Mar26 3/26/2012 2:44:00 PM by Giannis

 Την κοινοβουλευτική ομάδα της Δημοκρατικής Αριστεράς παρουσίασε σήμερα ο Φώτης Κουβέλης, που πλέον αποτελείται από 10 βουλευτές, μετά την συνεργασία του με πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

 
Ο κ. Κουβέλης θα αποστείλει σήμερα επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, με αίτημα για την συγκρότηση της ΚΟ με τις υπογραφές των βουλευτών, Β. Οικονόμου, Ι. Μιχελογιαννάκη, Γ. Παπαμανώλης, Ηλ. Θεοδωρίδης, Γ. Μοιρίδης, Οδ. Βουδούρης, καθώς των τεσσάρων βουλευτών της Δημοκρατικής Αριστεράς.
read more...
Mar26 3/26/2012 2:31:00 PM by Giannis

 Ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά συγκεντρώνουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, σε τρεις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στον κυριακάτικο τύπο.

 
Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Marc για το Εθνος της Κυριακής, στην πρόθεση ψήφου πρώτη έρχεται η ΝΔ με 24,8% και ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 18,4%,το ΚΚΕ με 10,4%. η ΔΗΜΑΡ με 10,2%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 9,9%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 8,4%, ο ΛΑΟΣ με 3,5% και η Χρυσή Αυγή με 3,2%
read more...
Mar26 3/26/2012 2:31:00 PM by Giannis

 Ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά συγκεντρώνουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, σε τρεις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στον κυριακάτικο τύπο.

 
Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Marc για το Εθνος της Κυριακής, στην πρόθεση ψήφου πρώτη έρχεται η ΝΔ με 24,8% και ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 18,4%,το ΚΚΕ με 10,4%. η ΔΗΜΑΡ με 10,2%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 9,9%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 8,4%, ο ΛΑΟΣ με 3,5% και η Χρυσή Αυγή με 3,2%
read more...
Mar26 3/26/2012 1:36:00 PM by Giannis

 Σε οικονομικό κραχ οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια τα ασφαλιστικά ταμεία, οι διοικήσεις των οποίων καταβάλλουν απέλπιδες προσπάθειες να καλύψουν τα λειτουργικά τους έξοδα και να πληρώσουν τις συντάξεις. Η «μαύρη τρύπα» των 32 δισ. ευρώ απειλεί να καταστρέψει όχι μόνο το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, αλλά και τα δημόσια οικονομικά του κράτους. Την ίδια στιγμή, η καθίζηση εσόδων λόγω της ραγδαίας αύξησης της ανεργίας, αλλά και η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών εξαιτίας της μεταβολής των εργασιακών σχέσεων, αναμένεται να δημιουργήσουν νέο έλλειμμα τουλάχιστον 6 δισ. ευρώ για το 2012. Με τα παραπάνω δεδομένα, το «άνοιγμα» των ασφαλιστικών ταμείων είναι σχεδόν το διπλάσιο από το έλλειμμα του κράτους πέρυσι! 

read more...
Mar26 3/26/2012 1:01:00 PM by Giannis

 Μονομερώς θα μπορεί να προχωρεί ο υπουργός Μεταφορών σε αυξομείωση της τιμής των διοδίων, σύμφωνα με διάταξη του πολυνομοσχεδίου. Οπως επισημαίνουν πηγές από το Υποδομών, «δεν μπορεί σήμερα να επιβάλλονται τα προβλεπόμενα από τις συμβάσεις διόδια σε τμήματα, όπως είναι για παράδειγμα η Κόρινθος - Πάτρα και τα Τέμπη όπου τα έργα έχουν σταματήσει». Με τη ρύθμιση αυτή δίδεται η δυνατότητα στον υπουργό Υποδομών να ασκήσει κοινωνική πολιτική με τα διόδια. Ετσι, σύμφωνα με ίδιες πηγές, «αυτή η δυνατότητα δεν θέτει σε κίνδυνο τις συμβάσεις που έχουν κυρωθεί στη Βουλή αφού δεν θιγεί το θέμα των αποζημιώσεων». 

read more...
Mar23 3/23/2012 2:12:00 PM by Giannis

  

Το 85% των μελών του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Αττικής γύρισε την πλάτη στο σημερινό ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια εκλογής του νέου προέδρου του, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ιπποκράτους!
 
Χαρακτηριστικά παραδείγματα της απαξίωσης και του εκφυλισμού του άλλοτε κραταιού κινήματος είναι:
 
read more...
Mar23 3/23/2012 1:09:00 PM by Giannis

 Ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος συναντάται αυτήν την ώρα με την Αλέκα Παπαρήγα, ενώ στη συνέχεια με τον Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους όχι απλώς τον χρόνο των εκλογών και τις επόμενες κινήσεις του αλλά και τον τρόπο που θα διεξαχθεί η προεκλογική περίοδος. Το Μέγαρο Μαξίμου επιθυμεί ήπιους τόνους και διατήρηση ενός κλίματος που δεν θα πυροδοτεί κοινωνικές εντάσεις, πολύ περισσότερο που η προεκλογική περίοδος θα διεξαχθεί σε ένα κλίμα ιδιαίτερα αρνητικό για την πολιτική τάξη και κυρίως για τα κόμματα εξουσίας. Ο πρωθυπουργός, πάντως, επικεντρώνει την προσοχή του στην ομαλή προώθηση του νομοθετικού έργου και την τακτοποίηση όλων των σχετικών εκκρεμοτήτων έως τις εκλογές.

read more...
Mar23 3/23/2012 12:53:00 PM by Giannis

 Διευκολύνσεις και περισσότερο χρόνο για τη ρύθμιση των χρεών τους στις τράπεζες έδωσε στα  υπερχρεωμένα νοικοκυριά η κυβέρνηση.

 
Οι ευνοικές ρυθμίσεις περιλαμβάνονται στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, που εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο και κατατέθηκε ήδη στη Βουλή.
 
read more...
Mar23 3/23/2012 12:39:00 PM by Giannis

 Δρακόντεια μέτρα παίρνουν οι Αρχές για την ομαλή διεξαγωγή της παρέλασης. Στόχος είναι να μην επαναληφθούν τα όσα συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη στις 28 Οκτωβρίου. Δύναμη 7.000 αστυνομικών, στην οποία περιλαμβάνονται 40 διμοιρίες των ΜΑΤ, θα αναπτυχθεί στην πλατεία Συντάγματος και στους γύρω χώρους. Επί ποδός βρίσκεται η κυβέρνηση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Οι συσκέψεις και οι διαβουλεύσεις από πλευράς πολιτείας είναι συνεχείς, προκειμένου να καταστρωθεί ένα σχέδιο αποτροπής εκτρόπων κατά τη διάρκεια των παρελάσεων, ώστε να μην αμαυρωθεί η μέρα της Εθνικής Παλιγγενεσίας.

Από την άλλη, πρωτοβουλίες, κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και πρωτοβάθμια σωματεία έχουν καλέσει τα μέλη τους σε διαμαρτυρίες, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν θα θίξουν το κύρος της ημέρας.
read more...
Mar22 3/22/2012 4:36:00 PM by Giannis

 Οι «Ελεύθεροι Πολίτες» δίνουμε τη μάχη των βουλευτικών εκλογών σε όλη την Ελλάδα συνεργαζόμενοι με τη ΔΗΜ.ΑΡ. Ενισχύουμε τους συνδυασμούς της ΔΗΜ.ΑΡ, τους συνδυασμούς της νίκης, για μια  μαχητική και προγραμματική αριστερά.

Για να καταδικαστούν τα κόμματα του δικομματισμού, που οδήγησαν τη χώρα στην χρεοκοπία και που ετοιμάζουν νέα δεινά για τους πολίτες και τη χώρα.
Δίνουμε σήμερα στη δημοσιότητα τους υποψηφίους των «Ελευθέρων Πολιτών» που μετέχουν στα ψηφοδέλτια της ΔΗΜ.ΑΡ. 
read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω