Mar6 3/6/2012 11:14:00 AM by Giannis

 Παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά στα γραφεία του ΤΕΑΔΥ προγραμματίζει για τις 13.30 η ΑΔΕΔΥ ζητώντας την εξαίρεση των Ασφαλιστικών Ταμείων από το κούρεμα των ομολόγων. Σε ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ σημειώνει ότι επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμη ενέργεια που «θα διασφαλίζει τα συμφέροντα των ασφαλισμένων και των αποθεματικών των Ταμείων».

Τονίζει ακόμη ότι «θα πάρει κάθε μέτρο για να αποτρέψει τη νέα ληστεία σε βάρος των Ταμείων», ενώ θα εξετάσει και προσφυγή κατά της Τράπεζας της Ελλάδας.
read more...
Mar6 3/6/2012 11:00:00 AM by Giannis

 «Ο κ. Παπαδήμος ήξερε να ορθώσει το ανάστημά του και να μιλήσει ως ίσος προς ίσον στους χώρους λήψης αποφάσεων» λέει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλος, ο οποίος αποκαλύπτει ότι υπάρχουν συζητήσεις – ανεπίσημες – για μετεκλογική συνεργασία των δύο κομμάτων στις οποίες μετέχουν βουλευτές, συνδικαλιστές, πολιτικά στελέχη, διανοούμενοι και επιχειρηματίες. Αποφεύγει να δηλώσει ποιον στηρίζει για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας στο ΠαΣοΚ,  τον κ. Βενιζέλο ή τον κ. Παπουτσή, και ζητεί εκλογές από τη βάση με κάλπη. 

read more...
Mar5 3/5/2012 4:59:00 PM by Giannis

 Μείζον πολιτικό, ηθικό, αλλά και νομικό ζήτημα ανακύπτει από την προχθεσινή αποκάλυψη του matrix24.gr για τον τρίτεκνο υπουργό, που πήρε δάνειο από τον ΟΕΚ για να χτίσει σπίτι με πισίνα και έτυχε έκπτωσης 40%.

Δεν αποκαλύψαμε από την πρώτη στιγμή το όνομα του υπουργού επειδή περιμέναμε να αντιδράσει ο ίδιος και να εκθέσει δημόσια τις απόψεις τους. Αφ’ ης στιγμής δεν το έπραξε ή κάποιος από τους συναδέλφους του στη Βουλή δεν κατέθεσε σχετική ερώτηση για να γίνει γνωστή η υπόθεση είμαστε υποχρεωμένοι να...... αποκαλύψουμε ότι ο περί ου ο λόγος υπουργός είναι ο τέως υπουργός Εσωτερικών και νυν αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Γιάννης Ραγκούσης.
read more...
Mar5 3/5/2012 4:40:00 PM by Giannis

 Από τις 27 Μαΐου θα πρέπει να ληφθεί υπόψη η περυσινή απογραφή
Μια άγνωστη παράμετρο που ενδέχεται να δημιουργήσει μείζονα πολιτικά, αλλά και νομικά προβλήματα στις εθνικές εκλογές αποκαλύπτει σήμερα η «Κ». Σε περίπτωση που οι κάλπες δεν στηθούν μέχρι τις 13 Μαΐου, αλλά τα κόμματα αποφασίσουν νέα αναβολή τους π.χ. για τις αρχές Ιουνίου, τότε οι εκλογές μπορεί να προσβληθούν ακόμη και ως αντισυνταγματικές! Ο λόγος είναι η γενική απογραφή του πληθυσμού που έγινε προ έτους και η οποία βάσει του Συντάγματος θα πρέπει απαραιτήτως να συνυπολογισθεί για να ανακατανεμηθούν οι βουλευτικές έδρες βάσει των νέων πληθυσμιακών δεδομένων

read more...
Mar5 3/5/2012 4:31:00 PM by Giannis

 Οι μεταγραφές στη "δεξιά πολυκατοικία" καλά κρατούν, με τη Συγγρού να ανοίγει ξανά την πόρτα στους μεταμεληθέντες που διεγράφησαν, ενώ δυσαρεστημένα στελέχη προσχωρούν στο κόμμα του κ. Καμμένου. Το πρώτο «όχι» της ψηφοφορίας για το νέο Μνημόνιο, η Έλενα Κουντουρά, δήλωσε ότι προσχωρεί στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» του Π. Καμμένου.

 
«Στηρίζω το Κίνημα «Ανεξάρτητοι Έλληνες» και προσυπογράφω την ιδρυτική διακήρυξη η οποία με εκφράζει απόλυτα» δήλωσε το πρώην top model.
read more...
Mar5 3/5/2012 11:10:00 AM by Giannis

 Ριζικά διαφορετική θα είναι η εικόνα της νέας Βουλής, σύμφωνα με το Πολιτικό Βαρόμετρο της Public Issue, καθώς στο σώμα αναμένεται να εκπροσωπηθούν εννέα κόμματα χωρίς κανένα να έχει την αυτοδυναμία.

 
Στην έρευνα που δημοσιεύεται την Κυριακή στην Καθημερινή στην προτίμηση ψήφου προηγείται η Νέα Δημοκρατία με 28%.
 
Ακολουθεί με 16% η Δημοκρατική Αριστερά και με 12% ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ αποσπούν από 11%.
read more...
Mar5 3/5/2012 10:47:00 AM by Giannis

 Το 40% αγγίζουν οι μειώσεις στις συντάξεις από τρεις περικοπές που έχουν γίνει από το καλοκαίρι του 2010 μέχρι σήμερα. Οι μεγαλύτερες αφορούν τις επικουρικές (ΕΤΕΑΜ) και εκείνες που δικαιούχοι είναι συνταξιούχοι κάτω των 55 ετών.

 
Με την τελευταία περικοπή που προβλέπει το δεύτερο Μνημόνιο, η μεγαλύτερη επίπτωση εντοπίζεται στους συνταξιούχους των ΔΕΚΟ και η μικρότεροι στις κύριες συντάξεις του ΙΚΑ.
read more...
Mar5 3/5/2012 10:37:00 AM by Giannis

 Συνέχιση των κινητοποιήσεων κατά του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για τη «δίκαιη δίκη» αποφάσισε η Ολομέλεια των πρόεδρων των Δικηγορικών Συλλόγων, η οποία συνήλθε στη Θεσσαλονίκη.

 
Οι δικηγόροι θα απέχουν από τα καθήκοντά τους τη Δευτέρα και την Τρίτη 5 και 6 Μαρτίου, όπως και το διήμερο 15-16 Μαρτίου.
read more...
Mar2 3/2/2012 11:52:00 AM by Giannis

 Έως τις 31 Μαρτίου θα πρέπει οι ασφαλισμένοι να ρυθμίσουν τις οφειλές τους προς τον Οργανισμό Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (Ο.Α.Ε.Ε) με έκπτωση μέχρι 100%, σύμφωνα με εγκύκλιο του οργανισμού.

 
Ειδικότερα, θα πρέπει οι επιχειρήσεις να υποβάλουν αίτηση για την κεφαλαιοποίηση των ασφαλιστικών εισφορών έως 31/12/2011.
 
Η λήψη αναγκαστικών και λοιπών μέτρων είσπραξης αναστέλλεται έως την 31/12/2012 για τους οφειλέτες που θα υπαχθούν στην παρούσα ρύθμιση και έχουν καταβάλει την πρώτη δόση. Το ελάχιστο οφειλόμενο ποσό θα πρέπει να είναι 2.500 ευρώ, στο οποίο περιλαμβάνονται κάθε είδους εισφορές χωρίς τα τέλη καθυστέρησης. Η εξόφληση μπορεί να γίνει με:
read more...
Mar2 3/2/2012 11:24:00 AM by Giannis

 Συστήνεται ειδική ομάδα εργασίας με εντολή του υπουργού Οικονομικών

Μέσω της ηλεκτρονικής οδού θα γίνονται μεταβιβάσεις ακινήτων, δωρεές, γονικές παροχές και κληρονομιές σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείου Οικονομικών. Η όλη διαδικασία θα αποτελέσει αντικείμενο ειδικής ομάδας εργασίας που συστήνεται με εντολή του υπουργού Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλου.
 
Με τη διαδικασία αυτή το κράτος θα γνωρίζει ποιος και τι μεταβιβάζει και το σημαντικότερο αν το δηλώνει με ακρίβεια τόσο στο έντυπο Ε1 (φορολογική δήλωση) όσο και στο έντυπο Ε9 (στοιχεία περιουσιακής κατάστασης).
 
read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω