Mar1 3/1/2013 3:22:00 PM by Giannis

 Απαίτησε από υπάλληλο τής Περιφέρειας σε "φακελάκι" το ποσό των 1000€, προκειμένου να εγκρίνει την ένστασή του και να μην παρακρατείται από το μισθό του ποσό για οφειλές του προς την εφορία.

Στα κρατητήρια οδηγήθηκε η προϊσταμένη των οικονομικών υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής μετά τη σύλληψή της από στελέχη των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.
 
read more...
Mar1 3/1/2013 3:08:00 PM by Giannis

 Παρατείνεται, με απόφαση του διοικητή του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ), Δημήτρη Κοντού, έως τις 15 Μαρτίου 2013, η απογραφή των δικαιούχων συντάξεων χηρείας και ορφάνιας του Οργανισμού. Ο ΟΓΑ τονίζει ότι μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα δοθεί άλλη παράταση, ενώ, για όσους δεν απογραφούν έως τις 15 Μαρτίου 2013, θα ανασταλεί η καταβολή της σύνταξής τους από την 1η Μαΐου 2013.

 
read more...
Feb27 2/27/2013 11:34:00 AM by Giannis

 Με αυτόφωρο και ποινές φυλάκισης απειλεί το υπουργείο Οικονομικών χιλιάδες μικροοφειλέτες του Δημοσίου οι οποίοι χρωστούν πάνω από 5.000 ευρώ.

Προς την κατεύθυνση αυτή ενεργοποιεί σχετική διάταξη του 2011, η οποία είχε ατονίσει, καθώς έως σήμερα οι συλλήψεις αφορούσαν φορολογούμενους με πολύ υψηλότερες οφειλές (συνήθως πάνω από 150.000 ευρώ).
read more...
Feb26 2/26/2013 1:44:00 PM by Giannis

 Στις 17 Μαΐου με το μάθημα της νεοελληνικής γλώσσας, όπως κάθε χρόνο ξεκινούν εφέτος οι πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ. Προς στιγμήν, ωστόσο, παραμένει αναπάντητο το ερώτημα «σε ποια ακριβώς τμήματα» των πανεπιστημίων και των ΤΕΙ, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη το τελικό σχέδιο «Αθηνά» για την αναδιάρθρωση της ανώτατης εκπαίδευσης της χώρας, που αναμένεται όμως τις επόμενες ώρες.

 
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας για τις πανελλαδικές εξετάσεις του 2013 ο πανελλαδικές εξετάσεις ξεκινούν στις 17 Μαΐου και τελειώνουν στις 31 του ίδιου μήνα με το μάθημα των «Αρχών Οικονομικής Θεωρίας», για τη μεγαλύτερη κατηγορία των εφετινών τελειόφοιτων της Γ΄Λυκείου.
read more...
Feb25 2/25/2013 12:17:00 PM by Giannis

 Η ανεργία αποτελεί ίσως το πιο εκρηκτικό πρόβλημα της χώρας μας αυτή την περίοδο. Κατόπιν συνεχών παρεμβάσεων της Δημοκρατικής Αριστεράς και του Προέδρου της Φώτη Κουβέλη αποφασίστηκε από τους τρεις αρχηγούς η υιοθέτηση έκτακτων μέτρων ενίσχυσης των ανέργων και άμβλυνσης των επιπτώσεών της στις οικογένειες των ανέργων που δυστυχώς είναι μια πραγματικότητα. 

read more...
Feb25 2/25/2013 11:47:00 AM by Giannis

 Σε νέες προσλήψεις επικουρικού προσωπικού προχωρά το υπουργείο, προκειμένου να ενισχυθεί η λειτουργία όλων των νοσοκομειακών μονάδων της χώρας σε περίοδο ιδιαίτερης δημοσιονομικής δυσχέρειας.

Με κοινές υπουργικές αποφάσεις του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, εγκρίθηκε η πρόσληψη επικουρικού προσωπικού (κυρίως νοσηλευτικό και παραϊατρικό) σε όλα τα νοσοκομεία ανά την επικράτεια.
 
read more...
Feb25 2/25/2013 11:24:00 AM by Giannis

 Παραμένουν οι αγρότες και σήμερα στον κόμβο της Νίκαιας και στη Χαλκηδόνα, εν αναμονή των εξελίξεων.

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η σημερινή ημέρα για το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων, αλλά εκτιμάται πως το θέμα οδεύει προς εκτόνωση, ύστερα από 30 ημέρες στα μπλόκα.
 
Μετά τις δύο το μεσημέρι, η επιτροπή αγώνα, με επικεφαλής τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας Βαγγέλη Μπούτα, θα έχει συνάντηση με τους υπουργούς Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιο Τσαυτάρη, Εργασίας Γιάννη Βρούτση και Περιβάλλοντος Ευάγγελο Λιβιεράτο.
read more...
Feb25 2/25/2013 11:12:00 AM by Giannis

 Ξεκινά τον Μάρτιο η χορήγηση επιδόματος ανεργίας στους ελεύθερους επαγγελματίες, το οποίο θα διαμορφώνεται στα 360 ευρώ. Με βάση την υπουργική απόφαση, η διάρκεια του επιδόματος θα κυμαίνεται από 3 έως 9 μήνες, ανάλογα με τον χρόνο ασφάλισης.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του υπουργείου Εργασίας, σε πρώτη φάση θα καλυφθούν 10.000 ελεύθεροι επαγγελματίες (που ασφαλίζονται στον ΟΑΕΕ), ενώ τον Απρίλιο σειρά θα πάρουν οι ανεξάρτητα απασχολούμενοι (γιατροί, μηχανικοί και δικηγόροι) με νέα απόφαση.
read more...
Feb25 2/25/2013 10:52:00 AM by Giannis

 Στο πλαίσιο του Προγράμματος Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων μέσω του ΕΣΠΑ μεταξύ των επιλέξιμων δαπανών ξεχωρίζουμε τις δαπάνες για τη διαμόρφωση κτιρίων & εγκαταστάσεων αλλά και του περιβάλλοντος χώρου των επιχειρήσεων.

 
Ειδικότερα σε αυτήν την κατηγορία δαπανών μπορούν να ενταχθούν και να επιδοτηθούν:
 
• Οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες και ειδικές εγκαταστάσεις των κτιριακών υποδομών των τουριστικών καταλυμάτων.
read more...
Feb22 2/22/2013 1:48:00 PM by Giannis

 Νέοι μάρτυρες. Αργά χθες το βράδυ, έπειτα από πρόταση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Βασίλη Οικονόμου, προστέθηκαν τρία νέα ονόματα στη λίστα μαρτύρων της Προκαταρκτικής. Πρόκειται για τη δημόσιο υπάλληλο Ελένη Φετάκη, τη γιατρό Αικατερίνη Παυλάκη και τον διαχειριστή κεφαλαίων Τζοζέφ Νισίμ. Και οι τρεις βρίσκονται στη λίστα Λαγκάρντ και, όπως εκτιμάται, με την κατάθεσή τους μπορούν να διαφωτίσουν τα μέλη της Επιτροπής για τον ρόλο του κ. Παπακωνσταντίνου στην υπόθεση

read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω