Dec6 12/6/2011 4:57:00 PM by Giannis

 Μεγάλη η συμμετοχή των ενεργών πολιτών της Αχαΐας στην συνάντηση των Ελεύθερων Πολιτών στην Πάτρα με την συμμετοχή κλιμακίου της Πολιτικής Κίνησης αποτελούμενο από τον ανεξάρτητο Βουλευτή Αττικής (Ελεύθεροι Πολίτες), Βασίλη Οικονόμου και τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημήτρη Παναγιωτόπουλο, και τους συντονιστές των Ελεύθερων Πολιτών Αχαΐας, Δημήτρη Κόκλα και Νάκο Κότσανη. Στην συζήτηση παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό και ο Βουλευτής Αχαΐας της Δημοκρατικής Αριστεράς, Νίκος Τσούκαλης

read more...
Dec6 12/6/2011 12:56:00 PM by Giannis

Σε ένα απέραντο... σκοπευτήριο, όπου ο ένας «πυροβολεί» τον άλλον -χωρίς ακόμη να έχει ανοίξει (πλήρως) τα χαρτιά του ο Γ. Παπανδρέου- έχει μετατραπεί το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Η αλήθεια είναι ότι η συνέντευξη του Μ. Χρυσοχοΐδη τράβηξε ουσιαστικά το καπάκι από τον «πράσινο βραστήρα» και φανέρωσε τις αναταράξεις στο ΠΑΣΟΚ εν όψει των διαφαινόμενων εξελίξεων με βάση την Ιπποκράτους.
Ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης δεν έλαβε απάντηση από τον Γ. Παπανδρέου, αλλά από τον Μ. Καρχιμάκη (γραμματέα του ΠΑΣΟΚ), ο οποίος μίλησε για «προπέτεια, αλαζονεία και αχαριστία», τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, Χρ. Πρωτόπαπα, ο οποίος αναφέρθηκε στις ευθύνες της διετίας όσων ήταν σε κορυφαίες θέσεις, και χθες από αρκετούς βουλευτές και στελέχη που δεν απέφυγαν να εξαπολύσουν πυρά για τις ευθύνες κατά τη διετή διακυβέρνηση και την όψιμη αντίδραση.
read more...
Dec6 12/6/2011 12:30:00 PM by Giannis

ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΓΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ!

 
ΤΟ 80% ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ- ΤΟ 20% ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩ!
 
Η "Iskra" αναδημοσιεύει, όπως κάνει συνήθως, χωρίς κρίσεις και σχόλια για την αξιοπιστία και την αντικειμενικότητα της, στοιχεία από τη δημοσκόπηση της GPO που έγινε για λογαριασμό της τηλεοπτικής εκπομπής του MEGA "Ανατροπή".
 
Ενδιαφέροντα στοιχεία της δημοσκόπησης αποτελούν τόσο η άνοδος των δυνάμεων της Αριστεράς όσο και ότι ένα ποσοστό 20% δεν επιθυμεί την "πάσει θυσία" παραμονή στο ευρώ, παρά το γεγονός ότι μόνο μικρές δυνάμεις της Αριστεράς, υποστηρίζουν το αίτημα της εξόδου από την ευρωζώνη.
read more...
Dec5 12/5/2011 3:30:00 PM by Giannis

 Συγκέντρωση το πρωί στην πλατεία Συντάγματος

 
Για την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου αναβλήθηκε η 24ωρη απεργία των εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». Οι απεργοί προγραμματίζουν συγκέντρωση στις 10:00 στην πλατεία Συντάγματος.
 
Η ΠΟΕ-ΟΤΑ, η Ομοσπονδία των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση στην οποία υπάγονται και οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα ζητεί:
read more...
Dec5 12/5/2011 3:04:00 PM by Giannis

 Οι συντάξεις των αμέσως επόμενων μηνών και το Δώρο που θα δώσει το ΙΚΑ στους συνταξιούχους του είναι εξασφαλισμένα αλλά για το 2012-13 το ταμείο είναι υποχρεωμένο να πάρει νέο δάνειο-μαμούθ ύψους 3 δισ. ευρώ με υποθήκη τα ακίνητα και εκχωρώντας τα μελλοντικά έσοδά του.

 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ, το ΙΚΑ θα βρεθεί την επόμενη διετία σε δεινή οικονομική κατάσταση και γι’ αυτό εξετάζει τη σύναψη ενός πολύ μεγάλου δανείου με αντάλλαγμα τις μελλοντικές εισπράξεις του και υποθήκη στα ακίνητά του. Το ταμείο έχει να πληρώσει 1,1 εκ. κανονικές συντάξεις στους δικαιούχους του καθώς και άλλες 650.000 επικουρικές. Για φέτος, αρκέστηκε στο έξτρα 1 δισ. ευρώ της κρατικής ενίσχυσης που προήλθε από τα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης αλλά και στις δόσεις της Τρόικα.
read more...
Dec5 12/5/2011 2:48:00 PM by Giannis

 Άκρως απαισιόδοξοι και απογοητευμένοι από τους πολιτικούς της χώρας είναι οι νέοι ηλικίας 18-34 ετών σύμφωνα με δημοσκόπηση. Μάστιγα η ανεργία. Αν είχαν την ευκαιρία θα έφευγαν από τη χώρα.

 
Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Κάπα Research για "Το Βήμα" της Κυριακής, οι νέοι είναι γεμάτοι φόβο και ανησυχία για όσα γίνονται στη χώρα.
 
Εμπιστεύονται μόνο τον εαυτό τους (62,7%) ενώ όσον αφορά τα κόμματα το ποσοστό μιλάει από μόνο του αφού αυτά εμπνέουν εμπιστοσύνη μόλις στο 0.6%!
 
Γενικά, το 66% των ερωτηθέντων έχουν τάσεις φυγής από την Ελλάδα και δηλώνουν ότι αν τους δινόταν η ευκαιρία θα έφευγαν δίχως σκέψη.
read more...
Dec5 12/5/2011 2:36:00 PM by Giannis

  Ο ανεξάρτητος Βουλευτής Αττικής (Ελεύθεροι Πολίτες), Βασίλης Οικονόμου, επισκέφτηκε τον χώρο της Στέγης όπου πραγματοποιήθηκε η ετήσια χριστουγεννιάτικη αγορά. Ο Βουλευτής διαπίστωσε και από κοντά την σπουδαία κοινωνική προσφορά του Κέντρου αλλά και τις τεράστιες περικοπές της χρηματοδότησής του από το Υπουργείο Υγείας. 

read more...
Dec5 12/5/2011 2:26:00 PM by Giannis

 Με την παρουσία στελεχών της αυτοδιοίκησης και πολλών ενεργών πολιτών της Νίκαιας και των Δήμων του Πειραιά, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του στελέχους των Ελεύθερων Πολιτών, Μιχάλη Νικητάκη, στη Νίκαια.

Η μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων της Νίκαιας και των Δήμων της Β’ Πειραιά, δείχνει ότι η νέα πολιτική κίνηση «Ελεύθεροι Πολίτες» εκφράζει όλο και περισσότερο τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας, αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο και θα ενισχύσει σημαντικά τη ΔΗΜΑΡ, στην συνεργασία των επερχόμενων εθνικών εκλογών.
read more...
Dec2 12/2/2011 12:35:00 PM by Giannis

 Κινδυνεύουν περίθαλψη-επιδόματα

 
Δραστικές περικοπές σε μία σειρά επιδομάτων και παροχών που λαμβάνουν ασθενείς με χρόνια και σοβαρά προβλήματα υγείας, συνεπάγεται ο περιορισμός των ποσοστών αναπηρίας που προβλέπει ο Κανονισμός Προσδιορισμού Ποσοστού Αναπηρίας του υπουργείου Εργασίας, για νοσήματα όπως η μεσογειακή αναιμία, ο αυτισμός, ο διαβήτης αλλά και για ανθρώπους που έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση ή πάσχουν από AIDS. 
read more...
Dec2 12/2/2011 11:23:00 AM by Giannis

  

«Βροχή» οι προσφυγές για το «χαράτσι» της ΔΕΗ στα ακίνητα το οποίο κρίνεται σήμερα από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας. Λόγω σοβαρότητας της υπόθεσης, η συζήτηση έχει οριστεί με βάση τις διατάξεις την πρότυπη δίκη.
 
Εισηγήτρια θα είναι η σύμβουλος Επικρατείας Ευαγγελία Νίκα, η οποία ωστόσο αύριο θα αναφερθεί μόνο στα επιχειρήματα που επικαλούνται οι προσφυγές χαρακτηρίζοντας το «χαράτσι» ως νέο φόρο και όχι ειδικό τέλος κατά παράβαση του Συντάγματος και της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. 
read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω