Nov15 11/15/2011 12:35:00 PM by Giannis

 Ξεκινούν οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου

 
Από σήμερα Τρίτη ξεκινούν οι εκδηλώσεις για την 38η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου και θα κουφωθούν την Πέμπτη με τη μεγάλη πορεία στην Αμερικανική πρεσβεία.
 
Σε επιφυλακή θα βρίσκεται από σήμερα και η Εισαγγελία Πρωτοδικών για την αντιμετώπιση τυχόν επεισοδίων.
 
Η Εισαγγελία θα βρίσκεται σε 24ωρη επιφυλακή με 11 εισαγγελείς, ένας εκ των οποίων θα βρίσκεται στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ.
 
Σε υπηρεσία θα βρίσκονται και δυο εισαγγελικοί λειτουργοί στην Ευελπίδων το πρωί και άλλοι δύο συνάδελφοί τους το απόγευμα.
Την Πέμπτη 17 Νοέμβρη, τρεις εισαγγελείς θα είναι υπ ατμόν στη ΓΑΔΑ όπως και άλλοι 12 θα βρίσκονται σε επιφυλακή, ενώ άλλοι τέσσερις εισαγγελικοί λειτουργοί θα είναι στην ποινική δίωξη, πρωί και απόγευμα.
read more...
Nov15 11/15/2011 12:06:00 PM by Giannis
Αρχισε το απόγευμα της Δευτέρας η συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις
«Η χώρα μπορεί να σωθεί. Από εμάς εξαρτάται. Κανένας δεν θέλει να ηττηθεί η χώρα και να φύγει από το ευρώ». Αυτό τόνισε ο πρωθυπουργός κ. Λουκάς Παπαδήμος στις προγραμματικές δηλώσεις του στη Βουλή, χειροκροτούμενος και από τους τρεις αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση κκ. Γ. Παπανδρέου, Α. Σαμαρά και Γ. Καρατζαφέρη, αλλά και από την συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών. Είναι χαρακτηριστικό ότι αμέσως μετά την ομιλία του, οι αρχηγοί των κομμάτων και οι βουλευτές σχημάτισαν ουρά για να τον συγχαρούν. Ο κ. Παπαδήμος, αφού κατέστησε σαφές ότι αναλαμβάνει την πιο δύσκολη στιγμή της πρόσφατης ιστορίας της χώρας και ότι μόνος του δεν μπορεί να εκπληρώσει αυτή την αποστολή, ζήτησε συλλογική προσπάθεια από όλους ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι.
read more...
Nov15 11/15/2011 11:39:00 AM by Giannis

 - Οι μισθοί ανάλογα την εκπαίδευση

- Βαθμοί, κλιμάκια και πως επηρεάζουν το μισθό

- Όλα τα επιδόματα –παραδείγματα

Στα 780 ευρώ ορίζει τον εισαγωγικό μισθό των υπαλλήλων στο Δημόσιο τομέα του βαθμού ΣΤ της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης η εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών για το νέο μισθολόγιο στο δημόσιο, που γνωστοποιήθηκε απόψε.

Με βάση το ποσό αυτό οι βασικοί μισθοί των υπόλοιπων κατηγοριών διαμορφώνονται αφού πολλαπλασιαστούν με επιμέρους συντελεστές, οι οποίοι φτάνουν έως το 1,4 για υπαλλήλους πανεπιστημιακής εκπαίδευσης. Στη συνέχεια ο μισθός αυξάνει ανάλογα με τον βαθμό του κάθε υπαλλήλου.

 

read more...
Nov14 11/14/2011 3:56:00 PM by Giannis

 

Πλήρης κατάρρευση του δικομματισμού δείχνουν οι νέες δημοσκοπήσεις που έρχονται στη δημοσιότητα. Το ΠΑΣΟΚ ανεπίσημα είναι ήδη τρίτο κόμμα με μονοψήφια ποσοστά αλλά προσπαθούν με νύχια και με δόντια να το διατηρήσουν στη ζωή. 2 μονάδες κάτω και η Ν.Δ σε σχέση με τις προηγούμενες δημοσκοπήσεις.
Δείτε αναλυτικά:

 

read more...
Nov14 11/14/2011 1:18:00 PM by Giannis

Σας ενημερώνουμε ότι Κλιμάκιο της Πολιτικής Κίνησης «Ελεύθεροι Πολίτες» με επικεφαλής τον ανεξάρτητο Βουλευτή Αττικής, Βασίλη Οικονόμου και τον πρ. Βουλευτή Β' Πειραιά, Νίκο Γαλανό, θα περιοδεύσει στην Αχαΐα την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011 σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα:

read more...
Nov14 11/14/2011 11:53:00 AM by Giannis

Στην κήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας για αύριο Τρίτη, προχώρησε η ΑΔΕΔΥ προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή των εργαζομένων στο Δημόσιο στα συλλαλητήρια διαμαρτυρίας που έχουν προγραμματιστεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Σε δύο δίωρες στάσεις εργασίας, για τον ίδιο λόγο, προχωρούν και οι καθηγητές μέσης εκπαίδευσης.

Όπως αναφέρει η ΑΔΕΔΥ στην ανακοίνωσή της, η στάση εργασίας θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι έως τη λήξη του ωραρίου, προκειμένου να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις για την αποτροπή των απολύσεων που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στο Δημόσιο και τη διάλυση των δημόσιων υπηρεσιών.

read more...
Nov14 11/14/2011 11:31:00 AM by Giannis

Σήμερα στις 7 μμ η ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων από τον πρωθυπουργό Λ. Παπαδήμο. Την Τετάρτη το μεσημέρι η ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση της 11ης Νοεμβρίου.

Με την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων από τον νέο πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, στην αίθουσα της ολομέλειας της Βουλής, αρχίζει σήμερα στις 7 το απόγευμα η τριήμερη διαδικασία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση που ορκίστηκε στις 11 Νοεμβρίου.

read more...
Nov14 11/14/2011 11:12:00 AM by Giannis

Το απόγευμα ξεκινά στη Βουλή η διαδικασία παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση του κ. Λουκά Παπαδήμου. Και μπορεί να είναι περίπου δεδομένο ότι η μεταβατική κυβέρνηση θα λάβει από την εθνική αντιπροσωπεία το πράσινο φως για να υλοποιήσει πολιτικές και μέτρα που έχουν ψηφιστεί από μήνες αλλά δεν έχουν ακόμη προχωρήσει, όμως δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι το νέο υπουργικό συμβούλιο θα έχει την ανοχή των ισχυρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το αντίθετο μάλιστα.

Όπως προέκυψε από τις τηλεδιασκέψεις που είχε το Σαββατοκύριακο ο κ. Παπαδήμος με την καγκελάριο της Γερμανίας κυρία Άνγκελα Μέρκελ, τον πρόεδρο της Γαλλίας κ. Νικολά Σαρκοζί και άλλους Ευρωπαίους αξιωματούχους μεταξύ των οποίων οι κύριοι Γιούνκερ, Μπαρόζο και βαν Ρομπάι, οι εταίροι θέλουν να λάβουν τη διαβεβαίωση ότι ύψιστη προτεραιότητα της νέας κυβέρνησης είναι να εφαρμοστούν όσα ζητά η τρόικα και όσα υπερψηφίστηκαν τους προηγούμενους μήνες από τη Βουλή χωρίς να έχουν ακόμη δρομολογηθεί.

read more...
Nov11 11/11/2011 5:46:00 PM by Giannis

Ο ανεξάρτητος Βουλευτής Αττικής (Ελεύθεροι Πολίτες), Βασίλης Οικονόμου, με αφορμή τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης, προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις στη ΝΕΤ

read more...
Nov11 11/11/2011 4:58:00 PM by Giannis

Δώδεκα νέα πρόσωπα και έξι επιπλέον μέλη από το προηγούμενο υπουργικό
Η δημιουργία μικρού και ευέλικτου κυβερνητικού σχήματος παραμένει μακρινό όνειρο για τα ελληνικά δεδομένα. Και το νέο υπουργικό συμβούλιο είναι πολυπληθές και, μάλιστα, έχει 6 περισσότερα μέλη από το προηγούμενο.

Συνολικά, η νέα κυβέρνηση αποτελείται από 49 πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένου του πρωθυπουργού και του κυβερνητικού εκπροσώπου που θα ανακοινωθεί σύντομα, ενώ τη μεγάλη πλειονότητα αποτελούν τα μέλη του απερχόμενου υπουργικού Συμβουλίου.

read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω