Nov14 11/14/2011 3:56:00 PM by Giannis

 

Πλήρης κατάρρευση του δικομματισμού δείχνουν οι νέες δημοσκοπήσεις που έρχονται στη δημοσιότητα. Το ΠΑΣΟΚ ανεπίσημα είναι ήδη τρίτο κόμμα με μονοψήφια ποσοστά αλλά προσπαθούν με νύχια και με δόντια να το διατηρήσουν στη ζωή. 2 μονάδες κάτω και η Ν.Δ σε σχέση με τις προηγούμενες δημοσκοπήσεις.
Δείτε αναλυτικά:

 

read more...
Nov14 11/14/2011 1:18:00 PM by Giannis

Σας ενημερώνουμε ότι Κλιμάκιο της Πολιτικής Κίνησης «Ελεύθεροι Πολίτες» με επικεφαλής τον ανεξάρτητο Βουλευτή Αττικής, Βασίλη Οικονόμου και τον πρ. Βουλευτή Β' Πειραιά, Νίκο Γαλανό, θα περιοδεύσει στην Αχαΐα την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011 σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα:

read more...
Nov14 11/14/2011 11:53:00 AM by Giannis

Στην κήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας για αύριο Τρίτη, προχώρησε η ΑΔΕΔΥ προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή των εργαζομένων στο Δημόσιο στα συλλαλητήρια διαμαρτυρίας που έχουν προγραμματιστεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Σε δύο δίωρες στάσεις εργασίας, για τον ίδιο λόγο, προχωρούν και οι καθηγητές μέσης εκπαίδευσης.

Όπως αναφέρει η ΑΔΕΔΥ στην ανακοίνωσή της, η στάση εργασίας θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι έως τη λήξη του ωραρίου, προκειμένου να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις για την αποτροπή των απολύσεων που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στο Δημόσιο και τη διάλυση των δημόσιων υπηρεσιών.

read more...
Nov14 11/14/2011 11:31:00 AM by Giannis

Σήμερα στις 7 μμ η ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων από τον πρωθυπουργό Λ. Παπαδήμο. Την Τετάρτη το μεσημέρι η ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση της 11ης Νοεμβρίου.

Με την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων από τον νέο πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, στην αίθουσα της ολομέλειας της Βουλής, αρχίζει σήμερα στις 7 το απόγευμα η τριήμερη διαδικασία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση που ορκίστηκε στις 11 Νοεμβρίου.

read more...
Nov14 11/14/2011 11:12:00 AM by Giannis

Το απόγευμα ξεκινά στη Βουλή η διαδικασία παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση του κ. Λουκά Παπαδήμου. Και μπορεί να είναι περίπου δεδομένο ότι η μεταβατική κυβέρνηση θα λάβει από την εθνική αντιπροσωπεία το πράσινο φως για να υλοποιήσει πολιτικές και μέτρα που έχουν ψηφιστεί από μήνες αλλά δεν έχουν ακόμη προχωρήσει, όμως δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι το νέο υπουργικό συμβούλιο θα έχει την ανοχή των ισχυρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το αντίθετο μάλιστα.

Όπως προέκυψε από τις τηλεδιασκέψεις που είχε το Σαββατοκύριακο ο κ. Παπαδήμος με την καγκελάριο της Γερμανίας κυρία Άνγκελα Μέρκελ, τον πρόεδρο της Γαλλίας κ. Νικολά Σαρκοζί και άλλους Ευρωπαίους αξιωματούχους μεταξύ των οποίων οι κύριοι Γιούνκερ, Μπαρόζο και βαν Ρομπάι, οι εταίροι θέλουν να λάβουν τη διαβεβαίωση ότι ύψιστη προτεραιότητα της νέας κυβέρνησης είναι να εφαρμοστούν όσα ζητά η τρόικα και όσα υπερψηφίστηκαν τους προηγούμενους μήνες από τη Βουλή χωρίς να έχουν ακόμη δρομολογηθεί.

read more...
Nov11 11/11/2011 5:46:00 PM by Giannis

Ο ανεξάρτητος Βουλευτής Αττικής (Ελεύθεροι Πολίτες), Βασίλης Οικονόμου, με αφορμή τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης, προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις στη ΝΕΤ

read more...
Nov11 11/11/2011 4:58:00 PM by Giannis

Δώδεκα νέα πρόσωπα και έξι επιπλέον μέλη από το προηγούμενο υπουργικό
Η δημιουργία μικρού και ευέλικτου κυβερνητικού σχήματος παραμένει μακρινό όνειρο για τα ελληνικά δεδομένα. Και το νέο υπουργικό συμβούλιο είναι πολυπληθές και, μάλιστα, έχει 6 περισσότερα μέλη από το προηγούμενο.

Συνολικά, η νέα κυβέρνηση αποτελείται από 49 πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένου του πρωθυπουργού και του κυβερνητικού εκπροσώπου που θα ανακοινωθεί σύντομα, ενώ τη μεγάλη πλειονότητα αποτελούν τα μέλη του απερχόμενου υπουργικού Συμβουλίου.

read more...
Nov11 11/11/2011 1:47:00 PM by Giannis
Οι αριθμοί λένε την αλήθεια και, όσον αφορά στην περίπτωση του τρόμου της ανεργίας, τον οποίο πλέον αντιμετωπίζουν όλο και περισσότεροι Έλληνες, είναι χαρακτηριστικοί. Τον Άυγουστο λοιπόν του 2011, παρά τη δημιουργία θέσεων εργασίας λόγω τουρισμού, το ποσοστό της ανεργίας «σκαρφάλωσε» στο 18,4% από 12,2% που ήταν τον Άυγουστο του 2010 και 16,5% το Ιούλιο του 2011, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η ΕΛ ΣΤΑΤ
read more...
Nov11 11/11/2011 1:12:00 PM by Giannis

Στην πλήρη απελευθέρωση της πετρελαιοκίνησης στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη προχωρά άμεσα το υπουργείο Περιβάλλοντος. Η τροπολογία που κατατέθηκε προχθές στη Βουλή και προέβλεπε προηγούμενη έκδοση υπουργικής απόφασης για τα όρια εκπομπών ρύπων αντικαταστάθηκε κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια με νέα ρύθμιση, με βάση την οποία θα επιτραπεί ακόμα και στον μικρό δακτύλιο η κυκλοφορία πετρελαιοκίνητων με τεχνολογία Euro 5 ή μεταγενέστερη. Η απόφαση του υπουργείου προκάλεσε την αντίδραση περιβαλλοντικών οργανώσεων και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ

read more...
Nov11 11/11/2011 11:50:00 AM by Giannis

Με την ανακοίνωση της σύνθεσης της κυβέρνησης και την ορκωμοσία των μελών και του επικεφαλής της Λουκά Παπαδήμου (στις 2 το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο) σφραγίζεται η αφετηρία μιας νέας και ελπιδοφόρας εποχής για τη χώρα.Μέχρι αργά το βράδυ ο εντολοδόχος πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος βρισκόταν στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου και ενημερωνόταν για μια σειρά από τρέχοντα θέματα.

read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω