Dec7 12/7/2011 10:35:00 AM by Giannis

Εσπασαν για «πυρομαχικά» τις μαρμάρινες επενδύσεις της πλατείας.Με πορείες και διαδηλώσεις χιλιάδες μαθητές, φοιτητές και απλοί πολίτες τίμησαν χθες σε όλη την Ελλάδα τη μνήμη του αδικοχαμένου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου. Από τις εκδηλώσεις για την 3η επέτειο από τη δολοφονία του 15χρονου δεν έλειψαν, ωστόσο, και τα επεισόδια. Οργισμένοι νεαροί αλλά και ανήλικα παιδιά -ανάμεσά τους και μικροί μαθητές- με κουκούλες, μάσκες, κασκόλ και μαντίλια έως τα μάτια ή πρόσωπα άσπρα από το μααλόξ επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις με νεράντζια, μάρμαρα, βόμβες μολότοφ.

read more...
Dec6 12/6/2011 5:06:00 PM by Giannis

Προκαταβολή έως και μισό εφάπαξ σχεδιάζει να χορηγεί το υπό κατάρρευση Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων (ΤΠΔΥ) σε μια προσπάθεια να ανακουφίσει τους απελπισμένους δικαιούχους δημόσιους υπαλλήλους. Το Ταμείο έχει μαύρη τρύπα 2 δισ. ευρώ, με 50.000 συνταξιούχους να περιμένουν στην ουρά. Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτή την περίοδο διεκπεραιώνονται οι αιτήσεις του Νοεμβρίου 2009 ενώ εκατοντάδες είναι οι δικαιούχοι που απεβίωσαν περιμένοντας την εφάπαξ αποζημίωση

read more...
Dec6 12/6/2011 4:57:00 PM by Giannis

 Μεγάλη η συμμετοχή των ενεργών πολιτών της Αχαΐας στην συνάντηση των Ελεύθερων Πολιτών στην Πάτρα με την συμμετοχή κλιμακίου της Πολιτικής Κίνησης αποτελούμενο από τον ανεξάρτητο Βουλευτή Αττικής (Ελεύθεροι Πολίτες), Βασίλη Οικονόμου και τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημήτρη Παναγιωτόπουλο, και τους συντονιστές των Ελεύθερων Πολιτών Αχαΐας, Δημήτρη Κόκλα και Νάκο Κότσανη. Στην συζήτηση παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό και ο Βουλευτής Αχαΐας της Δημοκρατικής Αριστεράς, Νίκος Τσούκαλης

read more...
Dec6 12/6/2011 12:56:00 PM by Giannis

Σε ένα απέραντο... σκοπευτήριο, όπου ο ένας «πυροβολεί» τον άλλον -χωρίς ακόμη να έχει ανοίξει (πλήρως) τα χαρτιά του ο Γ. Παπανδρέου- έχει μετατραπεί το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Η αλήθεια είναι ότι η συνέντευξη του Μ. Χρυσοχοΐδη τράβηξε ουσιαστικά το καπάκι από τον «πράσινο βραστήρα» και φανέρωσε τις αναταράξεις στο ΠΑΣΟΚ εν όψει των διαφαινόμενων εξελίξεων με βάση την Ιπποκράτους.
Ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης δεν έλαβε απάντηση από τον Γ. Παπανδρέου, αλλά από τον Μ. Καρχιμάκη (γραμματέα του ΠΑΣΟΚ), ο οποίος μίλησε για «προπέτεια, αλαζονεία και αχαριστία», τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, Χρ. Πρωτόπαπα, ο οποίος αναφέρθηκε στις ευθύνες της διετίας όσων ήταν σε κορυφαίες θέσεις, και χθες από αρκετούς βουλευτές και στελέχη που δεν απέφυγαν να εξαπολύσουν πυρά για τις ευθύνες κατά τη διετή διακυβέρνηση και την όψιμη αντίδραση.
read more...
Dec6 12/6/2011 12:30:00 PM by Giannis

ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΓΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ!

 
ΤΟ 80% ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ- ΤΟ 20% ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩ!
 
Η "Iskra" αναδημοσιεύει, όπως κάνει συνήθως, χωρίς κρίσεις και σχόλια για την αξιοπιστία και την αντικειμενικότητα της, στοιχεία από τη δημοσκόπηση της GPO που έγινε για λογαριασμό της τηλεοπτικής εκπομπής του MEGA "Ανατροπή".
 
Ενδιαφέροντα στοιχεία της δημοσκόπησης αποτελούν τόσο η άνοδος των δυνάμεων της Αριστεράς όσο και ότι ένα ποσοστό 20% δεν επιθυμεί την "πάσει θυσία" παραμονή στο ευρώ, παρά το γεγονός ότι μόνο μικρές δυνάμεις της Αριστεράς, υποστηρίζουν το αίτημα της εξόδου από την ευρωζώνη.
read more...
Dec5 12/5/2011 3:30:00 PM by Giannis

 Συγκέντρωση το πρωί στην πλατεία Συντάγματος

 
Για την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου αναβλήθηκε η 24ωρη απεργία των εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». Οι απεργοί προγραμματίζουν συγκέντρωση στις 10:00 στην πλατεία Συντάγματος.
 
Η ΠΟΕ-ΟΤΑ, η Ομοσπονδία των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση στην οποία υπάγονται και οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα ζητεί:
read more...
Dec5 12/5/2011 3:04:00 PM by Giannis

 Οι συντάξεις των αμέσως επόμενων μηνών και το Δώρο που θα δώσει το ΙΚΑ στους συνταξιούχους του είναι εξασφαλισμένα αλλά για το 2012-13 το ταμείο είναι υποχρεωμένο να πάρει νέο δάνειο-μαμούθ ύψους 3 δισ. ευρώ με υποθήκη τα ακίνητα και εκχωρώντας τα μελλοντικά έσοδά του.

 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ, το ΙΚΑ θα βρεθεί την επόμενη διετία σε δεινή οικονομική κατάσταση και γι’ αυτό εξετάζει τη σύναψη ενός πολύ μεγάλου δανείου με αντάλλαγμα τις μελλοντικές εισπράξεις του και υποθήκη στα ακίνητά του. Το ταμείο έχει να πληρώσει 1,1 εκ. κανονικές συντάξεις στους δικαιούχους του καθώς και άλλες 650.000 επικουρικές. Για φέτος, αρκέστηκε στο έξτρα 1 δισ. ευρώ της κρατικής ενίσχυσης που προήλθε από τα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης αλλά και στις δόσεις της Τρόικα.
read more...
Dec5 12/5/2011 2:48:00 PM by Giannis

 Άκρως απαισιόδοξοι και απογοητευμένοι από τους πολιτικούς της χώρας είναι οι νέοι ηλικίας 18-34 ετών σύμφωνα με δημοσκόπηση. Μάστιγα η ανεργία. Αν είχαν την ευκαιρία θα έφευγαν από τη χώρα.

 
Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Κάπα Research για "Το Βήμα" της Κυριακής, οι νέοι είναι γεμάτοι φόβο και ανησυχία για όσα γίνονται στη χώρα.
 
Εμπιστεύονται μόνο τον εαυτό τους (62,7%) ενώ όσον αφορά τα κόμματα το ποσοστό μιλάει από μόνο του αφού αυτά εμπνέουν εμπιστοσύνη μόλις στο 0.6%!
 
Γενικά, το 66% των ερωτηθέντων έχουν τάσεις φυγής από την Ελλάδα και δηλώνουν ότι αν τους δινόταν η ευκαιρία θα έφευγαν δίχως σκέψη.
read more...
Dec5 12/5/2011 2:36:00 PM by Giannis

  Ο ανεξάρτητος Βουλευτής Αττικής (Ελεύθεροι Πολίτες), Βασίλης Οικονόμου, επισκέφτηκε τον χώρο της Στέγης όπου πραγματοποιήθηκε η ετήσια χριστουγεννιάτικη αγορά. Ο Βουλευτής διαπίστωσε και από κοντά την σπουδαία κοινωνική προσφορά του Κέντρου αλλά και τις τεράστιες περικοπές της χρηματοδότησής του από το Υπουργείο Υγείας. 

read more...
Dec5 12/5/2011 2:26:00 PM by Giannis

 Με την παρουσία στελεχών της αυτοδιοίκησης και πολλών ενεργών πολιτών της Νίκαιας και των Δήμων του Πειραιά, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του στελέχους των Ελεύθερων Πολιτών, Μιχάλη Νικητάκη, στη Νίκαια.

Η μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων της Νίκαιας και των Δήμων της Β’ Πειραιά, δείχνει ότι η νέα πολιτική κίνηση «Ελεύθεροι Πολίτες» εκφράζει όλο και περισσότερο τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας, αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο και θα ενισχύσει σημαντικά τη ΔΗΜΑΡ, στην συνεργασία των επερχόμενων εθνικών εκλογών.
read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω