Jan7
Κοσμοπλημμύρα στην εκδήλωση του Βουλευτή και Τομεάρχης υγείας Ν.Δ Βασίλη Οικονόμου.
1/7/2019 12:38:00 PM by Giannis

 Πάνω από τρεις χιλιάδες άτομα από τις γύρω περιοχές της Περιφέρειας  Αν.  Αττικής δήλωσαν παρόν,στο κάλεσμα του Βουλευτή Βασίλη Οικονόμου,

με την ευκαιρία της ονομαστικής εορτής και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτικού του Γραφείου, χτες το απόγευμα στο κτήμα Santa Maria στην Παιανία.
Είναι από τις πιο εντυπωσιακές  εκδηλώσεις που έχουν γίνει όχι μόνο σε αριθμό, αλλά και σε παλμό και ενθουσιασμό του κόσμου!

Είναι ο Βουλευτής, που θέλουν να ξαναστείλουν στη Βουλή για να τους εκπροσωπήσει!
Είναι ο άνθρωπος,που ήταν όλα αυτά τα χρόνια δίπλα τους σε κάθε στιγμή!

Ήταν όλοι εκεί φίλοι και υποστηρικτές, ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ και Βουλευτής κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο πρώην Βουλευτής Θανάσης Πλεύρης, ο Πρόεδρος τις Κ.Ε.Δ.Ε και Δήμαρχος Αμαρούσιου και υπ. Περιφερειάρχης Αν. Αττικής κ. Πατούλης Γιώργος, ο Δήμαρχος Αχαρνές κ. Κασάβος Γιάννης, ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου κ. Βαγγέλης Μπουρνούς, ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Σοφρώνης Γιώργος πολλά στελέχη από την  τοπική αυτοδιοίκηση, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Στελέχη τις Ιατρικής Κοινότητας, πολλά Στελέχη του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, Εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων κ.α.

Από τον Δήμο Παλλήνης όπου είναι και ο Δήμος του Βουλευτή και Τομεάρχης  Υγείας Ν.Δ Βασίλη Οικονόμου έδωσαν ηχηρό παρών: ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και υποψ. Δήμαρχος Δήμου Παλλήνης κ. Μερτύρης Παναγιώτης, ο πρώην Δήμαρχος Παλλήνης κ, Σπύρος Κωνσταντάς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Δήμου Παλλήνης ο κ.Χαλκίδης Γιάννης, ο κ. Βίτσιος Άρης, ο κ. Σμέρος Κώστας, ο κ. Αβαρκιώτης Φώτης και ο κ. Καρατζάς Γιώργος που θα είναι και υποψ. Περιφερειακός Σύμβουλος στην  Αν. Αττικής με τον κ. Πατούλη.
 
 Το παρών έδωσαν και: ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Ανθούσας,  ο κ. Πέτρος Δρακόπουλος, η Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Ανθούσας κ. Ευαγγελία Τσομάκη, ο σύμβουλος της Δημοτικής ενότητας Παλλήνης κ. Μανώλης Παγώνης, ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιάννης Σμέρος και εκατοντάδες νέοι, που έσπευσαν να τον ακούσουν και του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή.

Ξέρουν, ότι ο Βασίλης Οικονόμου αγωνίζεται και καταφέρνει να διασώσει την αλήθεια και στη γλώσσα του δεν υπάρχει ούτε μία λέξη πλαστή, υπάρχει συνέπεια και σοβαρότητα.
Είναι πάντα στην πρώτη γραμμή, γνωρίζοντας ότι ο αγώνας για τον άνθρωπο είναι η σημαντικότερη αξία.
Ο Βουλευτής κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε όλα όσα οδήγησαν τη Χώρα σε αυτή την κατάσταση.
Η συναισθηματική φόρτιση ήταν ολοφάνερη στο πρόσωπό και στις κουβέντες του Βασίλη Οικονόμου, όταν αντίκρισε τη μεγάλη προσέλευσή του κόσμου, πριν προλάβει να τελειώσει τη φράση του ο κόσμος χειροκροτούσε  ασταμάτητα.
 
Στον επίλογο της πετυχημένης αυτής βραδιάς, ο Βασίλης Οικονόμου, κοιτώντας στα μάτια τους φίλους, τους συναγωνιστές, τους συνεργάτες και όλους όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους, τους ευχαρίστησε και τους ευχήθηκε Καλή Χρονιά!
Φανταστείτε λοιπόν,αν ο καιρός ήταν "σύμμαχος",πόσο παραπάνω κόσμος  θα είχε παραβρεθεί στην λαμπρότατη εκδήλωση του Βουλευτή Βασίλη Οικονόμου!
 
 
NEWSPALLINIS

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω