Feb24 2/24/2012 3:46:00 PM by Giannis

 Δηλώσεις Λοβέρδου στο ραδιόφωνο, ενώ οι επιτελείς Βενιζέλου αρχίζουν να συγκεντρώνουν υπογραφές για την υποψηφιότητά του στην αρχηγία, την οποία θα ανακοινώσει στην Εθνική Συνδιάσκεψη.

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ θα ανακοινώσει στην Εθνική Συνδιάσκεψη του κόμματος ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ τις επόμενες ημέρες οι επιτελείς του θα αρχίσουν τη συγκέντρωση των υπογραφών που είναι απαραίτητες προκειμένου αυτή να επικυρωθεί από το Εθνικό Συμβούλιο.

Την ώρα που ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ετοιμάζεται να διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ για να το οδηγήσει στις εθνικές εκλογές, αίσθηση προκάλεσε η χθεσινή παρέμβαση του Ανδρέα Λοβέρδου ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία, μιας «κυβέρνησης που θα εκπέμπει το μήνυμα ότι η χώρα δεν θα έχει αστάθεια», δείχνοντας ότι εμμέσως αποδέχεται πως το κόμμα της Συγγρού θα αναδειχθεί πρώτο στην εκλογική αναμέτρηση.

read more...
Feb24 2/24/2012 11:43:00 AM by Giannis

 Νέες επιβαρύνσεις στη φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την αυτοτελή φορολόγηση των εισοδημάτων από ενοίκια κατά 20% εξετάζει κυβέρνηση, στο πλαίσιο της διαμόρφωσης του νέου φορολογικού συστήματος.

 
Ενιαίος φόρο στα ακίνητα, αυτοτελής φορολόγηση των εισοδημάτων από ενοίκια κατά 20%, αύξηση των αντικειμενικών αξιών και μείωση της φορολογίας των επιχειρηματικών κερδών στο 15% από 20% είναι τα σχέδια τα οποία εξετάζει η κυβέρνηση, όπως προκύπτει από τη χθεσινή συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής στην οποία συμμετείχαν οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ.
 
read more...
Feb24 2/24/2012 11:24:00 AM by Giannis

 Βαθιά ανάσα παίρνουν χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι, που με τις περικοπές των αποδοχών τους έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο σε ό,τι αφορά την αποπληρωμή στεγαστικών δανείων. Μέχρι και 50% μειώνονται οι δόσεις που οφείλουν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Μέχρι 50% μειώνονται οι δόσεις των στεγαστικών δανείων για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους που έχουν πάρει δάνεια από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, αλλά και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και οι δόσεις πληρώνονται με παρακράτηση από τον μισθό.
Το ποσοστό της παρακράτησης για την κάλυψη του δανείου έφτανε στα 6/10 του μισθού. Ομως, μετά τις δραστικές περικοπές στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων και τα «αρνητικά εκκαθαριστικά μισθοδοσίας», η παρακράτηση θα μειωθεί στα 3/10 του μισθού.
read more...
Feb23 2/23/2012 5:49:00 PM by Giannis

 Συγκεχυμένο παραμένει το τοπίο των υποψηφιοτήτων για την αρχηγία στο ΠΑΣΟΚ, παρά το γεγονός ότι ένας από τους ενδιαφερομένους - ο Χάρης Καστανίδης - διεμήνυσε χθες ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον να διεκδικήσει την προεδρία.

Η επισήμανση Καστανίδη στο vima.gr φαίνεται πως δεν είναι άσχετη με τις έντονες παρασκηνιακές ζυμώσεις που συντελούνται σε επίπεδο διαγραμμένων βουλευτών για τη συγκρότηση ενός νέου πολιτικού φορέα.
Την ίδια ώρα με δήλωσή του στα «ΝΕΑ» ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τονίζει ότι «δεν έχει αλλάξει τίποτε» σε σχέση με τα όσα έχει δηλώσει στο παρελθόν για την πρόθεσή του να διεκδικήσει την ηγεσία, ενώ ο Χρήστος Παπουτσής εξακολουθεί να συντηρεί τον γρίφο γύρω από ενδεχόμενη κάθοδό του για την αρχηγία.
read more...
Feb23 2/23/2012 5:42:00 PM by Giannis

 Μέσω Διαδικτύου και με στόχο τη συγκρότηση ενός αντιμνημονιακού μετώπου που θα υπερβαίνει τα όρια «δεξιάς - αριστεράς», ανακοινώνεται την Παρασκευή η νέα κίνηση του κ. Πάνου Καμμένου. Ο τέως βουλευτής της Ν.Δ. φέρεται αποφασισμένος να μην επιμείνει σε δική του ηγεσία, αλλά στοχεύει στη συγκρότηση ενός ενιαίου φορέα, με τη συμμετοχή διάφορων αντιμνημονιακών κινήσεων, ο οποίος θα διεκδικήσει ψήφο στις επικείμενες εκλογές. Ο κ. Καμμένος βρίσκεται σε επαφή με μερίδα των διαγραφέντων από τη Ν.Δ. βουλευτών, ενώ, κατά πληροφορίες, έχει δίαυλο επικοινωνίας και με τον κ. Μίκη Θεοδωράκη, ευελπιστώντας στη μεγαλύτερη δυνατή απήχηση του σχήματος.

read more...
Feb23 2/23/2012 5:35:00 PM by Giannis
- Τουλάχιστον 80 Δήμοι δεν έχουν εφαρμόσει το νέο ενιαίο μισθολόγιο
- Καθυστέρησαν τα Υπουργεία Οικονομικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης να εκδόσουν κοινή υπουργική απόφαση
- Χιλιάδες οικογένειες θα μείνουν δίχως μισθό για 3 μήνες
- Τι αποκαλύπτει στο Newsit o πρόεδρος των εργαζομένων στους ΟΤΑ
Με ευθύνη του κράτους χιλιάδες εργαζόμενοι που εργάζονται σε τουλάχιστον 80 Δήμους που δεν έχουν εφαρμόσει το ενιαίο μισθολόγιο θα μείνουν δίχως μισθό από την 1η Μαρτίου, όπως για παράδειγμα στον Δήμο Γλυφάδας. 
read more...
Feb23 2/23/2012 10:54:00 AM by Giannis

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΚΡΑΤΙΚΟΥ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ
ΜΑΪΟΥ  2012
 
Οι εξετάσεις  Κ.Π.Γ. για τα επίπεδα  Α (Α1 «στοιχειώδης γνώση»  και Α2 «βασική γνώση», σ΄ένα διαβαθμισμένο test) στις γλώσσες Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ιταλικά, Β( Β1 «μέτρια γνώση», Β2  «καλή γνώση» σ΄ένα διαβαθμισμένο test) στις γλώσσες Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά και Τούρκικα και  Γ1 «πολύ καλή γνώση» στις γλώσσες Αγγλική,  Γαλλική,  Γερμανική, Ιταλική και Ισπανικά θα πραγματοποιηθούν ως εξής:
 
read more...
Feb23 2/23/2012 10:19:00 AM by Giannis

 Η επιτροπή θα καταθέσει το πόρισμά της στις 23 Μαρτίου

Ο Γ. Παπανδρέου τη στιγμή της ψηφοφορίας
Τη σύσταση Εξεταστικής των πραγμάτων επιτροπής για τα στατιστικά στοιχεία του 2009 αποφάσισε χθες αργά το βράδυ η Βουλή με ψήφους 168 υπέρ, 76 κατά και 12 «παρών» (επί 256 ψηφισάντων).
Η επιτροπή θα αποτελείται από 19 μέλη και το πόρισμά της θα κατατεθεί στον πρόεδρο του Σώματος στις 23 Μαρτίου.
Παρά τις περί αντιθέτου αρχικές προβλέψεις -με δεδομένο το ρευστό πολιτικό σκηνικό- η πρόταση του ΠΑΣΟΚ υποστηρίχθηκε από το κόμμα της πλειοψηφίας, τον ΛΑΟΣ και τη Δημοκρατική Αριστερά, ενώ «όχι» ψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ και «παρών» ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ. Σε υψηλούς τόνους κινήθηκε νωρίτερα η συζήτηση επί του αιτήματος.
read more...
Feb23 2/23/2012 10:10:00 AM by Giannis

 Με βίαιο τρόπο εντάσσονται στο ενιαίο μισθολόγιο 50.000 υπάλληλοι του Δημοσίου. Εκτός από τη μείωση κατά 25% των αποδοχών τους, θα κληθούν να αποδώσουν αναδρομικά το επιπλέον ποσό που οι διοικητικές υπηρεσίες συμπεριελάμβαναν μέχρι τώρα στον καταβαλλόμενο μισθό. Σε δεινή θέση βρίσκονται οι εργαζόμενοι που βαρύνονται με τραπεζικά δάνεια. Τα εκκαθαριστικά τους θα αθροίσουν ελάχιστα ευρώ ή θα είναι μηδενικά.

Καυτό το τρίμηνο από τον Απρίλιο και μετά για περίπου 50.000 δημόσιους υπαλλήλους. Εκτός από τις ανατροπές στους μισθούς τους θα κληθούν αναδρομικά να καταβάλουν αποδοχές που έχουν λάβει
read more...
Feb22 2/22/2012 6:34:00 PM by Giannis

 Για μία ακόμα φορά ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος προκαλεί με τις θέσεις του τον ελληνικό λαό... Αυτή τη φορά δε δίστασε να υποστηρίξει ότι είναι υπέρ της απώλειας της εθνικής μας κυριαρχίας!

Η απαίτηση των δανειστών για μόνιμη παρουσία της τρόικας στην Αθήνα «μεταφράστηκε» από πολλούς ως απώλεια εθνικής κυριαρχίας. Μόνο που ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, δεν συμφωνεί...
Σε συνέντευξή του στο γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1 ο κ. Πάγκαλος δήλωσε: 
read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω