να τεκμηριώνουν το σύνολο του εισοδήματος που είτε καταναλώνουν (ηλεκτρική ενέργεια, φυσικό αέριο, ενοίκιο, δίδακτρα, κινητή τηλεφωνία, οικιακές υπηρεσίες, νομικές και ιατρικές υπηρεσίες, ταξίδια, κ.λπ.) είτε αποταμιεύουν/επενδύουν

read more...
Sep27 9/27/2011 6:32:00 PM by Giannis

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ Ο ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ!

ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΓΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ!

Η 'Ίσκρα" για την καλύτερη ενημέρωση των αναγνωστών της, δημοσιεύει, χωρίς κρίσεις και σχόλια για την αξιοπιστία και την αντικειμενικότητά της, στοιχεία από τη δημοσκόπηση της GPO για την εκπομπή «Ανατροπή» του MEGA (26/09).

read more...
Sep27 9/27/2011 5:48:00 PM by Giannis

Ενα ασύνταχτο ασκέρι μοιάζει η κυβερνητική παράταξη και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ που καλείται απόψε να ψηφίσει το χαράτσι στα ακίνητα, σε μια ψηφοφορία από την οποία δεν αποκλείονται εκπλήξεις-διαρροές και η οποία σε κάθε περίπτωση θα είναι ένα κρας τεστ εν όψει της επόμενης ψηφοφορίας για το νέο, σκληρό πακέτο μέτρων.

read more...
Sep27 9/27/2011 4:36:00 PM by Giannis

Ως αντιστάθμισμα για τη μείωση κατά 35% των επιχορηγήσεων στους ΟΤΑ 

Σε μηχανισμό συρρίκνωσης του ήδη αναιμικού εισοδήματός τους εξελίσσεται η κατοχή ακίνητης περιουσίας εκ μέρους των Ελλήνων πολιτών.
Με τον προτεινόμενο, από υπηρεσιακούς παράγοντες, διπλασιασμό του ΤΑΠ και στη συνέχεια των άλλων δημοτικών τελών (καθαριότητας και φωτισμού) που εισπράττονται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ δρομολογείται η έμμεση δήμευση της ατομικής ιδιοκτησίας. Οι «φωστήρες» της κυβέρνησης, που εισηγούνται τη νέα φοροεπιδρομή στα ακίνητα που ήδη επιβαρύνονται με 33 φόρους και τέλη, πλέον των εκτάκτων εισφορών, εκτιμούν ότι οι δήμοι μπορούν να αποκομίσουν πρόσθετα έσοδα στα χειμαζόμενα ταμεία τους από τη συγκεκριμένη αύξηση

read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω