Apr6 4/6/2012 4:32:00 PM by Giannis

 Στην δημοσκόπηση επιβεβαιώνεται η πτώση του δικομματισμού και η άνοδος των ποσοστών των μικρότερων κομμάτων. Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, η νέα δημοσκόπηση της ALCO δίνει τα ακόλουθα αποτελέσματα:

 
read more...
Apr6 4/6/2012 11:06:00 AM by Giannis

 Έντονες φήμες για μετάθεση της ημερομηνίας των εκλογών τουλάχιστον κατά μια εβδομάδα κυκλοφόρησαν αργά το βράδυ στην Αθήνα.

 
Τα σχετικά σενάρια πυροδότησε δήλωση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου στην Κύπρο ότι η ολοκλήρωση του σχεδίου ανακεφαλαιοποίησης του τραπεζικού συστήματος θα έχει πραγματοποιηθεί έως τις 20 Απριλίου. Τα σενάρια μάλιστα κυκλοφορούσαν και πριν τη δήλωση του πρωθυπουργού, καθώς σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους στελέχη του οικονομικού επιτελείου εξέφραζαν αβεβαιότητα ως προς τον χρόνο της ανακεφαλαιοποίησης.
 
read more...
Apr6 4/6/2012 10:37:00 AM by Giannis

 Τι ανέφερε, μέσω συνεργατών του, στο «Βήμα» ο 50χρονος κάτοχος του οπλοστασίου στη Λούτσα. Υποστηρίζει ότι αγόρασε τα όπλα μέσω ίντερνετ έναντι 150.000 ευρώ. «Είμαι συλλέκτης όπλων και προσπαθούσα επί σειρά ετών να κάνω ένα ιδιωτικό πολεμικό μουσείο. Είχα πρότυπο ένα αντίστοιχο ιδιωτικό μουσείο στην Εύβοια. Αγόρασα τα περισσότερα όπλα μέσω Ιντερνετ από διαδικτυακούς "πλειστηριασμούς" οπλισμού. Μερικά από αυτά τα όπλα είναι εξαιρετικά σπάνια. Η αγορά των όπλων, μου κόστισε περίπου 150.000 ευρώ. Δεν πούλησα κανένα από αυτά. Στην Γερμανία ήμουν αντιπρόσωπος αυτοκινήτων αλλά είχα και συναλλαγές με πολλούς επιχειρηματίες. 

read more...
Apr5 4/5/2012 2:07:00 PM by Giannis

 Το Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι Λαγονησίου του ΚΔΑΠ Δήμου Σαρωνικού ανεβάζει την Κυριακή 8 Απριλίου 2012 και ώρα 7.30 μ.μ. τη θεατρική παράσταση "Το Όνειρο του Σκιάχτρου" του Ευγένιου Τριβιζά στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Σαρωνικού (Καλύβια).

Το θεατρικό εργαστήρι του ΚΔΑΠ λειτουργεί από το 2001 έως και σήμερα. Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Κέντρου και  έχει επιμεληθεί με μεγάλη επιτυχία τα θεατρικά δρώμενα σε όλες τις εκδηλώσεις του ΚΔΑΠ. Μέχρι σήμερα έχει ανεβάσει τις παρακάτω παραστάσεις:
2007 "Μια περιπέτεια για το Ρωμαίο" της Μαρίας Παπαγιάννη
2007 "Το χρυσολούλουδο" της Ζωής Βαλάση
2008 "Ζητείται Ψεύτης" του Δημήτρη Ψαθά
2010 "Ο Αχόρταγος" του Δημήτρη Ψαθά
read more...
Apr5 4/5/2012 11:20:00 AM by Giannis

 Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Αττικής και Πειραιά, καθώς κρατούν κλειστά σήμερα τα φαρμακεία τους στο πλαίσιο 24ωρης απεργίας, διεκδικώντας εξόφληση των οφειλόμενων του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας, ενώ από χθες έχουν σταματήσει τη χορήγηση φαρμάκων με πίστωση στους ασφαλισμένους του μεγαλύτερου ασφαλιστικού οργανισμού.

 

Οι φαρμακοποιοί κάνουν λόγο για «οικονομική εξαθλίωση στην οποία έχουν οδηγηθεί τα φαρμακεία», τα οποία –όπως λένε– αδυνατούν πλέον να πιστώνουν

read more...
Apr5 4/5/2012 11:13:00 AM by Giannis

 Δύο διαφορετικές προθεσμίες πρέπει να γνωρίζουν χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων για την ηλεκτρονική συμπλήρωση και υποβολή των δηλώσεων Ε9.

 
Η πρώτη προθεσμία αφορά όσους έχουν λάθη, παραλείψεις ή διαπιστώνουν ότι άλλα στοιχεία έχουν αναγράψει στο έντυπο Ε9 προηγούμενων ετών και άλλα εμφανίζονται στην ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου Οικονομικών (www.gsis.gr). H εν λόγω προθεσμία μετά από παράταση που δόθηκε πρόσφατα θα λήξει σε μερικές ημέρες (το υπουργείο δεν έχει προσδιορίσει με ακρίβεια το πότε θα είναι η τελευταία ημέρα ηλεκτρονικής διόρθωσης των δηλώσεων Ε9 ετών 2008 έως 2010).
Η δεύτερη προθεσμία έχει να κάνει με το έντυπο Ε9 που θα υποβληθεί εφέτος και αφορά τις μεταβολές στην περιουσιακή και οικογενειακή κατάσταση που σημειώθηκε πέρυσι και λήγει στις 31 Ιουλίου 2012.
read more...
Apr5 4/5/2012 10:52:00 AM by Giannis

 Καταβάλλεται σήμερα το δώρο Πάσχα στους συνταξιούχους του ΙΚΑ και στους δημοσίους υπαλλήλους, ενώ στον ιδιωτικό τομέα η καταβολή του δώρου θα πρέπει να γίνει έως τη Μεγάλη Τετάρτη. Από τη Μεγάλη Τρίτη θα καταβάλλεται το επίδομα Πάσχα στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού ΔυναμικούΟΑΕΔ .

Οι πιστώσεις θα γίνουν από τη διοίκηση του Οργανισμού στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων χωρίς να απαιτείται η προσέλευση τους στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ
Παράλληλα, την Μεγάλη Τετάρτη αναμένεται καταβληθούν από το ΝΑΤ η σύνταξη Μαΐου και το δώρο Πάσχα. Από 235 έως 300 ευρώ θα λάβουν ως δώρο Πάσχα οι άνεργοι ναυτικοί που πληρούν τις προϋποθέσεις.
read more...
Apr4 4/4/2012 2:54:00 PM by Giannis

 Ιρανικό πετρέλαιο, τέλος! Πριν λίγο τα Ελληνικά Πετρέλαια σταμάτησε την αγορά ιρανικού αργού αυτό το μήνα, καθώς οι κυρώσεις που επιβάλλουν οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Ισλαμική Δημοκρατία έχουν καταστήσει τις πληρωμές μέσω τραπεζών σχεδόν αδύνατες, φέρεται να δήλωσε ανώτερο στέλεχος της επιχείρησης την Τρίτη στο Reuters.

 
Οι ελληνικές εταιρείες εφοδιάζονταν αναγκαστικά με ιρανικό πετρέλαιο καθώς ήταν το μόνο κράτος που έδινε πετρέλαιο με ανοικτή πίστωση.
read more...
Apr4 4/4/2012 12:51:00 PM by Giannis

 Στις 15 Οκτωβρίου θα γίνει η εξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης στο 80% του ειδικού φόρου που επιβάλλεται στο πετρέλαιο κίνησης, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου.

 
Με βάση τις σημερινές τιμές του πετρελαίου η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης τον επόμενο Οκτώβριο -οπότε ξεκινά και η χειμερινή περίοδος- θα διαμορφωθεί στα 1,40 ευρώ το λίτρο από 1,046 ευρώ που είναι η μέση τιμή του πανελλαδικά.
read more...
Apr4 4/4/2012 12:07:00 PM by Giannis

 Μπλόκο στην τακτοποίηση αυθαίρετων κτισμάτων «νέας γενιάς» βάζει με απόφασή του το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), εκπέμποντας παράλληλα σήμα κινδύνου για τις επιπτώσεις που θα έχει η διαδικασία μονιμοποίησής τους στην προστασία του φυσικού και οικιστικού περιβάλλοντος.

 
read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω