Oct7 10/7/2011 12:24:00 PM by Giannis

Την απόλυτη πλειοψηφία κατέχει στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ, η παράταξη που στηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ. Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Αυτοδιοικητικό Κίνημα - ΠΑΣΟΚ, εξελέγησαν οι δήμαρχοι Κ. Ασκούνης Γ. Μπουτάρης, Απ. Κοιμίσης, Γ. Κουράκης, Δ. Τσιαντής, Γ. Πετρίδης, Γ. Λυμπέρης, Κ. Καλλίρης, Ν. Παπαγγελής, Χ. Ουσουλτζόγλου, Απ. Καρύδας, Λ. Μαλούτας, Σ. Δανηιλίδης, Γ. Καμίνης (ex officio), καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γ. Λύτρας, Γ. Θεοδωρακόπουλος, Δ. Καλογερόπουλος (Αιγιάλεια).

read more...
Oct7 10/7/2011 11:46:00 AM by Giannis

Νέες εκπλήξεις περιλαμβάνει για τους έλληνες φορολογούμενους το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.

Θεσπίζεται πιο επιβαρυντική φορολογική κλίμακα, μειώνοντας τα φορολογικά κλιμάκια από 10 σε 8, ενώ μέσω αλλαγών στους φορολογικούς συντελεστές επέρχεται αύξηση της φορολογικής επιβάρυνσης. Μεγάλο «μαχαίρι» μπαίνει στις φοροαπαλλαγές, οι οποίες πλέον υπολογίζονται με συντελεστή έκπτωσης από το φόρο 10%, ανεξαρτήτως του ύψους του εισοδήματος, ενώ καταργείται πλήρως κάθε έκπτωση δαπανών από το εισόδημα.Για τα εισοδήματα του 2011 το αφορολόγητο μειώνεται στα 5.000 ευρώ, ενώ στις 9.000 ευρώ διαμορφώνεται το αφορολόγητο για τους συνταξιούχους άνω των 65.

read more...
Oct7 10/7/2011 11:32:00 AM by Giannis

Μαχαίρι 2 δισ. ευρώ στην ετήσια μισθολογική δαπάνη του Δημοσίου, με μεγάλες μειώσεις απολαβών για τους υψηλόμισθους δημοσίους υπαλλήλους, που φτάνουν έως το 40% για το υπουργείο Οικονομικών, και μικρές αυξήσεις της τάξης του 10% για τους...λιγότερο ευνοημένους μέχρι σήμερα υπαλλήλους, προβλέπει το νέο μισθολόγιο.Διατηρεί 7 επιδόματα, καταργώντας και το επίδομα γάμου, αυξάνει στα 780 ευρώ το βασικό μισθό από 711 σήμερα και προβλέπει ανώτατο πλαφόν 3.000 ευρώ για τη λήψη των επιδομάτων εορτών και αδείας. Θεσμοθετεί, επίσης, ειδικά κίνητρα επίτευξης στόχων που θα μπορούν να φτάνουν ώς το 25% του βασικού μισθού και περικόπτει μαζικά υπερωρίες

read more...
Oct6 10/6/2011 6:35:00 PM by Giannis

«Η μόνη λύση στο αδιέξοδο της χώρας είναι οι εκλογές» δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς. Ο κ. Κουβέλης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόραση επανέλαβε όσα είχε δηλώσει και στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στο newsbomb.gr, τασσόμενος για ακόμα μια φορά κατά των βουλευτικών προνομίων.

read more...
Oct6 10/6/2011 6:13:00 PM by Giannis

Ερωτήματα προκαλούν οι δηλώσεις του Δ. Κουσελά

Ο Δημήτρης Κουσελάς μετά το επεισόδιο με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, με αποκλειστικές δηλώσεις του στο 24h.gr, αφήνει να εννοηθεί ότι υπάρχουν συμφέροντα που δεν επιτρέπουν την ανακοίνωση των ονομάτων των μεγαλοοφειλετών

read more...
Oct6 10/6/2011 5:48:00 PM by Giannis

Δημοσιογράφος: Όλα δείχνουν ότι η συμφωνία της 21ης Ιουλίου βρίσκεται στον αέρα. Η γερμανική και η γαλλική κυβέρνηση διακινούν διάφορα σενάρια χρεοκοπίας και η ελληνική η κυβέρνηση λέει στο λαό για να αποφύγουμε τα χειρότερα πληρώστε χαράτσια, πληρώστε μέτρα, παλιά και νέα. Υπάρχει άλλη λύση;

read more...
Oct6 10/6/2011 5:33:00 PM by Giannis

Μία ακόμη κόντρα ξέσπασε χθες, μεταξύ ΚΚΕ και ΣΥΝ, με αφορμή δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για το ΕΑΜ και τον... σημερινό "σεχταρισμό" του Περισσού. Μία ακόμη κόντρα ξέσπασε χθες, μεταξύ ΚΚΕ και ΣΥΝ, με αφορμή δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για το ΕΑΜ και τον... σημερινό "σεχταρισμό" του Περισσού.

read more...
Oct5 10/5/2011 7:38:00 PM by Giannis

•    Σκληρή γλώσσα από τον Ιεράρχη αναφερόμενος τόσο στην «κατάσταση πανικού που επικρατεί στην πατρίδα μας» όσο και στις πολιτικές αποφάσεις, που όπως λέει «έχουν τραυματίσει το ηθικό και την αξιοπρέπειά μας».
•    Ο ιεράρχης ζητά από τους πιστούς, «αφού δεν μπορούν να πληρώσουν τη λεγόμενη "έκτακτη εισφορά ακινήτων", να μη φτάσουν σε απόγνωση. Να ξέρουν ότι θα βρεθούμε όλοι ενωμένοι στο πλευρό τους και θα φωνάξουμε μαζί: Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος»

read more...
Oct5 10/5/2011 5:22:00 PM by Giannis

H ύφεση στην Ελλάδα ήταν μικρότερη, αλλά ξεκίνησε από το 2008

Αναθεωρήθηκαν σήμερα από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) τα στοιχεία για το ΑΕΠ, μόλις δύο μέρες μετά την ανακοίνωση του προσχεδίου του προϋπολογισμού του 2012, το οποίο βασίστηκε στα παλιά στοιχεία.
Συγκεκριμένα, τα στοιχεία της ΕΛ ΣΤΑΤ για την αναθεώρηση του ΑΕΠ κρύβουν δυο αποκαλύψεις:
* η ύφεση ήρθε το 2008 (-0,2% αντί για ανάπτυξη 1%)
* ενώ το 2010 η ύφεση ήταν μικρότερη στο -3,5% από -4,5%

read more...
Oct5 10/5/2011 5:04:00 PM by Giannis

Το νέο σύστηµα αµοιβών στο Δημόσιο, παρ' ότι συνιστά µία σηµαντική διαρθρωτική αλλαγή καθώς εξαλείφει τις κραυγαλέες μισθολογικές ανισότητες, σηµατοδοτεί τη µετάβαση σε µία νέα πραγµατικότητα. Η κατάργηση των 101 ειδικών επιδοµάτων, η σύνδεση των αποδοχών µε το νέο βαθμολόγιο και η καθιέρωση του πριµ παραγωγικότητας σε επιλεγµένες οµάδες εργαζομένων, διαµορφώνουν ένα νέο τοπίο

read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω