Apr25 4/25/2013 11:00:00 AM by Giannis
Ακινητοποιημένα θα μείνουν τα τρόλεϊ από τις 11:00-16:00 προκειμένου οι εργαζόμενοι του ΗΛΠΑΠ να μπορέσουν να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση στην οποία θα...
αποφασιστεί μεταξύ άλλων, η υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός - προϋπολογισμός.
 

Τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 10:00 ενώ η κυκλοφορία αναμένεται να αποκατασταθεί ως τις 17:00. 

read more...
Apr25 4/25/2013 10:31:00 AM by Giannis

Σε τροχιά ψήφισης από τη Βουλή μπαίνει το νομοσχέδιο για τις απολύσεις στους κρατικούς φορείς, το έκτακτο τέλος ακινήτων, τη διευθέτηση των χρεών προς την Εφορία και τα Ταμεία. Η κυβέρνηση προχωρεί στην κατάθεσή του εντός της ημέρας, αμέσως μετά την έγκρισή του από το Υπουργικό Συμβούλιο. Οι διατάξεις του αποτελούν προαπαιτούμενο για την εκταμίευση των 12 δισ. ευρώ, για την οποία θα κληθεί να αποφασίσει το Eurogroup στη συνεδρίαση της 13ης Μαΐου. Τα στενά χρονικά περιθώρια είναι ο λόγος για τον οποίο επελέγη η κοινοβουλευτική διαδικασία του κατεπείγοντος. 

read more...
Apr24 4/24/2013 4:51:00 PM by Giannis

Στην πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών εισέβαλε το μεσημέρι ομάδα περίπου 30 ατόμων από τον αντιεξουσιαστικό χώρο και για μισή ώρα φώναζε συνθήματα διαμαρτυρίας για τη διακοπή, ύστερα από απόφαση του πρύτανη του Πολυτεχνείου Σ. Σιμόπουλου της χρήσης της ιστοσελίδας «indymedia», αλλά και της ραδιοφωνικής εκπομπής του ραδιοφώνου που εξέπεμπαν από τον χώρο του Πολυτεχνείου. Από την αστυνομία προσήχθησαν από τον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημίου 69 άτομα και συνελήφθησαν 6 για προσβολή συμβόλων. 

read more...
Apr24 4/24/2013 4:29:00 PM by Giannis

Στην συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής της Επίκαιρης Επερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ για την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων από την Ελλάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου, υποστήριξε μεταξύ άλλων: 

read more...
Apr24 4/24/2013 12:17:00 PM by Giannis

Ελεύθερη αφέθηκε η 34χρονη οδηγός, η οποία το πρωί της Τρίτης παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα την 42χρονη τροχονόμο που ρύθμιζε την κυκλοφορία στη συμβολή της λεωφόρου Κηφισίας με την Αγίου Δημητρίου.
 

read more...
Apr24 4/24/2013 12:02:00 PM by Giannis

 Δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για την απελευθέρωση των δυο απαχθέντων Μητροπολιτών, σύμφωνα με πηγές της Ελληνορθόξης Μητρόπολης του Χαλεπίου, στη βόρεια Συρία, αλλά και του Πατριαρχείου στη Δαμασκό. Χθες, χριστιανική οργάνωση ανέφερε ότι οι δυο ιεράρχες είχαν απελευθερωθεί.

read more...
Apr24 4/24/2013 11:43:00 AM by Giannis
Οριζόντια μείωση κατά 15% στο χαράτσι, άρση του περιορισμού στον αριθμό των μηνιαίων δόσεων για όσους έχουν οφειλές προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία και φορολόγηση στα φωτοβολταϊκά θα περιλαμβάνει το πολυνομοσχέδιο που κατατίθεται σε λίγες ώρες στη Βουλή.
 

Με πολλές αλλαγές, από όσα εως τώρα είχαν διαρρεύσει, θα ''εμφανιστεί'' την Πέμπτη στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Capital. 

read more...
Apr24 4/24/2013 11:29:00 AM by Giannis
Ολοκληρώθηκε χθες η αποστολή στο ΣτΕ των σχεδίων Προεδρικών Διαταγμάτων που υλοποιούν τις συγχωνεύσεις τμημάτων ΑΕΙ και σε αυτά αφενός δεν συμπεριλαμβάνεται η συνομοσπονδία των πέντε...

πανεπιστημίων της Αττικής (Οικονομικό, Πάντειο, Γεωπονικό, Πειραιώς, Χαροκόπειο) που είχε εξαγγελθεί ότι θα λειτουργήσει με την επωνυμία «Αδαμάντιος Κοραής» αφετέρου προβλέπεται ότι η έδρα του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος που θα προκύψει από τη συγχώνευση των ΤΕΙ Πάτρας, Μεσολογγίου και Ιονίων Νήσων θα είναι το Μεσολόγγι. Το ζήτημα αυτό προκαλεί οξύτατες αντιδράσεις στο ΤΕΙ Πατρών όπου, προ ημερών, είχαν σημειωθεί επεισόδια όταν ομάδα φοιτητών κράτησε υπό ομηρία τον πρόεδρο του ιδρύματος, Σ. Καπλάνη. 

read more...
Apr24 4/24/2013 11:04:00 AM by Giannis
Οι πίνακες με τα οριστικά αποτελέσματα
 
Στην τελική ευθεία μπήκε η διαδικασία μετάταξης των 1.891 δημοσίων υπαλλήλων, οι οποίοι τέθηκαν σε καθεστώς διαθεσιμότητας λόγω κατάργησης των θέσεων, όπως ανακοινώθηκε από το ΑΣΕΠ.
 

Οι πίνακες με τα οριστικά αποτελέσματα έχουν σταλεί στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, προκειμένου να εκδώσει τη σχετική απόφαση μετάταξής τους. 

read more...
Apr24 4/24/2013 10:29:00 AM by Giannis
 

Δώρο Πάσχα δικαιούναι όλοι οι μισθωτοί που απασχολούνται μόνο στον ιδιωτικό τομέα με σχέση εξαρτημένης εργασίας αορίστου ή ορισμένου χρόνου δικαιούνται να λάβουν από τον εργοδότη τους Δώρο Πάσχα. Για τον υπολογισμό του ποσού του Δώρου Πάσχα λαμβάνεται υπόψη ο τρόπος αμοιβής των μισθωτών δηλαδή αν αμείβονται με ημερομίσθιο ή με μισθό. Δώρο Πάσχα δεν λαμβάνουν πλέον Δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι.  

read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω