Apr2 4/2/2012 10:50:00 AM by Giannis

 Η αντιμετώπιση του προβλήματος των λαθρομεταναστών εισβάλλει βίαια από την ερχόμενη εβδομάδα στην προεκλογική περίοδο. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, θέτει σε πλήρη εφαρμογή ένα ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο, με στόχο να απασφαλίσει δύο ωρολογιακές βόμβες που είναι έτοιμες να εκραγούν και να διαλύσουν την ελληνική κοινωνία. Το σχέδιο του κ. Χρυσοχοΐδη έχει την κωδική ονομασία «Αθηνά» για να συμβολίζει την προσπάθεια αναγέννησης του κέντρου της πρωτεύουσας, αλλά και τον βασικό στόχο που είναι να καθαρίσει η Αθήνα.

read more...
Mar31 3/31/2012 5:17:00 PM by Giannis

 Η απόφαση που αφορά στην επιστροφή ΦΠΑ στους αγρότες του ειδικού καθεστώτος, υπεγράφη σήμερα από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου. Αναλυτικά, για την επιστροφή ΦΠΑ στους αγρότες του ειδικού καθεστώτος του άρθρου 41 του Κώδικα ΦΠΑ (ν. 2859/2000) ακολουθούνται οι εξής διαδικασίες:

- Η αίτηση επιστροφής υποβάλλεται:
read more...
Mar31 3/31/2012 4:52:00 PM by Giannis

 Νέα δημοσκόπηση έρχεται να ανατρέψει περαιτέρω τα δεδομένα και να αποδείξει τη ρευστότητα του πολιτικού σκηνικού. Περαιτέρω πτώση της Νέας Δημοκρατίας και της ΔΗΜΑΡ, πολύ μικρή ''συσπείρωση'' του ΠΑΣΟΚ που περνά από την πέμπτη στην δεύτερη θέση και επτακομματική Βουλή με το ΛΑΟΣ να μένει εκτός, δείχνει η δημοσκόπηση της Public Issue που παρουσιάζεται στην Καθημερινή της Κυριακής.
H Νέα Δημοκρατία σημειώνει και νέα πτώση των ποσοστών της φτάνοντας πλέον το 22,5% έναντι 25% που είχε πριν από δύο εβδομάδες σε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας. Η δημοσκόπηση δεν αφορά πρόθεση ψήφου αλλά αποτελέσματα με αναγωγή δηλαδή εκτίμηση του τελικού εκλογικού αποτελέσματος , βγάζοντας την αποχή τα άκυρα και τα λευκά εκτός.

read more...
Mar30 3/30/2012 3:51:00 PM by Giannis

 Δημοφιλή φάρμακα εξοστρακίζονται από τα συνταγολόγια των ασφαλισμένων, καθώς το επόμενο διάστημα οι γιατροί θα κληθούν να συνταγογραφούν μόνο τη δραστική ουσία και όχι την εμπορική ονομασία τους. Οι ασθενείς θα πηγαίνουν στο φαρμακείο όπου ο φαρμακοποιός θα επιλέγει το φθηνότερο γενόσημο - δηλαδή αντίγραφο - σε μια προσπάθεια συγκράτησης της φαρμακευτικής δαπάνης.

 
 
Με τον τρόπο αυτόν αλλάζουν χέρια τουλάχιστον 500 εκατ. ευρώ: αυτό είναι το ποσό που εκτιμάται ότι θα μετακινηθεί από τις εταιρείες που παράγουν πρωτότυπα σε εκείνες που διακινούν γενόσημα.
read more...
Mar30 3/30/2012 3:38:00 PM by Giannis

 Την Πέμπτη 5 Απριλίου θα καταβληθεί το δώρο Πάσχα στους συνταξιούχους του ΙΚΑ ενώ τη Δευτέρα, 2 Απριλίου, θα καταβληθούν οι συντάξεις του ΟΓΑ και το δώρο Πάσχα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού. Η καταβολή θα γίνει με πίστωση τραπεζικού λογαριασμού ή λογαριασμού των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ)

read more...
Mar29 3/29/2012 4:05:00 PM by Giannis

 Στη βόρεια (ευρύτερη περιοχή Μαλακάσας) και δυτική Αττική (ευρύτερη περιοχή Ελευσίνας - Μεγάρων) θα αναζητηθεί η κατάλληλη έκταση δημόσιας γης για τη χωροθέτηση νέας Δικαστικής Φυλακής Αθηνών, όπως προκύπτει από έγγραφο του υφυπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Πεταλωτή που διαβιβάστηκε στη Βουλή, προς απάντηση ερώτησης του...

βουλευτή της ΝΔ Αναστάσιου Νεράντζη.
Όπως αναφέρει στην απάντησή του ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, ο Οργανισμός Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας συμπεριέλαβε στο νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο την χωροθέτηση νέας Δικαστικής Φυλακής Αθηνών. Στο απόσπασμα όμως του Ρυθμιστικού Σχεδίου της Αθήνας που αναφέρεται στο συγκεκριμένο θέμα δεν καθορίζεται επακριβώς ο χώρος, δίνεται όμως το περίγραμμα των εναλλακτικών λύσεων χωροθέτησης.
read more...
Mar29 3/29/2012 3:53:00 PM by Giannis

 Οι αιτήσεις για να είναι υποψήφιοι βουλευτές με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην περιφέρεια Αττικής.

 
1. Αγαπητός Βασίλειος Πωλήσεις/ Μάρκετινγκ
2. Αλεξίου Αλέξανδρος
3. Αρβανίτου – Πρεβεζάνου Ευγενία Υπάλληλος ΥΠΑ, Επικοινωνιολόγος
4. Αυγερινός Αθανάσιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, Οικονομολόγος
5. Βελιώτης Γεώργιος Πρώην αξιωματικός ενόπλων δυνάμεων, Επιχειρηματίας
6. Βλάχος Γεώργιος Ιδιωτικός υπάλληλος
7. Βούλγαρης Νικόλαος Καθηγητής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
8. Γκέκας Δήμητρης Δημ. Σύμβουλος Ραφήνας
9. Ζαχαράτος Γιώργος Έμπορος – Επιχειρηματίας
10. Ζέππος Δημήτρης Εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
read more...
Mar29 3/29/2012 10:57:00 AM by Giannis

 Με τροπολογία που κατέθεσε ο κ. Τάσος Γιαννίτσης το απόγευμα της Τετάρτης στη Βουλή και ενσωματώθηκε στο «πολυνομοσχέδιο» του υπουργείου, επανακαθορίζονται οι κατηγορίες των υπαλλήλων οι οποίοι θα λάβουν εκλογικό επίδομα στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.

 
Δεν προσδιορίζεται, ωστόσο, το ύψος του επιδόματος που θα λάβει κάθε μία από τις κατηγορίες των υπαλλήλων, καθώς η ρύθμιση αυτή παραπέμπεται σε κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Εσωτερικών. Με την ίδια απόφαση αναμένεται να οριστεί και ο αριθμός των λειτουργών και υπαλλήλων που θα απασχολούνται στην εκλογική διαδικασία και, ως εκ τούτου, θα λάβουν το εκλογικό επίδομα.
read more...
Mar29 3/29/2012 10:41:00 AM by Giannis

 Στον πάγο μπαίνουν για τα επόμενα δύο έτη οι προαγωγές των δημοσίων υπαλλήλων, με αποτέλεσμα να μην εισπράξουν και τις αντίστοιχες μισθολογικές αυξήσεις που προβλέπονται λόγω της μετάβασης από κάποιον βαθμό σε ανώτερο. Χωρίς και το πριμ αποδοτικότητας που προβλέπει το νέο μισθολόγιο θα μείνουν οι υπάλληλοι έως το 2015.
Το νέο σύστημα αξιολόγησης με την καθιέρωση επίτευξης συγκεκριμένων στόχων για τους δημοσίους υπαλλήλους, βάσει των οποίων θα γίνονται οι προαγωγές, αλλά και για τις οργανικές μονάδες του Δημοσίου περιλαμβάνεται στο προεδρικό διάταγμα που παρουσιάστηκε χθες από την ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και έπειτα από διαβούλευση μιας εβδομάδας θα αποσταλεί προς έγκριση στο Συμβούλιο της Επικρατείας. 

read more...
Mar29 3/29/2012 10:31:00 AM by Giannis

 Παραεμπόριο, διακίνηση ναρκωτικών και πορνεία βρίσκονται από σήμερα στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. Εντολή Χρυσοχοΐδη να χτυπηθούν τα κυκλώματα που λυμαίνονται το κέντρο. Ικανοποίηση για τα μέτρα εκφράζει ο δήμαρχος Αθηναίων. Συντονισμένες επιχειρήσεις-σκούπα ετοιμάζουν στο κέντρο της Αθήνας οι επιτελείς του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στο Αστυνομικό Μέγαρο της λεωφόρου Αλεξάνδρας υπό τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, παρουσία του αρχηγού της ΕΛΑΣ και των αρμόδιων διοικητών της ΓΑΔΑ, αποφασίστηκε ότι οι αστυνομικές επιχειρήσεις θα ξεκινήσουν από σήμερα κιόλας με στόχο τη σύλληψη όλων όσοι παρανομούν στο κέντρο της πρωτεύουσας. Εκτός από τους παράνομους μετανάστες, στο «στόχαστρο» των Αρχών θα τεθούν το παραεμπόριο, η διακίνηση ναρκωτικών καθώς και οι παράνομοι οίκοι ανοχής.
read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω