Feb7 2/7/2013 11:03:00 AM by Giannis

 Στο μισό έχουν μειωθεί τα εισοδήματα των Ελλήνων, με 8 στους 10 Έλληνες να έχουν περιορίσει τα βασικά είδη διατροφής, σύμφωνα με έρευνα της ΓΣΕΒΕΕ, που δημοσιοποιείται σήμερα, γεγόνός που σύμφωνα με τον πρόεδρή της, Δημήτρη Ασημακόπουλο, τους «αναγκάζει να έχουν συμπεριφορές που κανονικά δεν θα είχαν».

«Το ένστικτο της επιβίωσης σε αναγκάζει να έχεις συμπεριφορές που σε άλλη περίπτωση δεν θα είχες. Με αλυσίδες, χειροπέδες και απειλές δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν τέτοια φαινόμενα» δήλωσε ο κ. Ασημακόπουλος, μιλώντας στον Βήμα fm.
read more...
Feb7 2/7/2013 10:25:00 AM by Giannis

 Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων διοργανώνει συνάντηση (διάλεξη –συζήτηση) με την ψυχολόγο Λίνα Νικολαϊδου με θέμα: «Bullying ή αλλιώς σχολικός εκφοβισμός.

 
Τι είναι και πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας.»
 
την Δευτέρα 11-2-2013 στις 6.00 μ.μ. σε αίθουσα του σχολείου.
 
Η είσοδος είναι δωρεάν.
 
Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί σειρά αντίστοιχων συναντήσεων με θέματα που απασχολούν του γονείς κάθε δεύτερη Δευτέρα την ίδια ώρα.
read more...
Feb6 2/6/2013 5:13:00 PM by Giannis

  
Παρουσία πολλών νέων μελών της Δημοκρατικής Αριστεράς, πραγματοποιήθηκε στη Σαρωνίδα την Κυριακή 03-02-2013, η ιδρυτική συνεδρίαση της οργάνωσης του κόμματος για τον Δήμο Σαρωνικού. Στην ιδρυτική συνεδρίαση παρευρέθηκαν και τοποθετήθηκαν ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου, η Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Ανατολικής Αττικής, Άννυ Βλαχοπουλιώτη και το μέλος της Νομαρχιακής, Χρήστος Πετράκος. 

read more...
Feb6 2/6/2013 4:44:00 PM by Giannis
Έπειτα από απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.
 

Εντολή στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Χαράλαμπο Αθανασίου να προωθηθούν οι απαιτούμενες αλλαγές στο νόμο περί Ιθαγένειας, ώστε αυτός να συμβαδίζει με τις αποφάσεις του ΣτΕ και την ευρωπαϊκή νομοθεσία, έδωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. 

read more...
Feb6 2/6/2013 3:04:00 PM by Giannis
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή Κοζάνης οι τέσσερις συλληφθέντες για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό σε ποιες φυλακές θα μεταφερθούν.
 
Οι νεαροί, σε βάρος των οποίων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διάπραξη ληστείας από κοινού κατά συρροή, αρπαγή από κοινού και παράνομη οπλοφορία, αρνήθηκαν να απολογηθούν, υποστηρίζοντας ότι δεν αναγνωρίζουν καμία εξουσία.
 

Οι δράστες εμφανίστηκαν αμετανόητοι, όπως φάνηκε από την στάση ενός εκ των τεσσάρων κατά την άφιξή τους στα Δικαστήρια Κοζάνης. 

read more...
Feb6 2/6/2013 2:09:00 PM by Giannis
Μειώσεις από 10% έως 15% στα καταβαλλόμενα εφάπαξ θα φέρει η αλλαγή του τρόπου υπολογισμού από την 1η Ιανουαρίου 2014. Για τον καθορισμό του τελικού ποσού θα λαμβάνονται υπόψη μια σειρά παράγοντες (όπως είναι οι εισφορές και η βιωσιμότητα του Ταμείου), με αποτέλεσμα να ανοίγει ο δρόμος για αυτόματες μειώσεις σε όσους φορείς είναι στο «κόκκινο».
 
Ξεμπλόκαρει η καταβολή άλλων 2.000 εφάπαξ δικαιούχων του Δημοσίου με την ενίσχυση του Ταμείου με επιπλέον ποσό 80 εκατ. ευρώ
Μειώσεις από 10% έως 15% στα καταβαλλόμενα εφάπαξ θα φέρει η αλλαγή του τρόπου υπολογισμού από την 1η Ιανουαρίου 2014.

Για τον καθορισμό του τελικού ποσού θα λαμβάνονται υπόψη μια σειρά παράγοντες (όπως είναι οι εισφορές και η βιωσιμότητα του Ταμείου), με αποτέλεσμα να ανοίγει ο δρόμος για αυτόματες μειώσεις σε όσους φορείς είναι στο «κόκκινο». 

read more...
Feb5 2/5/2013 3:03:00 PM by Giannis

 Στον «αέρα» βρίσκονται χιλιάδες δικαιούχοι των τριτεκνικών και πολυτεκνικών επιδομάτων του ΟΓΑ καθώς και των αναπηρικών επιδομάτων που χορηγούνται από το ΙΚΑ. Χωρίς τα «πολύτιμα» επιδόματα τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο αναμένεται να μείνουν οι χιλιάδες δικαιούχοι με το εύλογο ερώτημα να εγείρεται, πώς θα καταφέρουν να ανταποκριθούν στον οικογενειακό προυπολογισμό.

 
Σύμφωνα με το νόμο 4093 καταργούνται τα τριτεκνικά και πολυτεκνικά επιδόματα που δίνονταν μέχρι το τέλος του περασμένου έτους, ενώ θα δίνονται με νέα κριτήρια στους δικαιούχους από φέτος. Μέχρις εδώ, όλα καλά, ωστόσο η ασάφεια του νέου νόμου και η κωλυσιεργεία του υπουργείου Οικονομικών δημιουργεί τεράστιο κενό αλλά και σοβαρό πρόβλημα στην καταβολή των επιδομάτων. Οι αντιδράσεις των πολυτέκνων έχουν ήδη εκφραστεί και αναμένονται να εντατικοποιηθούν. 
read more...
Feb5 2/5/2013 2:22:00 PM by Giannis

 Στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης, στο Μέγαρο Μαξίμου το νέο ραντεβού των πολιτικών αρχηγών.

 
Στη συναντήση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο και τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, το θέμα της φορολογίας των ακινήτων, οι κινητοποιήσεις τόσο των αγροτών όσο και της ΠΝΟ, καθώς και τα ζητήματα που αφορούν την ΑΟΖ.
 
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην επιστράτευση των ναυτεργατών ίσως και σήμερα, πάντως πριν από τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.
read more...
Feb5 2/5/2013 1:24:00 PM by Giannis

 Η Αντιτρομοκρατική συνδέει τη συμπλοκή στην Πεύκη με τις επιθέσεις σε Φιλώτα, Κοζάνη και Mall

 
«Δίνουμε μια μάχη με τους καθοδηγητές του αντάρτικου πόλης, οι οποίοι δημιουργούν διαρκώς νέους "Πυρήνες" ένοπλης δράσης, με συνεχείς στρατολογήσεις μέσα από αντεξουσιαστές. Κοντεύουμε τις... 40 συλλήψεις μελών της "Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς" και μάλλον θα υπάρχει συνέχεια. Η ομάδα των οκτώ αντεξουσιαστών που κτύπησε στον Βελβεντό, από τους οποίους οι τέσσερις έχουν διαφύγει, είναι ουσιαστικά οι διάδοχοι της οργάνωσης που φάνηκε ότι εξαρθρώθηκε στον Βόλο, στο Αγρίνιο, στο Χαλάνδρι, στην Καλλιθέα και στον Πειραιά. Οι περισσότεροι σχετίζονται με τη συμπλοκή στην Πεύκη, με τα όπλα της Πολυτεχνειούπολης και ύστερα με τις ληστείες στην Πάρο, στον Φιλώτα και αμέσως μετά με την έκρηξη στο Mall. Όμως περιμένουμε ότι η οργάνωση θα ανασυνταχθεί».
read more...
Aug27 8/27/2012 11:01:00 AM by Giannis

 Αγωνία τέλος σήμερα Δευτέρα  για τους χιλιάδες υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

 
ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
 
1.ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΒΑΣΕΩΝ 2012-2011
1.    Για Πανεπιστήμια και Τεχνολογικά Ιδρύματα του 90%  ΣΥΓΚΡΙΣΗ2012-2011-90%.xls
2.    Για Πανεπιστήμια και Τεχνολογικά Ιδρύματα του 10%  ΣΥΓΚΡΙΣΗ2012-2011-10%.xls
3.    Για Τεχνολογικά Ιδρύματα του ΕΠΑΛΑ’ ΣΥΓΚΡΙΣΗ2012-2011-ΕΠΑΛΑ'.xls
read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω