Εκδηλώσεις

Feb26
Ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Ηπειρωτών του Δήμου Άνω Λιοσίων
2/26/2010 12:22:00 PM by Giannis

Δύο ήταν τα συστατικά που ανέβασαν το θερμόμετρο του κεφιού στα ύψη στην ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Ηπειρωτών του Δήμου Άνω Λιοσίων, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 20 Φεβρουαρίου. Αφενός, η παρουσία των διακεκριμένων Ηπειρωτών Καλλιτεχνών Πετρο – Λούκα Χαλκιά και Αντώνη Κυρίτση που μάγεψαν με την παραδοσιακή μουσική το κοινό τους. Αφετέρου, η ευχάριστη είδηση δια στόματος του Δημάρχου Άνω Λιοσίων Χρήστου Παππού, πως η κατασκευή του «Σπιτιού του Ηπειρώτη», συνεχίζεται  με εντατικούς ρυθμούς. Ο Δήμαρχος, κληθείς από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ευριπίδη Παππά, ενημέρωσε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, πως αυτή την στιγμή ολοκληρώνεται η κατασκευή της κεραμοσκεπής και οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του κτιρίου και εξέφρασε την αισιοδοξία του, ότι μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, το Διοικητικό Συμβούλιο των Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων, θα κεράσει το παραδοσιακό τσίπουρο στη Στέγη του Ηπειρώτη.
Από κει και ύστερα τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου, συνοδευόμενα  από τους Πετρο – Λούκα Χαλκιά  και Αντώνη Κυρίτση έδωσαν  τον καλύτερό τους εαυτό στο χορό, αλλά και το έναυσμα  για ένα γνήσιο Ηπειρώτικο γλέντι, που κράτησε ως τα ξημερώματα. 

Την βραδιά των Ηπειρωτών τίμησαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους, οι Βουλευτές Βασίλης Οικονόμου και Ντίνος Βρεττός, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Καμπόλης, Ανδρέας Ατζάμπος και Παναγιώτης Δρόλιας, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωή Αρβανιτάκη, ο Αντινομάρχης Δυτικής Αττικής Βασίλης Τόλης, οι Πρόεδροι των Νομικών Προσώπων του Δήμου, Χάρης Μπαφατάκης, Κωνσταντίνος Κοκκόριας και Τριαντάφυλλος Χαραλαμπίδης, ο πρώην Δήμαρχος Βαγγέλης Χριστοφιλάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σωτήρης Μηλιώνης, Κώστας Κουμπάρδας και Χρυσούλα Κουράση, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Σάββας Σάββας, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Άνω Λιοσίων Μανόλης Δασκαλάκης και εκπρόσωποι μαζικών φορέων της πόλης.

Χρήστος Παππούς: «Σύντομα θα πιούμε εκεί τσίπουρο»
«Σύντομα θα πιούμε τσίπουρο στη Στέγη των Ηπειρωτών» προέβλεψε, μιλώντας στην χοροεσπερίδα του Συλλόγου, ο Δήμαρχος Άνω Λιοσίων Χρήστος Παππούς.

Πράγματι το έργο της ανέγερσης, το οποίο έχει αναλάβει ο Δήμος Άνω Λιοσίων προχωράει σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Στη φάση αυτή και ενώ έχει ολοκληρωθεί η υδραυλική και ηλεκτρολογική εγκατάσταση, τοποθετείται η κεραμοσκεπή. Ως εκ τούτου, η αισιοδοξία του Δημάρχου δεν είναι σχήμα λόγου. Εκτιμάται ότι σε λίγους μήνες το κτίριο θα έχει παραδοθεί στον αρχαιότερο και ένα από τους πιο δυναμικούς μαζικούς φορείς των Άνω Λιοσίων, ώστε να συνεχίσει απερίσπαστος τις δραστηριότητές του, προσφέροντας τις μεγάλες υπηρεσίες του στην υπόθεση της διατήρησης της παράδοσής μας. Ταυτόχρονα θα εκπληρωθεί το όνειρο όλων των μελών, αλλά και των Διοικήσεων που οραματίστηκαν και κατόρθωσαν διαχρονικά, να πετύχουν την υποστήριξη του Δήμου Άνω Λιοσίων.
 

  
Πρωτοσέλιδο

 

  
 


 

  
Πρωτοσέλιδα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ