Oct6 10/6/2011 6:35:00 PM by Giannis

«Η μόνη λύση στο αδιέξοδο της χώρας είναι οι εκλογές» δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς. Ο κ. Κουβέλης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόραση επανέλαβε όσα είχε δηλώσει και στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στο newsbomb.gr, τασσόμενος για ακόμα μια φορά κατά των βουλευτικών προνομίων.

read more...
Oct6 10/6/2011 6:13:00 PM by Giannis

Ερωτήματα προκαλούν οι δηλώσεις του Δ. Κουσελά

Ο Δημήτρης Κουσελάς μετά το επεισόδιο με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, με αποκλειστικές δηλώσεις του στο 24h.gr, αφήνει να εννοηθεί ότι υπάρχουν συμφέροντα που δεν επιτρέπουν την ανακοίνωση των ονομάτων των μεγαλοοφειλετών

read more...
Oct6 10/6/2011 5:48:00 PM by Giannis

Δημοσιογράφος: Όλα δείχνουν ότι η συμφωνία της 21ης Ιουλίου βρίσκεται στον αέρα. Η γερμανική και η γαλλική κυβέρνηση διακινούν διάφορα σενάρια χρεοκοπίας και η ελληνική η κυβέρνηση λέει στο λαό για να αποφύγουμε τα χειρότερα πληρώστε χαράτσια, πληρώστε μέτρα, παλιά και νέα. Υπάρχει άλλη λύση;

read more...
Oct6 10/6/2011 5:33:00 PM by Giannis

Μία ακόμη κόντρα ξέσπασε χθες, μεταξύ ΚΚΕ και ΣΥΝ, με αφορμή δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για το ΕΑΜ και τον... σημερινό "σεχταρισμό" του Περισσού. Μία ακόμη κόντρα ξέσπασε χθες, μεταξύ ΚΚΕ και ΣΥΝ, με αφορμή δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για το ΕΑΜ και τον... σημερινό "σεχταρισμό" του Περισσού.

read more...
Oct5 10/5/2011 7:38:00 PM by Giannis

•    Σκληρή γλώσσα από τον Ιεράρχη αναφερόμενος τόσο στην «κατάσταση πανικού που επικρατεί στην πατρίδα μας» όσο και στις πολιτικές αποφάσεις, που όπως λέει «έχουν τραυματίσει το ηθικό και την αξιοπρέπειά μας».
•    Ο ιεράρχης ζητά από τους πιστούς, «αφού δεν μπορούν να πληρώσουν τη λεγόμενη "έκτακτη εισφορά ακινήτων", να μη φτάσουν σε απόγνωση. Να ξέρουν ότι θα βρεθούμε όλοι ενωμένοι στο πλευρό τους και θα φωνάξουμε μαζί: Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος»

read more...
Oct5 10/5/2011 5:22:00 PM by Giannis

H ύφεση στην Ελλάδα ήταν μικρότερη, αλλά ξεκίνησε από το 2008

Αναθεωρήθηκαν σήμερα από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) τα στοιχεία για το ΑΕΠ, μόλις δύο μέρες μετά την ανακοίνωση του προσχεδίου του προϋπολογισμού του 2012, το οποίο βασίστηκε στα παλιά στοιχεία.
Συγκεκριμένα, τα στοιχεία της ΕΛ ΣΤΑΤ για την αναθεώρηση του ΑΕΠ κρύβουν δυο αποκαλύψεις:
* η ύφεση ήρθε το 2008 (-0,2% αντί για ανάπτυξη 1%)
* ενώ το 2010 η ύφεση ήταν μικρότερη στο -3,5% από -4,5%

read more...
Oct5 10/5/2011 5:04:00 PM by Giannis

Το νέο σύστηµα αµοιβών στο Δημόσιο, παρ' ότι συνιστά µία σηµαντική διαρθρωτική αλλαγή καθώς εξαλείφει τις κραυγαλέες μισθολογικές ανισότητες, σηµατοδοτεί τη µετάβαση σε µία νέα πραγµατικότητα. Η κατάργηση των 101 ειδικών επιδοµάτων, η σύνδεση των αποδοχών µε το νέο βαθμολόγιο και η καθιέρωση του πριµ παραγωγικότητας σε επιλεγµένες οµάδες εργαζομένων, διαµορφώνουν ένα νέο τοπίο

read more...
Oct5 10/5/2011 1:30:00 PM by Giannis

Τουλάχιστον 5 με 6 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ προειδοποιούν το Μαξίμου ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν την κατάργηση της εθνικής συλλογικής σύμβασης και την μείωση των τιμών στον ιδιωτικό τομέα. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το επερχόμενο (καταστροφικό για τις ελληνικές τράπεζες) κούρεμα 50% των ελληνικών ομολόγων (που κατά τον Βενιζέλος είναι… τεχνικό θέμα), μπορεί να εγκλωβίσει τις πολιτικές εξελίξεις.

read more...
Oct4 10/4/2011 1:40:00 PM by Giannis

Παραλύουν αύριο ο δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας της χώρας εξαιτίας  της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας Που έχουν κηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στα μέτρα της κυβέρνησης.Συγκεκριμένα αύριο απεργούν όλοι σι δημόσιοι υπάλληλοι (εφορίες, νομαρχίες πολεοδομίες, υπουργεία, δήμους) και οι εργαζόμενοι σε ΔΕΚΟ.

read more...
Oct3 10/3/2011 5:17:00 PM by Giannis

«Θα επιδιώξουμε εξαντλητικό διάλογο και την ευρύτερη δυνατή συναίνεση» είπε ο Ν. Σηφουνάκης

Με στόχο να υπάρξει καλύτερος συντονισμός των συναρμόδιων φορέων, να γίνει καλύτερη συζήτηση και διαβούλευση και να δημιουργηθεί ένα ουσιαστικό και ολοκληρωμένο πλαίσιο που θα έχει την ευρύτερη δυνατή συναίνεση, αναβάλλεται η κατάθεση του Νέου Ρυθμιστικού Σχεδίου της Αθήνας που είχε προγραμματιστεί για το φθινόπωρο.

read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω