Nov12 11/12/2010 2:29:00 PM by Giannis

Ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Αττικής και υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού, Βασίλης Οικονόμου, καθώς και όλα τα μέλη του Συνδυασμού «Δημοτική Συνεννόηση για τον Ωρωπό» θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους κατοίκους του νέου Δήμου Ωρωπού, που πίστεψαν στο όραμα και το πρόγραμμά μας αποδεικνύοντας ότι είναι μεγάλο το ποσοστό αυτών που μπορούν και αντιστέκονται στις σκληρές κομματικές πιέσεις και στα ψευτοδιλήμματα που προσπάθησαν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από το πραγματικό διακύβευμα αυτών των εκλογών.   

read more...
Nov8 11/8/2010 4:51:00 PM by Giannis

Το 40% άγγιξε η αποχή στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Στελέχη των μεγάλων κομμάτων τονίζουν ότι η αποχή δε δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να πανηγυρίζει, αλλά αντίθετα, πρέπει να προβληματίσει τον πολιτικό κόσμο.

Το ποσοστό αποχής στην Αθήνα έφτασε το 58% και στη Θεσσαλονίκη 46,9%.

read more...
Nov3 11/3/2010 1:57:00 PM by Giannis

Μια πρόγευση για τα κριτήρια βάσει των οποίων θα αποφασίσει ο πρωθυπουργός αν θα οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές έδωσε η κυβέρνηση, ενώ ο ίδιος ο Γ. Παπανδρέου από τα Ιωάννινα υποστήριξε ότι δεν είναι στις προθέσεις του οι εθνικές εκλογές, αλλά δεν πρόκειται να αφήσει αναπάντητη καμία προσπάθεια υπονόμευσης της πορείας εξόδου από την κρίση.

read more...
Nov3 11/3/2010 12:30:00 PM by Giannis

Η ΓΣΕΕ προειδοποιεί πως δεν θα δεχτεί καταστρατήγηση της εθνικής συλλογικής σύμβασης. Η κυβερνητική ρύθμιση θα δοθεί στη δημοσιότητα μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές

read more...
Nov1 11/1/2010 6:48:00 PM by Giannis

του Γιώργου Δελαστίκ,

Με απόλυτη σαφήνεια αυτή τη φορά προσδιόρισε σε άρθρο του στο Βήμα της περασμένης Κυριακής ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου το πολιτικό πλαίσιο των αυτοδιοικητικών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου: κάθε ψήφος υπέρ υποψηφίου που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ θεωρείται από την κυβέρνηση ως ψήφος υπέρ του Μνημονίου υποτέλειας της Ελλάδας στο ΔΝΤ και την ΕΕ! Ψήφος υπέρ της συνέχισης και έντασης των περικοπών μισθών και συντάξεων, ψήφος υπέρ της δουλειάς μέχρι τον τάφο, ψήφος υπέρ των ελεύθερων απολύσεων των εργαζομένων χωρίς αποζημίωση, ψήφος υπέρ της κατάργησης των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, ψήφος υπέρ του ξεπουλήματος σε ιδιώτες του ηλεκτρικού του νερού, των σιδηροδρόμων, των τελευταίων απομειναριών της δημόσιας περιουσίας…

read more...
Oct31 10/31/2010 5:49:00 PM by Giannis

του Γιώργου Δελαστίκ,

Θαυμαστές της τουρκικής οικονομίας δεν υπάρχουν βεβαίως στην Ελλάδα-και δικαιολογημένα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορεί κάποιος να αγνοεί ορισμένους δείκτες ή τάσεις που δείχνουν τις εντελώς διαφορετικές κατευθύνσεις-έστω και σε συμβολικό μόνο επίπεδο-που ακολουθούν οι δύο χώρες. Όπως και να το κάνουμε, έχει μια κάποια σημασία το γεγονός ότι την περασμένη εβδομάδα η Άγκυρα αναθεώρησε τις εκτιμήσεις της για την αύξηση κατά το 2010 του ΑΕΠ της Τουρκίας και από 3,5%, που εκτιμούσε μέχρι τώρα, αναμένει πλέον αύξηση…6,8%! Την ώρα μάλιστα που το ΑΕΠ της Ελλάδας καταποντίζεται.
read more...
Oct25 10/25/2010 7:24:00 PM by Giannis

 

Το Πνευματικό Κέντρο του Καπανδριτίου αποδείχτηκε πολύ μικρό για να χωρέσει τους πολίτες που θέλησαν να παρακολουθήσουν την πρώτη ομιλία του Βουλευτή Αττικής και υποψήφιου Δημάρχου Ωρωπού, Βασίλη Οικονόμου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Οκτωβρίου.
Ο Βασίλης Οικονόμου ανέλυσε το πρόγραμμα του Συνδυασμού «Δημοτική Συνεννόηση για τον Ωρωπό» οριοθετώντας τις προτεραιότητες και δεσμευόμενος απέναντι στους συμπολίτες του για το τι μέλλει γενέσθαι στο νέο Δήμο του Ωρωπού.
read more...
Oct21 10/21/2010 3:53:00 PM by Giannis

του Γιώργου Δελαστίκ,

Η Κυβέρνηση και η ΕΕ συνεργάστηκαν για να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό. Έστησαν το παραμύθι με τη δήθεν απειλούμενη χρεοκοπία, προκειμένου να παραλύσουν τις αντιδράσεις του τρομοκρατημένου ελληνικού λαού, πετυχαίνοντας έτσι να τον μετατρέψουν σε «πειραματόζωο» πανευρωπαϊκής χρησιμότητας.

read more...
Oct14 10/14/2010 6:48:00 PM by Giannis

Ένα δεύτερο κατάλογο υποψηφίων δημάρχων που θα υποστηρίξει στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, έδωσε στη δημοσιότητα η Δημοκρατική Αριστερά .
Δήμος Ωρωπού : Οικονόμου Βασίλης

read more...
Oct11 10/11/2010 4:53:00 PM by Giannis

Άρθρο του Κώστα Μελά,

Έχω υποστηρίξει ότι η ανάπτυξη δεν είναι μια διαδικασία η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί σε μια οικονομία όπου το κυρίαρχο σχέδιο δράσης που τη διέπει αποσκοπεί στη συρρίκνωσή της επιβάλλοντας «αποθερμαντικές» θεραπείες σοκ

read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω