Nov21 11/21/2011 3:37:00 PM by Giannis

 Ο ανεξάρτητος Βουλευτής Αττικής (Ελεύθεροι Πολίτες), Βασίλης Οικονόμου, σε συνέντευξή του στο Ρ/Σ «ΑΝΤ1 97,2» και τον δημοσιογράφο Κώστα Ουίλς, δήλωσε μεταξύ άλλων:

 

Το σχέδιο του προϋπολογισμού που κατατέθηκε είναι καταδικασμένο και πάλι να αναθεωρηθεί. Στηρίζεται σε ευχές και προθέσεις ενώ αγνοεί πλήρως την πραγματικότητα της ελληνικής οικονομίας και τις συνέπειες του Μνημονίου

read more...
Nov21 11/21/2011 11:50:00 AM by Giannis

  

Την πρόθεσή του να κινητοποιηθεί άμεσα και προς όλες τις κατευθύνσεις για το μεγάλο ζήτημα δημόσιας υγείας που προκύπτει από την βιομηχανική ρύπανση του Ασωπού ποταμού εκφράζει το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
 
Αφορμή αποτέλεσε η επιδημιολογική μελέτη στην περιοχή των Οινοφύτων Βοιωτίας, που πραγματοποιήθηκε υπό την εποπτεία της καθηγήτριας επιδημιολογίας κυρίας Αθηνάς Λινού, και η οποία κατέδειξε τη σοβαρότητα των επιπτώσεων που έχει στην υγεία των κατοίκων και ειδικότερα στην υγεία των μικρών παιδιών η ρύπανση του Ασωπού.
read more...
Nov21 11/21/2011 11:28:00 AM by Giannis
Παρά ακόμη και τις υπουργικές προσπάθειες να παγώσει για λίγο έστω η διαδικασία καθώς υπάρχει κίνδυνος να βρεθούν πολλές υπηρεσίες χωρίς προσωπικό τα χρονοδιαγράμματα της τρόικας υπό την απειλή της 6ης δόσης έχουν μπει μπροστά και έτσι σε επτά μέρες από σήμερα έρχεται το πρώτο κύμα εφεδρείας. Είναι οι υπάλληλοι που είναι άνω των 53ων ετών και έχουν συμπληρώσει 33 χρόνια προϋπηρεσίας.
 

Θα είναι οι πρώτοι που θα ανοίξουν την πόρτα και μέχρι το τέλος του χρόνου θα δουν την έξοδο συνολικά 30.000 μέσω εφεδρείας ενώ μαζί με τις συνταξιοδοτήσεις από 1η του 2012 θα λείπουν από το Δημόσιο 50.000 υπάλληλοι 

read more...
Nov21 11/21/2011 11:01:00 AM by Giannis

 Τη δυσχερέστατη θέση στην οποία βρίσκονται ο Γ. Παπανδρέου προσωπικά και η κυβέρνησή του αποτυπώνει η δημοσκόπηση της εταιρείας RASS για «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» (πραγματοποιήθηκε από 13 έως και 15 Σεπτέμβρη, πανελλαδικά, τηλεφωνικά, σε δείγμα 1.002 συνεντεύξεων, σταθμισμένο), καθώς και τη λαϊκή οργή ενάντια στην πολιτική τους.

 
Πιο αναλυτικά, το βασικό εύρημα της έρευνας είναι ότι τα αποτελέσματά της είναι ιδιαίτερα τραγικά για τον ίδιο τον πρωθυπουργό, αφού:
read more...
Nov18 11/18/2011 4:44:00 PM by Giannis

 Με την συμμετοχή πολλών ενεργών πολιτών της Νέας Μάκρης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, η πρώτη συνάντηση στελεχών της Πολιτικής Κίνησης «Ελεύθεροι Πολίτες» με την συμμετοχή και του ανεξάρτητου Βουλευτή Αττικής, Βασίλη Οικονόμου στη Νέα Μάκρη.

read more...
Nov18 11/18/2011 2:59:00 PM by Giannis

  

Ο ανεξάρτητος Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου των Ελευθέρων Πολιτών καταψήφισε την κυβέρνηση Παπαδήμου ως μια νέα προσπάθεια να περάσουν οι ξεπερασμένες και αποτυχημένες πολιτικές του Μνημονίου, μέσα από το Κοινοβούλιο. Το κίνημα όμως για μια Νέα Αρχή στην πατρίδα μας φουντώνει στην κοινωνία και ενεργοί πολίτες κυρίως από το χώρο του ΠΑΣΟΚ και της ευρύτερης Κεντροαριστεράς ενισχύουν τις τάξεις των Ελευθέρων Πολιτών. Παρουσιάζουμε 300 νέα πρόσωπα που συμπληρώνουν τον πρώτο πυρήνα των 250 στελεχών σε όλη την Ελλάδα και τα οποία αποτελούν το δεύτερο κύμα προσχωρήσεων στην Πολιτική μας Κίνηση.
read more...
Nov18 11/18/2011 10:53:00 AM by Giannis

 Συζητείται πρώτα στο Υπουργικό Συμβούλιο και ακολούθως κατατίθεται στη Βουλή

Στο τραπέζι του Υπουργικού Συμβουλίου βρίσκεται από νωρίς το πρωί ο προϋπολογισμός και το μεσημέρι αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή. Στις 12.30 ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος αναμένεται να παρουσιάσει το σχέδιο του προϋπολογισμού του 2012 σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει. Ωστόσο, όπως ο ίδιος έχει ανακοινώσει, ο νέος προϋπολογισμός θα είναι ο πρώτος που θα προβλέπει πρωτογενές πλεόνασμα. 
read more...
Nov18 11/18/2011 10:43:00 AM by Giannis
Λιγότερα έσοδα παρά το… τσουνάμι χαρατσιών, «αλχημείες» για να κλείσει η «μαύρη τρύπα»!
 
Παρά τον βομβαρδισμό των Ελλήνων με αλλεπάλληλους φόρους και χαράτσια, τα δημόσια έσοδα στο 10μηνο του 2011 είναι λιγότερα από το αντίστοιχο διάστημα του 2010. Μάλιστα για να επιτευχθεί ο φετινός δημοσιονομικός στόχος στο σκέλος των εσόδων, το υπουργείο Οικονομικώνθα πρέπει να συλλέξει 10,669 δισεκατομμυρίων ευρώ στο διάστημα Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου.  
read more...
Nov18 11/18/2011 10:26:00 AM by Giannis
 
ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ - ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
Ανοίγει ο δρόμος για να παγώσουν τα υπερτιμολογημένα χαράτσια της ΔΕΗ. Το Πρωτοδικείο της Καλαμάτας εξέδωσε προσωρινή διαταγή να μη διακοπεί η παροχή ρεύματος στη Δήμητρα Διακουμέα και τον σύζυγό της.
 
Αν δεν υπάρξει νομοθετική ρύθμιση, θα προκληθεί «έμφραγμα» στα δικαστήρια από τα αμέτρητα λάθη στον υπολογισμό του ειδικού τέλους

Προσωρινή διαταγή στη ΔΕΗ να μη διακόψει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε καταναλωτή, στον οποίο η Επιχείρηση χρέωσε υπέρογκο και λανθασμένα υπολογισμένο το έκτακτο ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών, εξέδωσε χθες το μεσημέρι το Μονομελές Πρωτοδικείο Καλαμάτας και η πρωτοδίκης Αμαλία Παπαδάκη. 

read more...
Nov17 11/17/2011 2:21:00 PM by Giannis

 

Έστω και με μεγάλη καθυστέρηση φαίνεται ότι επιτέλους προωθούνται αποτελεσματικές πολιτικές για τους υγροβιότοπους της Αττικής. Η Λιμνοθάλασσα Σκάλας Ωρωπού και η εκβολή του Ασωπού, η Λίμνη Μαραθώνα, το Έλος Σχινιά, η Λίμνη Κουμουνδούρου στον Ασπρόπυργο, το Έλος Λούτσας, το Ρέμα Ραφήνας, η Λιμνοθάλασσα Ψάθας στα Μέγαρα, το Βουρκάρι στα Μέγαρα, ο Υγροβιότοπος Πάχης στα Μέγαρα και οι Αλυκές στην Ανάβυσσο, επιτέλους φαίνεται να οριοθετούνται και να εντάσσονται σε καθεστώς προστασίας από το κράτος μετά και από τις επανειλημμένες παρεμβάσεις στην Βουλή ήδη από το 2000. 

 

read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω