Feb20 2/20/2018 10:47:00 AM by Giannis

 Χωρίς λεωφορεία θα μείνει σήμερα η Αθήνα για έξι ώρες, λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων, οι οποίοι συγκαλούν γενική συνέλευση.

 
Τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ θα μείνουν ακινητοποιημένα από τις 11 έως τις 5, λόγω της γενικής συνέλευσης, θα αρχίσουν όμως να αποσύρονται πριν την έναρξη της συνέλευσης ενώ και η επιστροφή τους στους δρόμους θα γίνει σταδιακά μετά τη λήξη της.
 
read more...
Feb20 2/20/2018 10:36:00 AM by Giannis

 Ραγδαία θα είναι η επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες, με την ΕΜΥ να έχει ανακοινώσει ότι είναι σε ισχύ το έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων με τις σφοδρές καταιγίδες και τα χιόνια να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά.

Από το νέο κύμα κακοκαιρίας θα επηρεαστούν:
 
 
read more...
Feb20 2/20/2018 10:22:00 AM by Giannis

 Τα κέντρα εκπαίδευσης τέλος, έρχονται, από την επόμενη ΕΣΣΟ τα σημεία κατάταξης οπλιτών σε 23 περιοχές της χώρας. Τα Σημεία Υποδοχής Οπλιτών θα λειτουργήσουν σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Με την επόμενη ΕΣΣΟ του Μαρτίου (Β ΕΣΣΟ 2018) τα κέντρα εκπαίδευσης θα αποτελέσουν παρελθόν Οι νέοι οπλίτες θα παρουσιαστούν σε 23 διαφορετικά σημεία υποδοχής σε ολόκληρη τη χώρα.
Ουσιαστικά πρόκειται για μονάδες υποδοχής που βρίσκονται στις περιοχές όπου και θα υπηρετήσουν τη θητεία του οι στρατεύσιμοι.
Στα Σημεία Υποδοχής Οπλιτών, σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», οι νεοσύλλεκτοι θα παραμένουν ως 3 ημέρες για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και για να παραλάβουν ιματισμό και στη συνέχεια θα προωθούνται στις μονάδες για την εκπαίδευσή τους σε όπλα και ειδικότητα και το υπόλοιπο της θητείας τους.
 
read more...
Feb20 2/20/2018 10:04:00 AM by Giannis

 Δεν κρύβει την ανησυχία του για την πορεία που καταγράφει η επιδημία της ιλαράς στη χώρα μας, ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ. O κ. Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ, σε συνέντευξη του στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο αναφέρει ότι «η επιδημία δεν φαίνεται να σταματάει καθώς υπάρχουν θύλακες του πληθυσμού με ανεπαρκή εμβολιαστική κάλυψη».

Ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ τονίζει πως είναι σημαντική η εφαρμογή εμβολιασμού σε άτομα που ζουν ή εργάζονται σε κλειστές κοινότητες και εκφράζει την ελπίδα πως «η κινητοποίηση και οι εμβολιασμοί σε όλη τη χώρα θα συντελέσουν καταλυτικά στον έλεγχο της επιδημίας, ώστε να μην τεθεί θέμα εφαρμογής υποχρεωτικού εμβολιασμού».
 
 
read more...
Feb16 2/16/2018 10:50:00 AM by Giannis
Μια μεγάλη παγίδα έχει στηθεί για τους ιδιοκτήτες που θέλουν να προσφύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να μην χάσουν την περιουσίας τους. Οι Δασικοί χάρτες “απειλούν” χιλιάδες πολίτες όμως οι κρατικές υπηρεσίες δεν έχουν φροντίσει να ενημερώσουν και έτσι πλέον οι προθεσμίες εκπνέουν.
Η προθεσμία για την αίτηση ακυρώσεως στο Συμβούλιο της Επικρατείας έχει διάρκεια 60 ημερών από την ημέρα δημοσίευσης του δασικού χάρτη στο ΦΕΚ.
 

Κανείς, ωστόσο, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα, δεν έχει σπεύσει να ενημερώσει τους πολίτες για τη δημοσίευση. 

read more...
Feb9 2/9/2018 11:37:00 AM by Giannis

 Την ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών τους με επιδότηση έως και 70% των δαπανών για τις αναγκαίες οικοδομικές εργασίες μπορούν να πραγματοποιήσουν τα νοικοκυριά, καθώς στις 28 Φεβρουαρίου ανοίγει το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ Εξοικονόμηση Κατ' Οίκον ΙΙ.  


Τη σχετική ανακοίνωση έκανε χθες ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, ο οποίος εξέδωσε και τον σχετικό οδηγό με τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων. 

 
read more...
Feb9 2/9/2018 11:14:00 AM by Giannis

 Στόχος τους ήταν το τσαντάκι του εκτός υπηρεσίας αστυνομικού - Όταν αντιλήφθηκαν ότι επρόκειτο για αστυνομικό ξεφορτώθηκαν το όπλο σε κάδο απορριμμάτων

Επίθεση από τέσσερις Ρομά δέχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης αστυνομικός εκτός υπηρεσίας στο Μενίδι.
Στόχος των Ρομά, που δεν γνώριζαν ότι το υποψήφιο θύμα τους ήταν αστυνομικός, ήταν το τσαντάκι που φορούσε στη μέση του.
 
 
read more...
Feb9 2/9/2018 11:09:00 AM by Giannis

 Πρόκειται για πλήρως εξοπλισμένες κλίνες που δεν μπορούν να λειτουργήσουν λόγω έλλειψης προσωπικού - Συνολικά θα έπρεπε να λειτουργούν περί τις 3.500 κλίνες, όμως έχουμε μόλις 540

Στην διαπίστωση ότι «καταρρέει το Εθνικό Σύστημα Υγείας», καθώς λειτουργούν πλέον νοσοκομεία χωρίς Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, χωρίς χειρουργικά υλικά, ακόμα και χωρίς χημειοθεραπευτικά φάρμακα, καταλήγει η μεγάλη έρευνα που διεξήγαγε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων σε 74 Δημόσια Νοσοκομεία της χώρας.
 
 
 
 
 
read more...
Feb9 2/9/2018 10:58:00 AM by Giannis

 Στην επόμενη φορολογική δήλωση η οποία θα υποβληθεί από τον Απρίλιο και μετά υπάρχει μια σημαντική αλλαγή. Μισθωτοί, συνταξιούχοι και αγρότες θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή καθώς υπάρχει μια παγίδα της εφορίας η οποία κρύβει χαράτσι.

 
 
read more...
Feb8 2/8/2018 10:09:00 AM by Giannis

 Ο τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο για «απροκάλυπτη σκευωρία που έχει στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ» και για «ευαίσθητους αριστερούς της χυδαιότητας»

Για «ανόητα ΣΥΡΙΖΟτρόλ», που «έχουν λυσσάξει» και για «ευαίσθητους αριστερούς της χυδαιότητας», έκανε λόγο σε δηλώσεις του σε ραδιόφωνο του Βόλου ο βουλευτής και τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου, προσθέτοντας ότι «πολύ αγαπάνε την κουκούλα ο Πολάκης και η παρέα του».
 
Ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλώντας στο Radio Marconi 96,1 FM, εξαπέλυσε επίθεση τόσο κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, όσο και εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη για την υπόθεση Novartis, μιλώντας για «απροκάλυπτη σκευωρία που έχει στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ».
read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω