Sep21 9/21/2010 3:07:00 PM by Giannis

 Τους τρεις βασικούς πυλώνες όπου θα στηριχθεί η ευημερία και η ανάπτυξη του Δήμου του Ωρωπού ανέπτυξε ο Βουλευτής Ατιικής και υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού, Βασίλης Οικονόμου, σε συνέντευξή του στο Ρ/Σ "ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5"

read more...
Sep21 9/21/2010 1:56:00 PM by Giannis

Αναλυτικά: ΑΓΡΑΦΩΝ (ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ): Θόδωρος Μπαμπαλής. ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ: Πέτρος Βαφίνης. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: Ηλίας Γιαννακάκος. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ (ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ): Μιχάλης Βλαχόπουλος. ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: Ξενοφών Μανιατογιάννης. ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Κώστας Κόκορης. ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ: Μανώλης Σταυρακάκης. ΔΕΛΦΩΝ: Απόστολος Καραχάλιος. ΔΙΡΦΥΩΝ - ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ: Γιάννης Μπουροδήμος. ΔΡΑΜΑΣ: Κυριάκος Χαρακίδης. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ: Βασίλης Τόλης. ΖΙΤΣΑΣ (ΗΠΕΙΡΟΥ): Δημήτρης Ρογκότης. ΗΛΙΔΑΣ (ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ): Γιάννης Λυμπέρης. ΙΚΑΡΙΑΣ: Χρήστος Σταυρινάδης. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Αντώνης Καμπάκης. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Θεοδόσης Μπακογλίδης. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Θόδωρος Μπρεδήμας. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Νίκος Μηλιώτης. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Αλέξανδρος Χρυσός. ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Χρύσανθος Σαρλής. ΚΩ: Γιώργος Κυρίτσης. ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ: Δημήτρης Λουκάς.

ΛΕΡΟΥ: Μιχάλης Κόλιας. ΛΕΣΒΟΥ: Παντελής Πατερέλης. ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ: Πρόδρομος Ενωτιάδης. ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Νίκος Τζώρτζης. ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ: Γιάννης Νταουσάνης. ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ: Γιώργος Ιωακειμίδης. ΠΑΛΑΜΑ (ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ): Κώστας Παπακυρίτσης. ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ: Πάνος Δεμερτζής. ΠΑΡΓΑΣ: Θανάσης Λιόλιος. ΠΕΝΤΕΛΗΣ: Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Κώστας Λαλένης. ΣΕΡΡΩΝ: Στέφανος Φωτιάδης. ΣΤΥΛΙΔΑΣ: Νίκος Παπαδής. ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Νίκος Δελφάκης. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Ευστάθιος Ανδριόπουλος. ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ: Μαυρουδής Μηντσιούδης. ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ: Χρήστος Παγώνης.
read more...
Sep17 9/17/2010 5:13:00 PM by Giannis

Σύμφωνα με την απόφαση, οι παροχές και διευκολύνσεις, που αποτιμώνται σε χρήμα και συνυπολογίζονται στις εκλογικές δαπάνες των συνδυασμών και των υποψηφίων κατά τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, αποτελούν η διάθεση ή παραχώρηση δωρεάν ή με μειωμένο αντάλλαγμα αγαθών και υπηρεσιών.

Αυτές οι παροχές αφορούν τη χρήση από τους συνδυασμούς ακινήτων ως εκλογικών κέντρων για όσο χρόνο χρησιμοποιηθούν, τη χρήση από τους συνδυασμούς αιθουσών ή άλλων κλειστών χώρων χωρητικότητας άνω των 500 ατόμων για διοργάνωση εκδηλώσεων, την έκδοση εντύπων προεκλογικού περιεχομένου και τα ταχυδρομικά τέλη για την αποστολή τους, την καταχώρηση και προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων στον Τύπο κλπ, καθώς και τη χρησιμοποίηση υπηρεσιών που παρέχονται από επιχειρήσεις διαφημίσεων και δημοσίων σχέσεων.
Όπως επισημαίνεται στην απόφαση, η αξία των υπηρεσιών αποτιμάται ως εξής:
1. Το συνολικό μίσθωμα για τη χρήση ακινήτων ως εκλογικών κέντρων καθορίζεται με βάση τον ΟΤΑ στο οποίο βρίσκεται το ακίνητο ως ακολούθως:
  • Σε ΟΤΑ με πληθυσμό μέχρι 25.000 κατοίκους η δαπάνη μίσθωσης προσδιορίζεται σε 4.000€
  • Σε ΟΤΑ με πληθυσμό από 25.001 έως 50.000 κατοίκους η δαπάνη μίσθωσης προσδιορίζεται σε 7.000€
  • Σε ΟΤΑ με πληθυσμό από 50.001 έως 75.000 κατοίκους η δαπάνη μίσθωσης προσδιορίζεται σε 10.000€
  • Σε ΟΤΑ με πληθυσμό από 75.001 έως 100.000 κατοίκους η δαπάνη μίσθωσης προσδιορίζεται σε 12.000€
  • Σε ΟΤΑ με πληθυσμό άνω των 100.000 κατοίκων η δαπάνη μίσθωσης προσδιορίζεται σε 15.000€
2. Τίμημα για την καταχώρηση μηνυμάτων θεωρείται το ποσό που προκύπτει από τον τιμοκατάλογο που υποβλήθηκε από το ραδιοφωνικό ή τηλεοπτικό σταθμό ή από το έντυπο (εφημερίδα ή περιοδικό).
Τα ποσά που προκύπτουν από την κατά τις παραπάνω παραγράφους αποτίμηση, περιλαμβάνονται στα βιβλία εσόδων - δαπανών των συνδυασμών και στις αναλυτικές και συγκεντρωτικές καταστάσεις των περιφερειακών και δημοτικών συνδυασμών καθώς και των υπόχρεων υποψηφίων.
read more...
Sep17 9/17/2010 1:50:00 PM by Giannis

του Γιώργου Δελαστίκ,

«Το ΠΑΣΟΚ, και πρωτίστως ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του, έχουν μεν σίγουρη την επικράτηση στις περισσότερες περιφέρειες της χώρας, αλλά ανησυχούν μήπως γίνει κάτι και οι αυτοδιοικητικές εκλογές προσλάβουν το χαρακτήρα δημοψηφίσματος εναντίον του Μνημονίου»

read more...
Sep15 9/15/2010 11:10:00 AM by Giannis

Του Γιώργου Δελαστίκ

Υποτίθεται ότι όλα τα κόμματα της Αριστεράς συμφωνούν πως ο καθοριστικός παράγοντας επέκτασης της πολιτικής και εκλογικής επιρροής τους είναι η προσέλκυση ψηφοφόρων που διαφωνούν με την πολιτική της κυβέρνησης Παπανδρέου, παρόλο που ανήκουν στον χώρο του ΠΑΣΟΚ και εξαιτίας του Μνημονίου με το ΔΝΤ διαφοροποιούνται και αποστασιοποιούνται από το κυβερνών κόμμα. Κατά παράδοξο τρόπο όμως η στάση που τηρούν όλα τα αριστερά κόμματα σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές διαψεύδει παταγωδώς τις σχετικές διακηρύξεις της.

read more...
Sep14 9/14/2010 5:25:00 PM by Giannis

Πάνω από 20 βουλευτές  στη μάχη των εκλογών για περιφερειάρχες- δήμαρχοι. Έτσι, ανοίγει πεδίο δόξης λαμπρό για τους επιλαχόντες αλλά και για  απίστευτες «καραμπόλες» που μπορεί να φέρουν τα «αουτσάϊντερ» στη Βουλή

read more...
Sep14 9/14/2010 4:57:00 PM by Giannis

 Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή του κόσμου στην πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ», ο «ΝΕΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ» και η «Ένωση για την Υπεράσπιση της Εργασίας και του Κοινωνικού Κράτους» για τις Περιφερειακές Εκλογές και την υποψηφιότητα του Αλ. Μητρόπουλου.

 

read more...
Sep14 9/14/2010 4:26:00 PM by Giannis

του Γιώργου Δελαστίκ

Ισχυροποίησε την κυβέρνησή του με τον ανασχηματισμό που έκανε μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Επαναφέροντας σε υπουργικούς θώκους στελέχη όπως ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Χρήστος Παπουτσής, ο Τηλέμαχος Χυτήρης, η Μιλένα Αποστολάκη κ.ά., ο Γ. Παπανδρέου συσπειρώνει πολύ καλύτερα «το όλον ΠΑΣΟΚ». Μέσω της υπουργοποίησης καθιστά συνενόχους για την ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική που υπαγορεύει το ΔΝΤ πολλούς από τους ηγέτες του κυβερνώντος κόμματος που μέχρι τώρα την επέκριναν. Η απαστράπτουσα ευτυχία στο πρόσωπο του Χρ. Παπουτσή εξαιτίας της υπουργοποίησής του, όπως την αποτύπωσαν οι κάμερες, υποδηλώνει την επιτυχία της επιλογής του πρωθυπουργού.

read more...
Sep10 9/10/2010 8:52:00 PM by Giannis

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010, ΩΡΑ 19:00 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΤΙΤΑΝΙΑ" (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 32, ΑΘΗΝΑ). ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΩΠΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ", "ΝΕΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ" ΚΑΙ "ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ".

Sep10 9/10/2010 11:58:00 AM by Giannis

Της ΕΛΙΖΑΜΠΕΤΤΑΣ ΚΑΖΑΛΟΤΤΙ

Πρόβλημα ρευστότητας αντιμετωπίζει ο ΟΑΕΔ εξαιτίας της αύξησης των απολύσεων και της διείσδυσης της ανεργίας σε νέες επαγγελματικές ομάδες.
read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω