Aug12 8/12/2010 3:11:00 PM by Giannis

Στην Περιφέρεια Αττικής έχουν ανακοινωθεί έως τώρα οι παρακάτω υποψηφιότητες των δύο μεγάλων κομμάτων για  τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου..

read more...
Aug12 8/12/2010 9:53:00 AM by Giannis

Τις 11.466 φτάνουν φέτος οι αιτήσεις συνταξιοδότησης από εκπαιδευτικούς, αριθμός υπερδιπλάσιος του περσινού.

 

read more...
Aug3 8/3/2010 10:55:00 AM by Giannis

Μαύρη τρύπα στα οικονομικά των δήμων ύψους 1 δισ. ευρώ ανακάλυψε το υπουργείο των Εσωτερικών. Τα πρώτα δείγματα επεξεργασίας των οικονομικών στοιχείων των ΟΤΑ πρώτου βαθμού ανέδειξαν υπέρογκες οφειλές προς τρίτους, οι οποίες αν προστεθούν στα βεβαιωμένα χρέη τον ΟΤΑ, εκτινάσσουν τις συνολικές τους υποχρεώσεις στα 2,7 δισ. ευρώ.

read more...
Aug2 8/2/2010 4:00:00 PM by Giannis

Ομαλοποιείται η αγορά καυσίμων και η τροφοδοσία αγαθών στην αγορά έπειτα και από την απόφαση χθες των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων δημόσιας χρήσης να αναστείλουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις.

read more...
Aug2 8/2/2010 11:04:00 AM by Giannis

Το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών για τις εκλογικές δαπάνες των συνδυασμών και των υποψηφίων στις εκλογές για τους ΟΤΑ υπερψηφίστηκε επί της αρχής και επί των άρθρων, ανοίγοντας το δρόμο - σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών - και για τα «νομοσχέδια που θα έρθουν», για να ρυθμίσουν την προεκλογική χρηματοδότηση και δαπάνες των ίδιων των πολιτικών κομμάτων.

read more...
Jul30 7/30/2010 3:53:00 PM by Giannis

«Πρωτόγνωρη, για το κράτος, πρωτοβουλία, που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε μέσα σε δύο μήνες και με μηδενικό κόστος», χαρακτήρισαν την απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων, οι Γιάννης Ραγκούσης και Γιώργος Παπακωνσταντίνου, παρουσιάζοντας τα στοιχεία της απογραφής. Οι δύο υπουργοί ευχαρίστησαν τους συνολικά 768.009 δημόσιους υπαλλήλους για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία της απογραφής, αλλά και όσους εργάστηκαν για την επίτευξη του έργου.

read more...
Jul22 7/22/2010 11:38:00 PM by Giannis

Δασικούς χάρτες θα αποκτήσουν μέχρι το τέλος τού χρόνου 9 δήμοι της Αττικής.
Πρόκειται για την Πεντέλη, τη Νέα Πεντέλη, τη Σταμάτα, τη Νέα Μάκρη, την Κηφισιά, την Ανθούσα, τον Άγιο Στέφανο, τον Μαραθώνα και τη Φυλή.
Τον Σεπτέμβριο θα γίνει η ανάρτηση των χαρτών- σε φυσική και ηλεκτρονική μορφή και όσοι έχουν αντιρρήσεις μπορούν μέσα σε 45 μέρες- πληρώνοντας ένα τέλος που ακόμη δεν έχει καθοριστεί- να υποβάλουν τις ενστάσεις τους είτε ηλεκτρονικά είτε μέσω των ΚΕΠ.

read more...
Jul22 7/22/2010 8:32:00 AM by Giannis

Την επόμενη εβδομάδα θα κατατεθεί στη Βουλή το σχέδιο νόμου για την κύρωση των δασικών χαρτών, στο πλαίσιο σειράς νομοθετικών πρωτοβουλιών που λαμβάνει το υπουργείο Περιβάλλοντος με στόχο να καταφερθεί πλήγμα «στη χειρότερη μορφή της αυθαίρετης δόμησης στη χώρα μας που είναι η δόμηση στις καμένες εκτάσεις», όπως τόνισε η Τίνα Μπιρμπίλη παρουσιάζοντας το νομοσχέδιο.

read more...
Jul20 7/20/2010 3:45:00 PM by Giannis

Στην κατάμεστη αίθουσα της ΕΣΗΕΑ πλήθος αυτοδιοικητικών στελεχών, πανεπιστημιακών, συνδικαλιστών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ καθώς και αντιπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ και της Δημοκρατικής Αριστεράς , ο ανεξάρτητος Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου, εξήγγειλε την ίδρυση του Κέντρου Πολιτικού Διαλόγου και Δράσης    « ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ».

 

read more...
Jul17 7/17/2010 4:48:00 PM by Giannis

«Καυτό φθινόπωρο» προοιωνίζεται για τους εργαζομένους στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στις Νομαρχίες, μετά την απροθυμία των υπαλλήλων να αποδεχθούν τις εθελοντικές μετατάξεις. Η κυβέρνηση αναμένεται να προχωρήσει σε υποχρεωτικές μετακινήσεις προσωπικού καθώς οι υπάλληλοι των νομαρχιών και των περιφερειών, αμέσως μετά την επιστροφή τους από τις θερινές διακοπές, θα λαμβάνουν τα υπηρεσιακά σημειώματα για τις νέες θέσεις εργασίας τους.

read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω