Apr5 4/5/2012 10:52:00 AM by Giannis

 Καταβάλλεται σήμερα το δώρο Πάσχα στους συνταξιούχους του ΙΚΑ και στους δημοσίους υπαλλήλους, ενώ στον ιδιωτικό τομέα η καταβολή του δώρου θα πρέπει να γίνει έως τη Μεγάλη Τετάρτη. Από τη Μεγάλη Τρίτη θα καταβάλλεται το επίδομα Πάσχα στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού ΔυναμικούΟΑΕΔ .

Οι πιστώσεις θα γίνουν από τη διοίκηση του Οργανισμού στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων χωρίς να απαιτείται η προσέλευση τους στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ
Παράλληλα, την Μεγάλη Τετάρτη αναμένεται καταβληθούν από το ΝΑΤ η σύνταξη Μαΐου και το δώρο Πάσχα. Από 235 έως 300 ευρώ θα λάβουν ως δώρο Πάσχα οι άνεργοι ναυτικοί που πληρούν τις προϋποθέσεις.
read more...
Apr4 4/4/2012 2:54:00 PM by Giannis

 Ιρανικό πετρέλαιο, τέλος! Πριν λίγο τα Ελληνικά Πετρέλαια σταμάτησε την αγορά ιρανικού αργού αυτό το μήνα, καθώς οι κυρώσεις που επιβάλλουν οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Ισλαμική Δημοκρατία έχουν καταστήσει τις πληρωμές μέσω τραπεζών σχεδόν αδύνατες, φέρεται να δήλωσε ανώτερο στέλεχος της επιχείρησης την Τρίτη στο Reuters.

 
Οι ελληνικές εταιρείες εφοδιάζονταν αναγκαστικά με ιρανικό πετρέλαιο καθώς ήταν το μόνο κράτος που έδινε πετρέλαιο με ανοικτή πίστωση.
read more...
Apr4 4/4/2012 12:51:00 PM by Giannis

 Στις 15 Οκτωβρίου θα γίνει η εξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης στο 80% του ειδικού φόρου που επιβάλλεται στο πετρέλαιο κίνησης, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου.

 
Με βάση τις σημερινές τιμές του πετρελαίου η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης τον επόμενο Οκτώβριο -οπότε ξεκινά και η χειμερινή περίοδος- θα διαμορφωθεί στα 1,40 ευρώ το λίτρο από 1,046 ευρώ που είναι η μέση τιμή του πανελλαδικά.
read more...
Apr4 4/4/2012 12:07:00 PM by Giannis

 Μπλόκο στην τακτοποίηση αυθαίρετων κτισμάτων «νέας γενιάς» βάζει με απόφασή του το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), εκπέμποντας παράλληλα σήμα κινδύνου για τις επιπτώσεις που θα έχει η διαδικασία μονιμοποίησής τους στην προστασία του φυσικού και οικιστικού περιβάλλοντος.

 
read more...
Apr4 4/4/2012 11:47:00 AM by Giannis

 Την ώρα που το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προσανατολίζεται να λειτουργήσει το πρώτο κέντρο, αμέσως μετά το Πάσχα, στην Αμυγδαλέζα, κάτοικοι και τοπικοί φορείς απέκλεισαν συμβολικά τις εγκαταστάσεις της Αστυνομίας. Ενταση και στην Κοζάνη, αντιρρήσεις στη Δυτική Ελλάδα.Με αντιδράσεις, διαμαρτυρίες και ένταση προχωράει το σχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τη δημιουργία κέντρων κλειστής φιλοξενίας μεταναστών. Στις πληροφορίες για τη λειτουργία -αμέσως μετά το Πάσχα- του πρώτου κέντρου στην Αμυγδαλέζα αντέδρασαν χθες φορείς και κάτοικοι της περιοχής που συμβολικά «έκλεισαν» την είσοδο των εγκαταστάσεων των σχολών της Αστυνομίας.Από τη μεριά του, ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δηλώνει σε κάθε τόνο ότι είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στα κέντρα που θα φιλοξενήσουν μετανάστες χωρίς χαρτιά.

read more...
Apr3 4/3/2012 11:28:00 AM by Giannis

 Απεσύρθη η τροπολογία Βορίδη, η οποία εξαιρούσε τους βυτιοφορείς από το άμεσο άνοιγμα του επαγγέλματος τους, έπειτα από επικοινωνία του υπουργού Υποδομών με τον υπουργό Επικρατείας κ. Γ. Σταυρόπουλο. Πρόκειται στην ουσία για αποδοκιμασία του υπουργού από τον πρωθυπουργό όπως επίσης και της πρακτικής να κατατίθενται άσχετες τροπολογίες σωρηδόν στα μνημονιακά νομοσχέδια. Να σημειωθεί ότι βέτο για την τροπολογία είχε θέσει και το ΠαΣοΚ.

 
read more...
Apr3 4/3/2012 11:19:00 AM by Giannis

 Από τις διπλωματικές αντιπροσωπείες ξένων χωρών θα απαιτεί το υπουργείο Υγείας τα έξοδα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των παράνομων μεταναστών στα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα. Στο σταυροδρόμι της ανέχειας, λίγα βήματα από την Ομόνοια, η Πολυκλινική Αθηνών περιθάλπει τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερους μετανάστες χωρίς νόμιμα έγγραφα. Πολλοί φτάνουν εκεί με παραπεμπτικά από ιατρεία Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. Αλλοι, οι πιο απελπισμένοι, σωριάζονται στο πεζοδρόμιο περιμένοντας να τους μαζέψει κάποιος νοσηλευτής. 

read more...
Apr2 4/2/2012 3:40:00 PM by Giannis

 Στη δυτική και τη βόρεια Αττική θα αναζητηθεί η κατάλληλη έκταση δημόσιας γης για τη χωροθέτηση νέας Δικαστικής Φυλακής Αθηνών. Όπως προκύπτει από έγγραφο του υφυπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Πεταλωτή που διαβιβάστηκε στη Βουλή, <<διερευνάται η ευρύτερη περιοχή της Μαλακάσας>>Το έγγραφο του κ. Πεταλωτή διαβιβάστηκε στη Βουλή προς απάντηση ερώτησης του βουλευτή της ΝΔ Αναστάσιου Νεράντζη για τη χωροθέτηση νέων φυλακών Αττικής.

 
 
read more...
Apr2 4/2/2012 12:21:00 PM by Giannis

 ΡΑΦΗΝΑ  22.03.2012                                                 

 
                                                    ΠΡΟΣ :       Το Δημοτικό Συμβούλιο
 
                                                                         του Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου 
 
                                          
 
ΑΡ. ΠΡΩΤ.:
 
ΘΕΜΑ: Σχετικά με το Κ.Υ. Ραφήνας – Πικερμίου.
 
read more...
Apr2 4/2/2012 11:04:00 AM by Giannis

 Αναμένεται μείωση της εξόδου σε σχέση με πέρυσι.

Σε αύξηση της τιμής του εισιτηρίου προχωρούν από αύριο κάποιες ακτοπλοϊκές εταιρείες, που επικαλούνται ήδη αυξημένο λειτουργικό κόστος και ζημιές, λόγω της ανόδου της τιμής των καυσίμων και της μείωσης της επιβατικής κίνησης.
 
Ήδη, μεγάλη εταιρεία στον χώρο της ακτοπλοΐας ανακοίνωσε αύξηση 5% στην τιμή των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, από 1ης Απριλίου, ενώ οι εταιρείες εκτιμούν ότι η φετινή πασχαλινή έξοδος θα κινηθεί σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα από πέρυσι λόγω της κρίσης.
 
read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω