Jul24 7/24/2012 1:45:00 PM by Giannis

Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βουλευτή Αττικής, Βασίλη Οικονόμου, και των εκπροσώπων του Σωματείου Εργαζομένων στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ).

read more...
Jul21 7/21/2012 4:30:00 PM by Giannis

 Ιδιαίτερα θετική και με χρήσιμα συμπεράσματα ήταν η πρώτη συνάντηση – ενημέρωση των δημάρχων της Ανατολικής Αττικής με τους βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Ιουλίου στο Δημαρχείο Σαρωνικού.

read more...
Jul21 7/21/2012 4:20:00 PM by Giannis

 Όπως είναι γνωστό. το πανηγύρι του Προφήτη Ηλία την περσινή χρονιά της πρώτης λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Καλλικρατικού Δήμου του Ωρωπού δεν πραγματοποιήθηκε σε μια προσπάθεια να απαγκιστρωθεί η διεξαγωγή του από τους μεσάζοντες που εκμεταλλεύονταν τους μικροπωλητές και το Δήμο.

read more...
Jul21 7/21/2012 4:09:00 PM by Giannis

 

 
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
 
ΔΙΕΥΘ. ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ  ΕΛΕΓΧΟΥ
 
Αριθ. Πρωτ.
 
291
 
Ημερομ. Κατάθεσης
 
20.07.12
 

 

ΕΡΩΤΗΣΗ

 

 

 

 

Προς: Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας
 
Θέμα: Παρακράτηση του δώρου Πάσχα από τους μισθούς των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ;
 
Κύριε Υπουργέ,
read more...
Jul19 7/19/2012 12:11:00 PM by Giannis

 Συνάντηση με εκπροσώπους των εργαζομένων στο Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνα και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ), είχε σήμερα στις 2:00 μ.μ. αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδα της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Τη ΔΗΜ.ΑΡ. εκπροσώπησαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Βασίλης Οικονόμου, ο υπεύθυνος του Τομέα Υγείας της Κ.Ο. Οδυσσέας Βουδούρης, ο αναπληρωτής του Τομέα Υγείας της Κ.Ο. Γιώργος Κυρίτσης, οι βουλευτές Κατερίνα Μάρκου και Θωμάς Ψύρρας και ο υπεύθυνος του Τομέα Υγείας της ΔΗΜ.ΑΡ. Χρήστος Μιχαηλίδης.
Τους εργαζόμενους στον  ΙΦΕΤ, εκπροσώπησαν οι Γιώργος Κακαριάρης, Εύη Σταύρου, Νίκος Παπαργύρης, Δημήτρης Νικολομπλάκης και Αναστάσιος Δελλής.
Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στο ΙΦΕΤ, ενημέρωσαν για το έργο του Ινστιτούτου και περιέγραψαν την ανάγκη διατήρησής του, ως απαραίτητης δομής προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος. Αναφέρθηκαν επίσης, στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ζήτησαν την παρέμβαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜ.ΑΡ. για να επιλυθούν.
read more...
Jul19 7/19/2012 11:58:00 AM by Giannis

 Μέσω της ΔΕΗ θα πληρώσουμε και φέτος το χαράτσι ήταν μία από τις πρώτες αποφάσεις που έλαβαν στην σύσκεψη του Μεγάρου Μαξίμου ο Πρωθυπουργός και οι Πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Ο υπουργός Οικονομικών εξήγησε ότι γι’ αυτή την χρονιά και για τεχνικούς λόγους δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Επίσης αποφασίστηκε να πληρωθεί σε 5 διμηνιαίες δόσεις αντί δύο που ίσχυε μέχρι σήμερα κάτι όμως που δεν εγκρίνει η Τρόικα. 

read more...
Jul19 7/19/2012 11:50:00 AM by Giannis

 Νεα μείωση 15%- 22% του εφάπαξ που κατά μέσο όρο κυμαίνεται από 40.000-50000 ευρώ   είναι το επικρατέστερο σενάριο για το πολύπαθο ταμείο πρόνοιας του δημοσίου. Σήμερα 52.000 αίτήσεις βρίσκονται σε εκκρεμότητα και ο άτυχος που θα υποβάλει σήμερα αίτηση για χορήγηση του εφάπαξ , θα το εισπράξει σε 7 χρόνια ! Ηδη  650 δικαιούχοι  άφησαν το μάταιο κόσμο χωρίς να προλάβουν να απολαύσουν ούτε ένα ευρώ από το εφάπαξ. 

read more...
Jul19 7/19/2012 11:36:00 AM by Giannis

 Στην εξόφληση σε 3, 6 ή 8 δόσεις των εκκαθαριστικών της Εφορίας που αποστέλλονται στους φορολογουμένους και περιλαμβάνουν τον φόρο εισοδήματος, την έκτακτη εισφορά και το τέλος επιτηδεύματος προσανατολίζεται η κυβέρνηση.

 
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση επεξεργάζεται ρύθμιση ώστε η πληρωμή των φορολογικών υποχρεώσεων να γίνει σε 6 έως 8 δόσεις. Ωστόσο αυτό θα συνδέεται άμεσα με το εισόδημα που δηλώνει ο φορολογούμενος.
read more...
Jul18 7/18/2012 5:22:00 PM by Giannis

 Συνάντηση με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, είχε σήμερα στις 1:30 μ.μ. αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδα της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Τη ΔΗΜ.ΑΡ. εκπροσώπησαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Βασίλης Οικονόμου, ο υπεύθυνος του Τομέα Υγείας της Κ.Ο. Οδυσσέας Βουδούρης, ο αναπληρωτής του Τομέα Υγείας της Κ.Ο. Γιώργος Κυρίτσης, οι βουλευτές Κατερίνα Μάρκου και Θωμάς Ψύρρας και υπεύθυνος του Τομέα Υγεία της ΔΗΜ.ΑΡ. Χρήστος Μιχαηλίδης.
Την Πανελλήνια Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, εκπροσώπησαν οι Βασίλης Πενταφράγκας, Φαίη Κοσμοπούλου, Μάρκος Ολλανδέζος και Βασίλης Αραχωβίτης.
Όπως είπαν, απευθυνόμενοι στους εκπροσώπους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜ.ΑΡ., ζήτησαν τη συνάντηση για να ενημερώσουν για τα προβλήματα των ελληνικών φαρμακοβιομηχανιών και κατέθεσαν τις προτάσεις τους για τη στήριξη της εγχώριας παραγωγής φαρμάκων και την αντιμετώπιση με ορθολογικό τρόπο της δημόσιας φαρμακευτικής δαπάνης.  
read more...
Jul18 7/18/2012 11:48:00 AM by Giannis

 Ανακοινώθηκαν νωρίς το πρωί της Τετάρτης, έπειτα από πολυήμερες διαβουλεύσεις μεταξύ των εκπροσώπων των κυβερνητικών εταίρων, ΝΔ, ΠαΣοΚ και ΔΗΜΑΡ, τα ονόματα των γενικών γραμματέων των υπουργείων.

 
Κύριο χαρακτηριστικό είναι η αναλογική εκπροσώπηση των τριών κυβερνητικών εταίρων που συμμετέχουν και στηρίζουν την κυβέρνηση.
 
read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω