Mar12 3/12/2012 4:32:00 PM by Giannis

 Εύλογα ερωτήματα, ουσιαστικές οι παρατηρήσεις του aixmi,gr για την «λογική» και την «δηλητηριώδη» αντίδραση του Χρ. Παπουτσή στην τήρηση του καταστατικού του κόμματος και την, εκ των πραγμάτων, ανάδειξη της μοναδικής υποψηφιότητας του Ευ. Βενιζέλου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Το άρθρο που έχει τίτλο «Ο Παπουτσής και το “μικρό” ΠΑΣΟΚ των άλλων» λέει τα εξής:
«Όπως αναμενόταν, το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ ανακήρυξε ως μοναδικό υποψήφιο για την προεδρία τον Βαγγέλη Βενιζελο, καθώς ο Χρήστος Παπουτσής δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τις 94 αναγκαίες υπογραφές.
read more...
Mar12 3/12/2012 3:52:00 PM by Giannis

 Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές ο απερχόμενος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ , Γεώργιος Παπανδρέου, θα είναι και πάλι υποψήφιος Βουλευτής στην Περιφέρεια της Αττικής (Υπόλοιπο) γεγονός που ταράζει και πάλι τις ισορροπίες του κόμματος. Σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο ο κ Παπανδρέου ως πρώην πρωθυπουργός δεν χρειάζεται σταυρό προτίμησης για να εκλεγεί αλλά αυτοδίκαια καταλαμβάνει την πρώτη θέση. Aυτή η εξέλιξη είναι φανερό ότι περιπλέκει τους σχεδιασμούς των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στην περιφέρεια Αττικής βάση των δημοσκοπήσεων εκτός του πρώην πρωθυπουργού είναι ζήτημα αν υπάρχει ακόμα μια θέση βουλευτού! Αναμένεται λοιπόν σκληρή μάχη γι’ αυτή την θέση μεταξύ των Χριστοφυλοπούλου, Βρεττού, Ασπραδάκη και από ότι λέγεται και  της κυρία Χριστοφάκης( σύζυγος Θ. Πάγκαλου) 

read more...
Mar12 3/12/2012 11:13:00 AM by Giannis

 Στη γκιλοντίνα των 510 ευρώ αναμένεται να οδηγηθούν όλοι οι νέοι έως 25 ετών, ανεξάρτητα από το αν έχουν σπουδάσει ή είναι εξιδανικευμένοι σε έναν κλάδο, όπου η κλαδική σύμβαση δεν είναι πλέον σε ισχύ. Η νέα γενιά καλείται να ζήσει λαμβάνοντας καθαρά περίπου 447 ευρώ, δηλαδή με ημερομίσθιο 20,45 ευρώ! Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της Realnews, αυτό προβλέπει η διευκρινιστική εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης που θα δοθεί στη δημοσιότητα εντός της εβδομάδος. 

read more...
Mar12 3/12/2012 10:39:00 AM by Giannis

 Μειωμένα κατά 22% είναι από σήμερα Δευτέρα, τα 14 επιδόματα που χορηγεί ο ΟΑΕΔ, συμπεριλαμβανομένου του επιδόματος ανεργίας, σύμφωνα με την Kοινή Yπουργική Aπόφαση των υπουργών Οικονομικών και Εργασίας, η οποία τίθεται σε εφαρμογή. Συγκεκριμένα, το επίδομα ανεργίας θα υπολογίζεται με βάση το μειωμένο ημερομίσθιο που προβλέπει το νέο μνημόνιο και θα ανέρχεται στα 359 ευρώ, ενώ τη μείωση του 22% θα υποστούν και τα εποχικά επιδόματα που δίνει ο ΟΑΕΔ, το ειδικό βοήθημα μετά τη λήξη της τακτικής επιδότησης ανεργίας, το επίδομα για τους αποφυλακιζόμενους, το επίδομα επίσχεσης - διακοπής εργασιών και το επίδομα μητρότητας.

read more...
Mar9 3/9/2012 4:54:00 PM by Giannis

 Μάχη για τα αντισταθμιστικά οφέλη των Δήμων των Μεσογείων

Μέτωπο υποστήριξης υπέρ των δίκαιων και νομίμων δικαιωμάτων των Δήμων των Μεσογείων
 
Έκτακτη σύσκεψη για τις διεκδικήσεις από την αξιοποίηση του πρώην Αεροδρομίου Ελληνικού ενόψει της ψήφισης του νομοσχεδίου του ΥΠΕΚΑ
με τίτλο «Αξιοποίηση του πρώην Αεροδρομίου ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΛΙΟΣ – Προώθηση της χρήσης ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές (ενσωμάτωση Οδηγίας 2009/28/ΕΚ) – Κριτήρια Αειφορίας Βιοκαυσίμων και Βιορευστών (ενσωμάτωση Οδηγίας 2009/30/ΕΚ)»
 
read more...
Mar9 3/9/2012 12:19:00 PM by Giannis

 Αθήνα

Περί τους 270 τόνους πατάτας Νευροκοπίου θα διανείμει ο Δήμος Παλλήνης σε δύο Σαββατοκύριακα, καθώς οι αιτήσεις των δημοτών που δήλωσαν ενδιαφέρον έφτασαν τις 5.216. Η διανομή των πρώτων 125 τόνων θα γίνει το Σαββατοκύριακο 10-11 Μαρτίου στο χώρο της EXPO ATHENS στην Ανθούσα. Άλλοι 145 τόνοι πατάτας θα διανεμηθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο, 17-18 Μαρτίου.
 
Προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των κατοίκων η διανομή αυτό το Σαββατοκύριακο θα γίνει αλφαβητικά ως εξής:
 
read more...
Mar9 3/9/2012 11:48:00 AM by Giannis

 Στο 85,8% ανήλθε η εθελοντική συμμετοχή των ιδιωτών κατόχων ελληνικών κρατικών ομολόγων στη διαδικασία του PSI («κούρεμα» και ανταλλαγή των ομολόγων), ενώ στην περίπτωση που ενεργοποιηθούν οι «ρήτρες συλλογικής δράσης» (CACs) η συμμετοχή θα φτάσει στο 95,7%.

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, η συμμετοχή των ιδιωτών πιστωτών στην ανταλλαγή των ελληνικών κρατικών ομολόγων, που διέπονται από το ελληνικό δίκαιο, αφορά σε ομόλογα ύψους 152 δισ. ευρώ (σε συνολικό ύψος 177,4 δισ. ευρώ).
read more...
Mar9 3/9/2012 11:33:00 AM by Giannis

 Στο 21% έφτασε η ανεργία τον Δεκέμβριο του 2011 ενισχύοντας την άποψη όλων όσοι υποστηρίζουν ότι, μετά και από την πλήρη εφαρμογή των μέτρων του Μνημονίου 2, η αγορά εργασίας θα μοιάζει με «νεκροταφείο ελεφάντων». Κατά μέσο όρο, τον αμέσως προηγούμενο χρόνο χάνονταν 1.115 θέσεις εργασίας την ημέρα. Τα ποσοστά ανεργίας σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες έφτασαν να είναι τουλάχιστον υπερτριπλάσια σε σχέση με τον Δεκέμβρη του 2010, με περισσότερους, πλέον, από τον έναν στους δύο νέους έως 24 ετών να είναι εκτός αγοράς εργασίας.

read more...
Mar8 3/8/2012 12:07:00 PM by Giannis

 Η αντίστροφη μέτρηση για τη μείωση από 30% έως και 36% των οργανικών μονάδων των υπουργείων που έχουν περιορισμένο αντικείμενο και αρμοδιότητες, αλλά και των θέσεων ευθύνης, άρχισε χθες με την εκκίνηση των διαδικασιών...
κατάρτισης νέων οργανισμών από εννέα υπουργούς. Το μεγαλύτερο «κούρεμα» στις υπηρεσίες θα γίνει στο υπουργείο Ανάπτυξης, καθώς οι εισηγήσεις που ετέθησαν στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης προβλέπουν κατάργηση ή συγχώνευση μονάδων που φθάνουν ακόμη και το 46%. Οι οργανισμοί των υπουργείων θα έπρεπε να έχουν αλλάξει από το 1988 και βασικός στόχος αυτής της διαδικασίας είναι να επιτευχθεί η μείωση του κράτους και ο περιορισμός του κόστους των κρατικών δαπανών. 

read more...
Mar8 3/8/2012 11:45:00 AM by Giannis

 Αθήνα

Στο διορισμό 1.065 εκπαιδευτικών σε μόνιμες θέσεις σε σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης προχωρά το υπουργείο Παιδείας για το σχολικό έτος 2012-13.
 
Σύμφωνα με Τα Νέα, οι διορισμοί θα γίνουν κατά 60% από τους ισχύοντες πίνακες διοριστέων εκπαιδευτικών του ΑΣΕΠ και 40% από τους πίνακες προσωρινών αναπληρωτών με πραγματική προϋπηρεσία.
read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω