Apr24 4/24/2013 11:43:00 AM by Giannis
Οριζόντια μείωση κατά 15% στο χαράτσι, άρση του περιορισμού στον αριθμό των μηνιαίων δόσεων για όσους έχουν οφειλές προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία και φορολόγηση στα φωτοβολταϊκά θα περιλαμβάνει το πολυνομοσχέδιο που κατατίθεται σε λίγες ώρες στη Βουλή.
 

Με πολλές αλλαγές, από όσα εως τώρα είχαν διαρρεύσει, θα ''εμφανιστεί'' την Πέμπτη στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Capital. 

read more...
Apr24 4/24/2013 11:29:00 AM by Giannis
Ολοκληρώθηκε χθες η αποστολή στο ΣτΕ των σχεδίων Προεδρικών Διαταγμάτων που υλοποιούν τις συγχωνεύσεις τμημάτων ΑΕΙ και σε αυτά αφενός δεν συμπεριλαμβάνεται η συνομοσπονδία των πέντε...

πανεπιστημίων της Αττικής (Οικονομικό, Πάντειο, Γεωπονικό, Πειραιώς, Χαροκόπειο) που είχε εξαγγελθεί ότι θα λειτουργήσει με την επωνυμία «Αδαμάντιος Κοραής» αφετέρου προβλέπεται ότι η έδρα του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος που θα προκύψει από τη συγχώνευση των ΤΕΙ Πάτρας, Μεσολογγίου και Ιονίων Νήσων θα είναι το Μεσολόγγι. Το ζήτημα αυτό προκαλεί οξύτατες αντιδράσεις στο ΤΕΙ Πατρών όπου, προ ημερών, είχαν σημειωθεί επεισόδια όταν ομάδα φοιτητών κράτησε υπό ομηρία τον πρόεδρο του ιδρύματος, Σ. Καπλάνη. 

read more...
Apr24 4/24/2013 11:04:00 AM by Giannis
Οι πίνακες με τα οριστικά αποτελέσματα
 
Στην τελική ευθεία μπήκε η διαδικασία μετάταξης των 1.891 δημοσίων υπαλλήλων, οι οποίοι τέθηκαν σε καθεστώς διαθεσιμότητας λόγω κατάργησης των θέσεων, όπως ανακοινώθηκε από το ΑΣΕΠ.
 

Οι πίνακες με τα οριστικά αποτελέσματα έχουν σταλεί στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, προκειμένου να εκδώσει τη σχετική απόφαση μετάταξής τους. 

read more...
Apr24 4/24/2013 10:29:00 AM by Giannis
 

Δώρο Πάσχα δικαιούναι όλοι οι μισθωτοί που απασχολούνται μόνο στον ιδιωτικό τομέα με σχέση εξαρτημένης εργασίας αορίστου ή ορισμένου χρόνου δικαιούνται να λάβουν από τον εργοδότη τους Δώρο Πάσχα. Για τον υπολογισμό του ποσού του Δώρου Πάσχα λαμβάνεται υπόψη ο τρόπος αμοιβής των μισθωτών δηλαδή αν αμείβονται με ημερομίσθιο ή με μισθό. Δώρο Πάσχα δεν λαμβάνουν πλέον Δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι.  

read more...
Apr24 4/24/2013 10:15:00 AM by Giannis

Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για τη περίοδο των εορτών Πάσχα 2013, έχει ως εξής: 

read more...
Apr23 4/23/2013 12:24:00 PM by Giannis

Ποσά που χρωστούν το Δημόσιο και όλοι οι οργανισμοί του προς επιχειρηματίες και επιτηδευματίες θα συμψηφίζονται με τον ΦΠΑ. Η απαίτηση του οφειλέτη θα αποδεικνύεται με δικαστική απόφαση ή δημόσιο έγγραφο. Το υπουργείο Οικονομικών συντάσσει τις ρυθμίσεις του νομοσχεδίου που θα κατατεθεί στη Βουλή μέχρι τον Ιούνιο 

read more...
Apr23 4/23/2013 11:47:00 AM by Giannis
 

 

ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

 

 

 

Πρόστιμο 145.000 ευρώ στη Google επέβαλαν οι αρχές προστασίας διαδικτυακών προσωπικών δεδομένων της Γερμανίας, για παράνομη καταγραφή πληροφοριών, από μη ασφαλή δίκτυα wi-fi. 

read more...
Apr23 4/23/2013 10:40:00 AM by Giannis
- Με αυτή την κίνηση η Eurobank στέκεται στα πόδια της και διασφαλίζει τους πελάτες της
- Μετά την ανακεφαλαιοποίηση η Eurobank αναμένεται να προχωρήσει σε εξαγορά άλλων μη συστημικών τραπεζών

- Υπολογίζεται πως από τον Σεπτέμβριο η Eurobank θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο τραπεζικό σύστημα 

read more...
Apr23 4/23/2013 10:29:00 AM by Giannis
Νέα ταλαιπωρία περιμένει εκατομμύρια φορολογουμένους
 
Νέα ταλαιπωρία περιμένει εκατομμύρια φορολογουμένους που έχουν στην κατοχή τους αγροτεμάχια και ακίνητα εκτός σχεδίου.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους, οι φορολογούμενοι θα κληθούν από το υπουργείο Οικονομικών να υποβάλουν, μέχρι το τέλος Ιουνίου, εκ νέου το έντυπο Ε9 και να δηλώσουν αναλυτικά και με πολύ περισσότερες λεπτομέρειες στοιχεία για τις εκτάσεις γης που βρίσκονται εκτός σχεδίου.

    

read more...
Apr22 4/22/2013 3:46:00 PM by Giannis
 

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Οδικές Συγκοινωνίες ΑΕ (ΟΣΥ), Γιάννη Οικονόμου.

 

Στην συνάντηση ο Βασίλης Οικονόμου έθεσε το ζήτημα της απουσίας δικτύου Αστικών Μέσων Μαζικής Μεταφοράς σε  πολλούς Δήμους της Περιφέρειας Αττικής, πολλοί από τους οποίους μάλιστα υποδέχονται εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους του Λεκανοπεδίου, ιδίως τους θερινούς μήνες.  

read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω