Apr2 4/2/2012 3:40:00 PM by Giannis

 Στη δυτική και τη βόρεια Αττική θα αναζητηθεί η κατάλληλη έκταση δημόσιας γης για τη χωροθέτηση νέας Δικαστικής Φυλακής Αθηνών. Όπως προκύπτει από έγγραφο του υφυπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Πεταλωτή που διαβιβάστηκε στη Βουλή, <<διερευνάται η ευρύτερη περιοχή της Μαλακάσας>>Το έγγραφο του κ. Πεταλωτή διαβιβάστηκε στη Βουλή προς απάντηση ερώτησης του βουλευτή της ΝΔ Αναστάσιου Νεράντζη για τη χωροθέτηση νέων φυλακών Αττικής.

 
 
read more...
Apr2 4/2/2012 12:21:00 PM by Giannis

 ΡΑΦΗΝΑ  22.03.2012                                                 

 
                                                    ΠΡΟΣ :       Το Δημοτικό Συμβούλιο
 
                                                                         του Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου 
 
                                          
 
ΑΡ. ΠΡΩΤ.:
 
ΘΕΜΑ: Σχετικά με το Κ.Υ. Ραφήνας – Πικερμίου.
 
read more...
Apr2 4/2/2012 11:04:00 AM by Giannis

 Αναμένεται μείωση της εξόδου σε σχέση με πέρυσι.

Σε αύξηση της τιμής του εισιτηρίου προχωρούν από αύριο κάποιες ακτοπλοϊκές εταιρείες, που επικαλούνται ήδη αυξημένο λειτουργικό κόστος και ζημιές, λόγω της ανόδου της τιμής των καυσίμων και της μείωσης της επιβατικής κίνησης.
 
Ήδη, μεγάλη εταιρεία στον χώρο της ακτοπλοΐας ανακοίνωσε αύξηση 5% στην τιμή των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, από 1ης Απριλίου, ενώ οι εταιρείες εκτιμούν ότι η φετινή πασχαλινή έξοδος θα κινηθεί σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα από πέρυσι λόγω της κρίσης.
 
read more...
Apr2 4/2/2012 10:50:00 AM by Giannis

 Η αντιμετώπιση του προβλήματος των λαθρομεταναστών εισβάλλει βίαια από την ερχόμενη εβδομάδα στην προεκλογική περίοδο. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, θέτει σε πλήρη εφαρμογή ένα ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο, με στόχο να απασφαλίσει δύο ωρολογιακές βόμβες που είναι έτοιμες να εκραγούν και να διαλύσουν την ελληνική κοινωνία. Το σχέδιο του κ. Χρυσοχοΐδη έχει την κωδική ονομασία «Αθηνά» για να συμβολίζει την προσπάθεια αναγέννησης του κέντρου της πρωτεύουσας, αλλά και τον βασικό στόχο που είναι να καθαρίσει η Αθήνα.

read more...
Mar31 3/31/2012 5:17:00 PM by Giannis

 Η απόφαση που αφορά στην επιστροφή ΦΠΑ στους αγρότες του ειδικού καθεστώτος, υπεγράφη σήμερα από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου. Αναλυτικά, για την επιστροφή ΦΠΑ στους αγρότες του ειδικού καθεστώτος του άρθρου 41 του Κώδικα ΦΠΑ (ν. 2859/2000) ακολουθούνται οι εξής διαδικασίες:

- Η αίτηση επιστροφής υποβάλλεται:
read more...
Mar31 3/31/2012 4:52:00 PM by Giannis

 Νέα δημοσκόπηση έρχεται να ανατρέψει περαιτέρω τα δεδομένα και να αποδείξει τη ρευστότητα του πολιτικού σκηνικού. Περαιτέρω πτώση της Νέας Δημοκρατίας και της ΔΗΜΑΡ, πολύ μικρή ''συσπείρωση'' του ΠΑΣΟΚ που περνά από την πέμπτη στην δεύτερη θέση και επτακομματική Βουλή με το ΛΑΟΣ να μένει εκτός, δείχνει η δημοσκόπηση της Public Issue που παρουσιάζεται στην Καθημερινή της Κυριακής.
H Νέα Δημοκρατία σημειώνει και νέα πτώση των ποσοστών της φτάνοντας πλέον το 22,5% έναντι 25% που είχε πριν από δύο εβδομάδες σε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας. Η δημοσκόπηση δεν αφορά πρόθεση ψήφου αλλά αποτελέσματα με αναγωγή δηλαδή εκτίμηση του τελικού εκλογικού αποτελέσματος , βγάζοντας την αποχή τα άκυρα και τα λευκά εκτός.

read more...
Mar30 3/30/2012 3:51:00 PM by Giannis

 Δημοφιλή φάρμακα εξοστρακίζονται από τα συνταγολόγια των ασφαλισμένων, καθώς το επόμενο διάστημα οι γιατροί θα κληθούν να συνταγογραφούν μόνο τη δραστική ουσία και όχι την εμπορική ονομασία τους. Οι ασθενείς θα πηγαίνουν στο φαρμακείο όπου ο φαρμακοποιός θα επιλέγει το φθηνότερο γενόσημο - δηλαδή αντίγραφο - σε μια προσπάθεια συγκράτησης της φαρμακευτικής δαπάνης.

 
 
Με τον τρόπο αυτόν αλλάζουν χέρια τουλάχιστον 500 εκατ. ευρώ: αυτό είναι το ποσό που εκτιμάται ότι θα μετακινηθεί από τις εταιρείες που παράγουν πρωτότυπα σε εκείνες που διακινούν γενόσημα.
read more...
Mar30 3/30/2012 3:38:00 PM by Giannis

 Την Πέμπτη 5 Απριλίου θα καταβληθεί το δώρο Πάσχα στους συνταξιούχους του ΙΚΑ ενώ τη Δευτέρα, 2 Απριλίου, θα καταβληθούν οι συντάξεις του ΟΓΑ και το δώρο Πάσχα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού. Η καταβολή θα γίνει με πίστωση τραπεζικού λογαριασμού ή λογαριασμού των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ)

read more...
Mar29 3/29/2012 4:05:00 PM by Giannis

 Στη βόρεια (ευρύτερη περιοχή Μαλακάσας) και δυτική Αττική (ευρύτερη περιοχή Ελευσίνας - Μεγάρων) θα αναζητηθεί η κατάλληλη έκταση δημόσιας γης για τη χωροθέτηση νέας Δικαστικής Φυλακής Αθηνών, όπως προκύπτει από έγγραφο του υφυπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Πεταλωτή που διαβιβάστηκε στη Βουλή, προς απάντηση ερώτησης του...

βουλευτή της ΝΔ Αναστάσιου Νεράντζη.
Όπως αναφέρει στην απάντησή του ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, ο Οργανισμός Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας συμπεριέλαβε στο νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο την χωροθέτηση νέας Δικαστικής Φυλακής Αθηνών. Στο απόσπασμα όμως του Ρυθμιστικού Σχεδίου της Αθήνας που αναφέρεται στο συγκεκριμένο θέμα δεν καθορίζεται επακριβώς ο χώρος, δίνεται όμως το περίγραμμα των εναλλακτικών λύσεων χωροθέτησης.
read more...
Mar29 3/29/2012 3:53:00 PM by Giannis

 Οι αιτήσεις για να είναι υποψήφιοι βουλευτές με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην περιφέρεια Αττικής.

 
1. Αγαπητός Βασίλειος Πωλήσεις/ Μάρκετινγκ
2. Αλεξίου Αλέξανδρος
3. Αρβανίτου – Πρεβεζάνου Ευγενία Υπάλληλος ΥΠΑ, Επικοινωνιολόγος
4. Αυγερινός Αθανάσιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, Οικονομολόγος
5. Βελιώτης Γεώργιος Πρώην αξιωματικός ενόπλων δυνάμεων, Επιχειρηματίας
6. Βλάχος Γεώργιος Ιδιωτικός υπάλληλος
7. Βούλγαρης Νικόλαος Καθηγητής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
8. Γκέκας Δήμητρης Δημ. Σύμβουλος Ραφήνας
9. Ζαχαράτος Γιώργος Έμπορος – Επιχειρηματίας
10. Ζέππος Δημήτρης Εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω