Sep9 9/9/2011 4:58:00 PM by Giannis

 Περίπου 6.000 εταιρείες, με ληξιπρόθεσμες οφειλές άνω των € 150.000, χρωστούν στο Δημόσιο € 30 δισ.Στη φόρα έβγαλε το υπουργείο Οικονομικών τα στοιχεία έξι χιλιάδων επιχειρήσεων, με ληξιπρόθεσμες οφειλές άνω των 150.000 ευρώ και συνολικά χρέη προς το Δημόσιο 30 δισ. ευρώ, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων όμως θεωρούνται από παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών ως ανεπίδεκτα είσπραξης

read more...
Sep9 9/9/2011 4:36:00 PM by Giannis

 Μεγάλες ανατροπές με δυσμενείς επιπτώσεις για τους δημοσίους υπαλλήλους του στενού και του ευρύτερου δημόσιου τομέα προωθεί η κυβέρνηση. Ανοιχτό, σε επόμενη συνταγματική αναθεώρηση, και το θέμα της άρσης μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων Αυτές θα γίνουν τόσο μέσα από το καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας, στο οποίο θα οδηγηθεί το μεγαλύτερο ποσοστό του πλεονάζοντος προσωπικού του ευρύτερου δημόσιου τομέα, όσο και μέσα από τις νέες εργασιακές σχέσεις που τους επιφυλάσσει με το θεσμό του κρατικού υπαλήλλου και με την άρση της μονιμότητας, την οποία αφήνει ανοιχτό ως ενδεχόμενο στην επόμενη συνταγματική αναθεώρηση.

read more...
Sep8 9/8/2011 6:08:00 PM by Giannis

Σε δεινή οικονομική κατάσταση, βουτηγμένοι στα χρέη και στις ταμειακές υποχρεώσεις είναι οι καλλικρατικοί Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης.Τα στοιχεία που διαβίβασε στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών, Χάρης Καστανίδης, με αφορμή ερώτηση του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ., Κυριάκου Βελόπουλου, αποτελούν καταπέλτη για την πρώην πολιτική ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου.

read more...
Sep7 9/7/2011 5:57:00 PM by Giannis

 Μετά την WallStreetJournal, ανεξέλεγκτη χρεοκοπία της Ελλάδας περί τα μέσα Δεκεμβρίου «βλέπει» και η RoyalBankofScotland, εξέλιξη που θα προκαλέσει «βίαιη διάχυση» της κρίσης στις παγκόσμιες αγορές.

read more...
Sep7 9/7/2011 5:43:00 PM by Giannis

Απέκλεισε το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-Νέας Δημοκρατίας

Ραγδαίες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό προέβλεψε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, αναφέροντας ότι η οικονομική πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση δεν εξασφαλίζει την κοινωνική συναίνεση και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, «ως αναγκαστική λύση διεξόδου και εκτόνωσης».

read more...
Sep6 9/6/2011 12:14:00 PM by Giannis

Με αφορμή το δυσάρεστο γεγονός της δολοφονίας ενός 20χρονου στην Κρήτη μετά από συμπλοκή φιλάθλων, από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

read more...
Sep5 9/5/2011 2:52:00 PM by Giannis

Ξεκινά η αποστολή του πολυεκκαθαριστικού στους φορολογούμενους, οι οποίοι θα κληθούν να πληρώσουν τις έκτακτες εισφορές που προβλέπει το Μεσοπρόθεσμο. Το μέσο νοικοκυριό θα επιβαρυνθεί με περίπου ένα μισθό. Σύμφωνα με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, οι έκτακτες εισφορές θα συμπεριληφθούν σε ένα εκκαθαριστικό σημείωμα.

read more...
Sep5 9/5/2011 12:54:00 PM by Giannis

Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας, ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά για τα δύο μεγάλα κόμματα και υψηλά αναποφάσιστων καταγράφουν τα πρώτα γκάλοπ, μετά το καλοκαίρι, με τους πολίτες να τάσσονται υπέρ και κατά του Μνημονίου

read more...
Sep4 9/4/2011 7:45:00 PM by Giannis

Τα «golden boys» ζουν και βασιλεύουν στις δημοτικές επιχειρήσεις και παίρνουν, ακόμα και σε δήμους που βρίσκονται στο «κόκκινο» ή στο «πορτοκαλί», σε χρεοκοπία ή στα όρια της χρεοκοπίας δηλαδή, «golden μισθούς».

read more...
Sep4 9/4/2011 7:43:00 PM by Giannis

Με αφορμή την ομιλία του Πρωθυπουργού στην Εθνική Συνδιάσκεψη της 3ης Σεπτέμβρη του ΠΑΣΟΚ, από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω