Dec5 12/5/2011 2:26:00 PM by Giannis

 Με την παρουσία στελεχών της αυτοδιοίκησης και πολλών ενεργών πολιτών της Νίκαιας και των Δήμων του Πειραιά, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του στελέχους των Ελεύθερων Πολιτών, Μιχάλη Νικητάκη, στη Νίκαια.

Η μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων της Νίκαιας και των Δήμων της Β’ Πειραιά, δείχνει ότι η νέα πολιτική κίνηση «Ελεύθεροι Πολίτες» εκφράζει όλο και περισσότερο τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας, αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο και θα ενισχύσει σημαντικά τη ΔΗΜΑΡ, στην συνεργασία των επερχόμενων εθνικών εκλογών.
read more...
Dec2 12/2/2011 12:35:00 PM by Giannis

 Κινδυνεύουν περίθαλψη-επιδόματα

 
Δραστικές περικοπές σε μία σειρά επιδομάτων και παροχών που λαμβάνουν ασθενείς με χρόνια και σοβαρά προβλήματα υγείας, συνεπάγεται ο περιορισμός των ποσοστών αναπηρίας που προβλέπει ο Κανονισμός Προσδιορισμού Ποσοστού Αναπηρίας του υπουργείου Εργασίας, για νοσήματα όπως η μεσογειακή αναιμία, ο αυτισμός, ο διαβήτης αλλά και για ανθρώπους που έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση ή πάσχουν από AIDS. 
read more...
Dec2 12/2/2011 11:23:00 AM by Giannis

  

«Βροχή» οι προσφυγές για το «χαράτσι» της ΔΕΗ στα ακίνητα το οποίο κρίνεται σήμερα από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας. Λόγω σοβαρότητας της υπόθεσης, η συζήτηση έχει οριστεί με βάση τις διατάξεις την πρότυπη δίκη.
 
Εισηγήτρια θα είναι η σύμβουλος Επικρατείας Ευαγγελία Νίκα, η οποία ωστόσο αύριο θα αναφερθεί μόνο στα επιχειρήματα που επικαλούνται οι προσφυγές χαρακτηρίζοντας το «χαράτσι» ως νέο φόρο και όχι ειδικό τέλος κατά παράβαση του Συντάγματος και της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. 
read more...
Dec1 12/1/2011 8:45:00 PM by Giannis

 Αθήνα, 01-12-2011

 
 
Σας ενημερώνουμε ότι οι Προσωρινές Επιτροπές Στήριξης της Πολιτικής Κίνησης «Ελεύθεροι Πολίτες» στους Νομούς Τρικάλων και Σερρών, στο Θριάσιο (Αττική) και στους Δήμους Ασπροπύργου (Αττική), Αχαρνών (Αττική), Μαραθώνα (Αττική), Μεγαρέων – Ν. Περάμου (Αττική), Παύλου Μελά (Θεσσαλονίκη) και Αιγίου (Αχαΐα) αποτελούνται από τα εξής μέλη:
 
 
 
read more...
Dec1 12/1/2011 10:44:00 AM by Giannis

 Με απεργιακές κινητοποιήσεις ξεκινά ο μήνας, εξαιτίας της 24ωρης απεργίας που έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στις περικοπές σε δικαιώματα, μισθούς και συντάξεις. H πρώτη μάλιστα πανελλαδική απεργία, επί των ημερών της μεταβατικής κυβέρνησης. Να σημειωθεί ότι το μεσημέρι (13:00) θα συνεδριάσει η κυβερνητική επιτροπή.

 
Με στάσεις εργασίας αλλά και 24ωρη απεργία απαντούν στα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης οι εργαζόμενοι στα Μ.Μ.Μ., στα Μέσα Ενημέρωσης, οι τραπεζοϋπάλληλοι, οι δικαστικοί και διάφοροι άλλοι κλάδοι.
 
Μ.Μ.Μ.
 
Ακινητοποιημένοι όλο το 24ωρο θα παραμείνουν οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού λόγω της 24ωρης απεργίας που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών. Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 το πρωί και από τις 21:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας (05:00 π.μ. της Παρασκευής). 
read more...
Nov30 11/30/2011 4:33:00 PM by Giannis

Συγχωνεύονται σε ένα τα πέντε μεγαλύτερα: ΔΕΚΟ, τραπεζών, ΙΚΑ, Δημοσίου και ιδιωτικών υπαλλήλων.

Σε ένα Ταμείο-γίγαντα θα συγχωνευθούν τα πέντε μεγαλύτερα επικουρικά ταμεία από την 1η/1/2012 (των τραπεζών, των ΔΕΚΟ, του ΙΚΑ, του Δημοσίου και των ιδιωτικών υπαλλήλων), ενώ οι συντάξεις που θα χορηγηθούν θα μειωθούν μεσοσταθμικά κατά 15%, με τις περικοπές να φθάνουν όμως έως και το 50% σε ορισμένα από αυτά.
read more...
Nov30 11/30/2011 4:22:00 PM by Giannis

Αγώνα δρόμου ξεκινά η κυβέρνηση για την 7η δόση τον Φεβρουάριο, ύψους 80 δισ. ευρώ, η οποία αναμένεται να είναι η πρώτη της νέας δανειακής σύμβασης.

Το πράσινο φως για την καταβολή της 6ης δόσης των δανείων προς την Ελλάδα άναψε το Eurogroup, δίνοντας αίσιο τέλος στο θρίλερ. Τα χρήματα αναμένεται να εισρεύσουν στα κρατικά ταμεία μεταξύ 10 και 15 Δεκεμβρίου.
Eπειτα από αυτή τη θετική έκβαση στο μαρτύριο με την πολύπαθη τελευταία δόση του προηγούμενου δανείου, αρχίζει πλέον η σκληρή μάχη της επόμενης δόσης, η οποία θα είναι η πρώτη της νέας δανειακής σύμβασης.
read more...
Nov29 11/29/2011 3:19:00 PM by Giannis

Με την συμμετοχή πολλών ενεργών πολιτών του Δήμου Διονύσου πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, η πρώτη συνάντηση στελεχών της Πολιτικής Κίνησης «Ελεύθεροι Πολίτες» με την συμμετοχή και του ανεξάρτητου Βουλευτή Αττικής, Βασίλη Οικονόμου στο Κρυονέρι.Στην συνάντηση ο Βασίλης Οικονόμου τόνισε ότι η νέα κυβέρνηση Παπαδήμου αποτελεί την απεικόνιση της συμμαχίας των μνημονιακών δυνάμεων που επιμένουν σε παρωχημένες και αποτυχημένες πολιτικές για το ξεπέρασμα της κρίσης. Το πολυμελές κυβερνητικό σχήμα ικανοποιεί τις φιλοδοξίες και τους εσωκομματικούς συσχετισμούς των «συνεταίρων» έρχεται όμως σε πλήρη αντίθεση με τις ανάγκες της κοινωνίας και τα συμφέροντα της πατρίδας.  

read more...
Nov29 11/29/2011 12:24:00 PM by Giannis

Αναστέλλουν τις συμβάσεις τους με τον ΟΠΑΔ όλοι οι ιδιώτες γιατροί μετά από σχετική απόφαση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), αλλά και του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας (ΙΣΑ), «εξαιτίας της υπέρμετρα μεγάλης καθυστέρησης αποπληρωμής των οφειλομένων προς τους συμβεβλημένους γιατρούς (συνολικά 350.000.000)».

read more...
Nov29 11/29/2011 12:06:00 PM by Giannis

Το υπ. Οικονομικών αναζητεί φόρμουλα ώστε η πληρωμή του ειδικού τέλους για το 2012 να επιμεριστεί, αν είναι δυνατόν, ακόμη και σε 12 δόσεις. Σήμερα αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα διευκρινιστική εγκύκλιο για τα λάθη και τις εξαιρέσεις από το χαράτσι

read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω