Apr5 4/5/2013 3:12:00 PM by Giannis
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο υπ’ αριθμόν ένα διανομέας παιδικής πορνογραφίας στον κόσμο.
 

Ο Τζον Σίρεν, ανήμερα των 51ων γενεθλίων του, συνελήφθη στο διαμέρισμα του στη Φλόριδα, την ώρα που κατέβαζε νέο παράνομο υλικό. Βρέθηκαν στην κατοχή του περισσότερες από ένα εκατομμύριο εικόνες και videos παιδικής πορνογραφίας. Μεταξύ όλων αυτών, βρέθηκαν και παιδικά εσώρουχα τα οποία ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι φοράει. 

read more...
Apr5 4/5/2013 2:51:00 PM by Giannis
Διαψεύδει η Κομισιόν την ύπαρξη βέτο από πλευράς τρόικας στη συγχώνευση της Εθνικής Τράπεζας με τη Eurobank, όπως δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, Ολιβιέ Μπαγί.

Σημείωσε, πάντως, ότι «η συγχώνευση θα πρέπει να γίνει κατά τρόπο συμβατό προς την κοινοτική νομοθεσία, αλλά και κατά τρόπο που δεν θα επιβαρύνει το έλλειμμα και το χρέος της Ελλάδας». 

read more...
Apr4 4/4/2013 4:42:00 PM by Giannis

«Η συμπεριφορά του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής ήταν αντιδημοκρατική, θλιβερή και χυδαία, απόρροια της ναζιστικής ιδεολογίας του. Προφανώς ο κ. Κασιδιάρης και δεν ενδιαφέρεται για την αποκάλυψη της αλήθειας σχετικά με τη Λίστα Λαγκάρντ και την απόδοση δικαιοσύνης.... 

read more...
Apr4 4/4/2013 2:25:00 PM by Giannis
Πρόστιμο 400 ευρώ στους ιδιοκτήτες δικύκλων..
που δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ. Πότε πρέπει να περάσουν από ΚΤΕΟ τα δίκυκλα και ποια εξαιρούνται
 

Με πρόστιμο 400 ευρώ θα επιβαρυνθούν όσοι ιδιοκτήτες δικύκλων δεν τα έχουν περάσει από τον Τεχνικό Έλεγχο ΚΤΕΟ. 

read more...
Apr4 4/4/2013 10:41:00 AM by Giannis
Ήρθε για να μείνει τελικά το μέχρι πρόσφατα έκτακτο τέλος ακινήτων. Και εφέτος, όπως συμφώνησαν χθες οι πολιτικοί αρχηγοί, θα εισπραχθεί μέσω ΔΕΗ, ενώ από του χρόνου μεταβιβάζεται στις ΔΟΥ.

Αν και ακόμη δεν έχουν διαμορφωθεί πλήρως οι συντελεστές όλα δείχνουν ότι ο φόρος θα είναι κάπως μειωμένος, ενώ για τις απώλειες που προκύπτουν από τη μείωση, καθώς η η τρόικα δεν επιθυμεί να μειωθούν τα έσοδα, εξετάζεται να ενταχθούν στον φόρο τα αγροτεμάχια, αλλά και να αυξηθεί ο φόρος στα ηλεκτροδοτούμενα εκτός σχεδίου.  

read more...
Mar28 3/28/2013 11:28:00 AM by Giannis

Νομοσχέδιο που δίνει τη δυνατότητα στον εργαζόμενο -ο οποίος βγαίνει σε σύνταξη- να λάβει άμεσα μέρος της σύνταξής του έως ότου εκκαθαριστεί το τελικό ποσό, κατατίθεται σήμερα στη Βουλή. 

read more...
Mar22 3/22/2013 12:11:00 PM by Giannis
Ενώ η κρίση της Κύπρου κορυφώνεται, το οικονομικό επιτελείο προχωρά στην υλοποίηση των εξαγγελιών του για δέσμευση καταθέσεων απέναντι σε εκείνους που έχουν οφειλές προς το ελληνικό Δημόσιο.

  

read more...
Mar20 3/20/2013 11:34:00 AM by Giannis
 
Τον νέο ακαδημαϊκό χάρτη της χώρας με 405 τμήματα πανεπιστημίων και ΤΕΙ μέσα από το Μηχανογραφικό Δελτίο που θα κληθούν να συμπληρώσουν το καλοκαίρι οι υποψήφιοι για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια και ΤΕΙ την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά, ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Παιδείας.
 

Ο Κων. Αρβανιτόπουλος κατέληξε στον τελικό χάρτη έπειτα από σειρά επαφών και προτάσεων, οι οποίες ακολούθησαν την ανακοίνωση του σχεδίου «Αθηνά», και λαμβάνοντας υπόψη αρκετές από τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, αλλά και της ακαδημαϊκής κοινότητας 

read more...
Mar14 3/14/2013 1:20:00 PM by Giannis
Πεντάμηνα προγράμματα απασχόλησης σε έργα κυρίως τοπικού χαρακτήρα
 
Πεντάμηνη εργασία σε 400.000 άνεργους προβλέπει πρόγραμμα του ΟΑΕΔ. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πρόγραμμα θα ενταχθούν άνεργοι (υποχρεωτικά εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ π.χ. ακόμη κι αν είναι σύζυγοι, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών) μέσω του συστήματος της μοριοδότησης και με συγκεκριμένα κριτήρια.
 

Το σχέδιο εκπονήθηκε στο πλαίσιο της εφαρμογής του Σχεδίου Απασχόλησης του υπουργείου για την αντιμετώπιση της ανεργίας και προβλέπει τη δημιουργία θέσεων εργασίας γενικών καθηκόντων σε δήμους για χρονικό διάστημα πέντε μηνών με αμοιβή 490 ευρώ το μήνα για τους ανέργους άνω των 25 ετών και 427 ευρώ για όσους είναι κάτω των 25 ετών και κάλυψη των εισφορών. 

read more...
Mar13 3/13/2013 12:00:00 PM by Giannis
 

«Ψάχνουμε τον ρόλο και την εμπλοκή του 35χρονου ενοικιαστή του αυτοκινήτου με τα όπλα στο νέο ανταρτικό πόλης… Το πιθανότερο σενάριο θέλει τον παλιό αντιεξιουσιαστή σε ρόλο προμηθευτή όπλων…», λέει στο  protothema.gr  αξιωματικός της αντιτρομοκρατικής και προσθέτει: «Οσο για τα 2 καλάσνικοφ; Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται. Μέχρι και να έχουν χρησιμοποιηθεί στην επίθεση κατά των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας τον περασμένο Ιανουάριο...».

  

 

read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω