Apr22 4/22/2013 11:06:00 AM by Giannis
Με πέντε απουσίες άρχισε ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου για την υπόθεση διακίνησης παράνομου χρήματος από «μίζες» εξοπλιστικών προγραμμάτων στην οποία φέρεται να εμπλέκεται και ο πρώην υπουργός.

Ο πρώην υπουργός έφτασε στο κτήριο του Εφετείου λίγο πριν από τις 9 το πρωί, ενώ στην αίθουσα του δικαστηρίου μπήκε μαζί με τη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη. Στο δικαστήριο, ωστόσο, δεν προσήλθε η κόρη του κ.Τσοχατζόπουλου, Αρετή. Η δίκη διεξάγεται στην Αίθουσα τελετών του Αρείου Πάγου. 

read more...
Apr22 4/22/2013 10:42:00 AM by Giannis
Ο ύποπτος για τη φονική βομβιστική επίθεση στη Βοστόνη, Τζοχάρ Τσαρνάεφ, ανέκ τησε τις αισθήσεις του και άρχισε να απαντά γραπτώς στις ερωτήσεις των ερευνητών, μετέδωσαν...
αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
 

Ο 19χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μετά τη σύλληψή του σε προάστιο της Βοστόνης.  

read more...
Apr19 4/19/2013 1:16:00 PM by Giannis
Νεκρός έπεσε ο ένας ύποπτος της επίθεσης στο Μαραθώνιο της Βοστώνης έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς στο Watertown της Βοστώνης, ενώ αναζητείται ο δεύτερος, όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
 

Επιβεβαιώνοντας τον θάνατο ενός από τους δύο υπόπτους για τις επιθέσεις της Βοστώνης στον λογαριασμό του στο Twitter ο αρχηγός της αστυνομίας της Βοστώνης Εντ Ντέιβις προειδοποιεί: "Ενας άλλος διαφεύγει (...), οπλισμένος και επικίνδυνος". 

read more...
Apr19 4/19/2013 1:03:00 PM by Giannis
Θα καταβληθούν μία μέρα νωρίτερα
 
Την Τρίτη 30 Απριλίου (αντί την Τετάρτη 1η Μαΐου) θα καταβληθούν στους συνταξιούχους του ΟΓΑ οι συντάξεις Μαΐου.
 
Οι συντάξεις θα πληρωθούν με πίστωση στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους ή λογαριασμούς ΕΛ.ΤΑ., που έχουν επιλέξει οι συνταξιούχοι για την πληρωμή τους.

    

read more...
Apr19 4/19/2013 12:44:00 PM by Giannis
 

Νέες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ από 1ης Μαΐου και απελευθέρωση των τιμών από την 1η Ιουλίου προανήγγειλε χθες στο συνέδριο του Economist ο υφυπουργός ΠΕΚΑ Ασημάκης Παπαγεωργίου, ο οποίος εκτίμησε ότι «δεν πρόκειται να αυξηθούν τα τιμολόγια σε ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό, θα έλεγα μάλλον χαμηλό, γιατί έχουμε πετύχει να γίνει ομαλά η μετάβαση προς την απελευθέρωση». 

read more...
Apr18 4/18/2013 1:30:00 PM by Giannis
 
  Το Δ.Σ. του Σωματείου των Εργαζομένων στα Ναυπηγεία Ελευσίνας εκφράζει τις Θερμές Ευχαριστίες προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Π. Παναγιωτόπουλο , τον Ειδικό Γραμματέα κ. Οικονόμου και προς τους τοπικούς Βουλευτές της Περιοχής μας από την Ν.Δ. τον κ. Μπούρα, την κ. Μαρτινού και τον κ. Βλάχο, από το ΠΑΣΟΚ την κ. Χριστοφιλοπούλου από την ΔΗΜΑΡ τον κ. Οικονόμου και από του ΑΝΕΛ τον κ. Ουζουνίδη για την στήριξη και την καθοριστική συμβολή τους στη επανεκκίνηση των Ναυπηγείου.  
read more...
Apr18 4/18/2013 12:28:00 PM by Giannis

Οι βεβαιώσεις συντάξεων για φορολογική χρήση, για τους συνταξιούχους του ΟΓΑ, το τρέχον έτος 2013 που αφορά στα ποσά που καταβλήθηκαν το έτος 2012 θα εκδίδονται για πρώτη φορά διαδικτυακά από την ιστοσελίδα του ΟΓΑ. 

read more...
Apr18 4/18/2013 12:08:00 PM by Giannis
Σοβαρές εξελίξεις έχουν δρομολογηθεί αναφορικά με το μέλλον των Κυπριακών Αερογραμμών (ΚΑ), οι οποίες θα καθορίσουν την πορεία του κυπριακού αερομεταφορέα.
 

Μέχρι τέλος της βδομάδας θα πρέπει να ολοκληρωθεί ο κατάλογος των υπαλλήλων που θα επιθυμούσε να περιληφθεί στο σχέδιο εθελούσιας εξόδου, ανεξάρτητα από την απόφαση της εταιρείας, με βάση την οποία θ' απολυθούν ως πλεονάζον προσωπικό 490 από τους 560 που είχε προτείνει το Διοικητικό Συμβούλιο του κρατικού αερομεταφορέα. 

read more...
Apr18 4/18/2013 10:43:00 AM by Giannis
 Ερευνητές υπέδειξαν δύο άντρες που εμφανίζονται σε εικόνες βίντεο κοντά στην γραμμή του τερματισμού του Μαραθωνίου της Βοστώνης ως "πιθανούς υπόπτους" για την διπλή βομβιστική επίθεση που προκάλεσε τον θάνατο τριών ανθρώπων και τον τραυματισμό 180, μετέδωσε το CNN, επικαλούμενο αστυνομική πηγή.
 

Το βίντεο εξετάζεται από την αστυνομία και το FBI σε μια προσπάθεια να αναγνωριστούν οι άντρες αυτοί, τους οποίους οι αρμόδιες αρχές χαρακτηρίζουν ως "μεγάλου ενδιαφέροντος". 

read more...
Apr18 4/18/2013 10:15:00 AM by Giannis
Στην τελική φάση μπαίνουν τα έργα τηλεματική και ηλεκτρονικό εισιτήριο, που συμβάλλουν στον εκσυγχρονισμό των αστικών συγκοινωνιών της πρωτεύουσας.
 
Ειδικότερα, εντός δύο εβδομάδων, εφόσον δεν υποβληθούν ενστάσεις, αναμένεται η ανακήρυξη του αναδόχου στο έργο της τηλεματικής, ενώ εντός Ιουλίου θα κατατεθούν οι δεσμευτικές προσφορές για το ηλεκτρονικό εισιτήριο, με το οποίο θα τοποθετηθούν, μεταξύ άλλων, μπάρες στο μετρό για την καταπολέμηση της εισιτηριοδιαφυγής.

    

read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω