Aug2 8/2/2010 11:04:00 AM by Giannis

Το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών για τις εκλογικές δαπάνες των συνδυασμών και των υποψηφίων στις εκλογές για τους ΟΤΑ υπερψηφίστηκε επί της αρχής και επί των άρθρων, ανοίγοντας το δρόμο - σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών - και για τα «νομοσχέδια που θα έρθουν», για να ρυθμίσουν την προεκλογική χρηματοδότηση και δαπάνες των ίδιων των πολιτικών κομμάτων.

read more...
Jul30 7/30/2010 3:53:00 PM by Giannis

«Πρωτόγνωρη, για το κράτος, πρωτοβουλία, που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε μέσα σε δύο μήνες και με μηδενικό κόστος», χαρακτήρισαν την απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων, οι Γιάννης Ραγκούσης και Γιώργος Παπακωνσταντίνου, παρουσιάζοντας τα στοιχεία της απογραφής. Οι δύο υπουργοί ευχαρίστησαν τους συνολικά 768.009 δημόσιους υπαλλήλους για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία της απογραφής, αλλά και όσους εργάστηκαν για την επίτευξη του έργου.

read more...
Jul22 7/22/2010 11:38:00 PM by Giannis

Δασικούς χάρτες θα αποκτήσουν μέχρι το τέλος τού χρόνου 9 δήμοι της Αττικής.
Πρόκειται για την Πεντέλη, τη Νέα Πεντέλη, τη Σταμάτα, τη Νέα Μάκρη, την Κηφισιά, την Ανθούσα, τον Άγιο Στέφανο, τον Μαραθώνα και τη Φυλή.
Τον Σεπτέμβριο θα γίνει η ανάρτηση των χαρτών- σε φυσική και ηλεκτρονική μορφή και όσοι έχουν αντιρρήσεις μπορούν μέσα σε 45 μέρες- πληρώνοντας ένα τέλος που ακόμη δεν έχει καθοριστεί- να υποβάλουν τις ενστάσεις τους είτε ηλεκτρονικά είτε μέσω των ΚΕΠ.

read more...
Jul22 7/22/2010 8:32:00 AM by Giannis

Την επόμενη εβδομάδα θα κατατεθεί στη Βουλή το σχέδιο νόμου για την κύρωση των δασικών χαρτών, στο πλαίσιο σειράς νομοθετικών πρωτοβουλιών που λαμβάνει το υπουργείο Περιβάλλοντος με στόχο να καταφερθεί πλήγμα «στη χειρότερη μορφή της αυθαίρετης δόμησης στη χώρα μας που είναι η δόμηση στις καμένες εκτάσεις», όπως τόνισε η Τίνα Μπιρμπίλη παρουσιάζοντας το νομοσχέδιο.

read more...
Jul20 7/20/2010 3:45:00 PM by Giannis

Στην κατάμεστη αίθουσα της ΕΣΗΕΑ πλήθος αυτοδιοικητικών στελεχών, πανεπιστημιακών, συνδικαλιστών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ καθώς και αντιπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ και της Δημοκρατικής Αριστεράς , ο ανεξάρτητος Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου, εξήγγειλε την ίδρυση του Κέντρου Πολιτικού Διαλόγου και Δράσης    « ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ».

 

read more...
Jul17 7/17/2010 4:48:00 PM by Giannis

«Καυτό φθινόπωρο» προοιωνίζεται για τους εργαζομένους στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στις Νομαρχίες, μετά την απροθυμία των υπαλλήλων να αποδεχθούν τις εθελοντικές μετατάξεις. Η κυβέρνηση αναμένεται να προχωρήσει σε υποχρεωτικές μετακινήσεις προσωπικού καθώς οι υπάλληλοι των νομαρχιών και των περιφερειών, αμέσως μετά την επιστροφή τους από τις θερινές διακοπές, θα λαμβάνουν τα υπηρεσιακά σημειώματα για τις νέες θέσεις εργασίας τους.

read more...
Jul15 7/15/2010 8:46:00 AM by Giannis

Εντείνονται τα προβλήματα στη τακτική επιχορήγηση των δήμων από το κράτος, με τη μείωση αυτής να φτάνει στο 40%. Η κακή οικονομική κατάσταση των περισσοτέρων δήμων τείνει να γίνει μόνιμο φαινόμενο ενώ ο δανεισμός φαίνεται να είναι η μόνη λύση, ακόμη και για τη μισθοδοσία. Υπό την ασφυκτική πίεση του οικονομικού αδιέξοδου πολλών δήμων της χώρας και σε αναμονή νεώτερης συνάντησης με τον υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, το ΔΣ της ΚΕΔΚΕ συζήτησε τη Δευτέρα 12 Ιουλίου το κρίσιμο οικονομικό πρόβλημα των ΟΤΑ.

read more...
Jul13 7/13/2010 7:18:00 PM by Giannis

 

Πρόσωπο - Έκπληξη στην Αττική

Τις επόμενες μέρες αναμένεται ο Αντώνης Σαμαράς να ανακοινώσει τις προθέσεις του και τις επιλογές του για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

read more...
Jul12 7/12/2010 7:08:00 PM by Giannis

 

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κεντοαριστερού σχήματος o Βουλευτής Αττικής Βασίλης Οικονόμου, σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ 100,3
read more...
Jul9 7/9/2010 10:32:00 AM by Giannis

Ψηφίστηκε και επί των άρθρων, χωρίς να υπάρξουν διαφοροποιήσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, το ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Μία ημέρα πριν, την Τετάρτη, το σ/ν είχε ψηφιστεί και επί της αρχής με 159 υπέρ, 137 κατά και δύο «παρών» (Βασ.Οικονόμου και Γ.Δημαράς).

read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω