Sep15 9/15/2010 11:10:00 AM by Giannis

Του Γιώργου Δελαστίκ

Υποτίθεται ότι όλα τα κόμματα της Αριστεράς συμφωνούν πως ο καθοριστικός παράγοντας επέκτασης της πολιτικής και εκλογικής επιρροής τους είναι η προσέλκυση ψηφοφόρων που διαφωνούν με την πολιτική της κυβέρνησης Παπανδρέου, παρόλο που ανήκουν στον χώρο του ΠΑΣΟΚ και εξαιτίας του Μνημονίου με το ΔΝΤ διαφοροποιούνται και αποστασιοποιούνται από το κυβερνών κόμμα. Κατά παράδοξο τρόπο όμως η στάση που τηρούν όλα τα αριστερά κόμματα σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές διαψεύδει παταγωδώς τις σχετικές διακηρύξεις της.

read more...
Sep14 9/14/2010 5:25:00 PM by Giannis

Πάνω από 20 βουλευτές  στη μάχη των εκλογών για περιφερειάρχες- δήμαρχοι. Έτσι, ανοίγει πεδίο δόξης λαμπρό για τους επιλαχόντες αλλά και για  απίστευτες «καραμπόλες» που μπορεί να φέρουν τα «αουτσάϊντερ» στη Βουλή

read more...
Sep14 9/14/2010 4:57:00 PM by Giannis

 Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή του κόσμου στην πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ», ο «ΝΕΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ» και η «Ένωση για την Υπεράσπιση της Εργασίας και του Κοινωνικού Κράτους» για τις Περιφερειακές Εκλογές και την υποψηφιότητα του Αλ. Μητρόπουλου.

 

read more...
Sep14 9/14/2010 4:26:00 PM by Giannis

του Γιώργου Δελαστίκ

Ισχυροποίησε την κυβέρνησή του με τον ανασχηματισμό που έκανε μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Επαναφέροντας σε υπουργικούς θώκους στελέχη όπως ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Χρήστος Παπουτσής, ο Τηλέμαχος Χυτήρης, η Μιλένα Αποστολάκη κ.ά., ο Γ. Παπανδρέου συσπειρώνει πολύ καλύτερα «το όλον ΠΑΣΟΚ». Μέσω της υπουργοποίησης καθιστά συνενόχους για την ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική που υπαγορεύει το ΔΝΤ πολλούς από τους ηγέτες του κυβερνώντος κόμματος που μέχρι τώρα την επέκριναν. Η απαστράπτουσα ευτυχία στο πρόσωπο του Χρ. Παπουτσή εξαιτίας της υπουργοποίησής του, όπως την αποτύπωσαν οι κάμερες, υποδηλώνει την επιτυχία της επιλογής του πρωθυπουργού.

read more...
Sep10 9/10/2010 8:52:00 PM by Giannis

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010, ΩΡΑ 19:00 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΤΙΤΑΝΙΑ" (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 32, ΑΘΗΝΑ). ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΩΠΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ", "ΝΕΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ" ΚΑΙ "ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ".

Sep10 9/10/2010 11:58:00 AM by Giannis

Της ΕΛΙΖΑΜΠΕΤΤΑΣ ΚΑΖΑΛΟΤΤΙ

Πρόβλημα ρευστότητας αντιμετωπίζει ο ΟΑΕΔ εξαιτίας της αύξησης των απολύσεων και της διείσδυσης της ανεργίας σε νέες επαγγελματικές ομάδες.
read more...
Sep9 9/9/2010 3:00:00 PM by Giannis

Συγκλονιστικός ήταν για μια ακόμη φορά ο Μίκης Θεοδωράκης στην επιστολή του που έστειλε στην εφημερίδα Τα Νέα, δίνοντας συνέχεια στη θέση του ότι «η Ελλάδα τελεί υπό κατοχή», την οποία είχε εκφράσει στο πλαίσιο της συναυλίας που έγινε προς τιμήν του στο Λυκαβηττό με αφορμή τα 85α γενέθλια του, αναφερόμενος, φυσικά, στο καθεστώς υποτέλειας προς την ΕΕ και το ΔΝΤ

read more...
Sep8 9/8/2010 4:04:00 PM by Giannis

Αποδέχτηκε την πρόταση του Κέντρου Πολιτικού Διαλόγου και Δράσης «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ» να συμμετάσχει στις προσεχείς Αυτοδιοικητικές Εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής, ο καθηγητής- Εργατολόγος, Αλέξης Μητρόπουλος. 

 
read more...
Sep8 9/8/2010 11:16:00 AM by Giannis

Άρθρο που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Επίκαιρα»

read more...
Sep7 9/7/2010 9:58:00 AM by Giannis

Στο πλευρό του Ανεξάρτητου Βουλευτή Αττικής και υπ. Δήμαρχου Ωρωπού Βασίλη Οικονόμου  συντάσσονται ο Δήμαρχος Καλάμου, Παναγιώτης Λίτσας, ο Πρόεδρος Αφιδνών, Αλέκος Ζουγανέλης  ο Πρόεδρος Πολυδενδρίου, Θανάσης Σαρκίρης και ο τ. Νομαρχιακός Σύμβουλος- Γιατρός, Δημήτρης Νησιώτης, καθορίζοντας καταλυτικά τις εξελίξεις των εκλογών του Νοεμβρίου στο νέο μεγάλο Δήμο του Ωρωπού. Σύντομα αναμένονται και άλλα δυνατά ονόματα με τα οποία δημιουργείται πλέον μια ισχυρή αυτοδιοικητική ομάδα ικανή να οδηγήσει τον νέο Δήμο στη νέα εποχή.

read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω