Feb14
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: «Η άνευ όρων παράδοση στις ορέξεις της Εταιρείας Ύδρευσης....
2/14/2012 4:48:00 AM by Giannis

Το ζωτικό θέμα της ύδρευσης στον Ωρωπό, βρίσκεται στην πλήρη του απαξίωση! Οι εικόνες της πρωτοφανούς εγκατάλειψης των εγκαταστάσεων της Μαυροσουβάλας, είναι ο αδιάψευστος  μάρτυρας για το πως διαχειρίζεται ένα τόσο σοβαρό  θέμα η σημερινή Δημοτική Αρχή! Και οι φτηνές δικαιολογίες ότι για όλα φταίει ο «Καλλικράτης», πρέπει κάποτε να σταματήσουν και οι Διοίκηση του κ. Οικονομάκου να δώσει λύσεις στα προβλήματα του τόπου μας.
Και μόνο με τη εξαγγελία στο Δημοτικό Συμβούλιο, για την διερεύνηση  της παραχώρησης της ύδρευσης  εξ ολοκλήρου στην ΕΥΔΑΠ, ο Δήμαρχος βρέθηκε απέναντι στους Δημότες του Ωρωπού αλλά και στους εργαζόμενους του Δήμου!
Για την ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ το θέμα ΔΕΝ υπάρχει καν!
Η άνευ όρων παράδοση στις ορέξεις της Εταιρείας Ύδρευσης, δεν πρόκειται να γίνει!
Η «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» καταγγέλλει την τριτοκοσμική εικόνα του σήμερα στις δημοτικές εγκαταστάσεις ύδρευσης και την πολιτική που ακολουθεί ο Δήμος, όταν από τις τρεις πηγές της Μαυροσουβάλας και οι τρεις είναι ανενεργές με χαλασμένα μηχανήματα και γεμάτα σκουριά (βλέπε φωτό) και δεν υπάρχει στον ορίζοντα δημοτική βούληση να τα επισκευάσουν! Είναι βέβαια γνωστό, πως απ’ αυτές και επί πολλά χρόνια, υδροδοτούντο οι περιοχές: Καλάμου, Μαρκοπούλου, Νέων Παλατίων, Σκάλας, Χαλκουτσίου, Ωρωπού, Συκαμίνου, Μαλακάσας  και Μηλεσίου!
Η σημερινή Δημοτική Αρχή του κυρίου Οικονομάκου, χωρίς όραμα, χωρίς προσανατολισμό, χωρίς εμπειρία και με αλαζονεία του «ΕΓΩ ΔΙΟΙΚΩ», με πρόσκαιρες συνεργασίες, χωρίς να ζητά τη θέση αυτοδιοικητικών παραγόντων της περιοχής, πρώην Προέδρων και Δημάρχων που δημιούργησαν τον Σύνδεσμο αυτόν και πάλεψαν για μια αυτάρκη και επί δεκαετίες ποιοτική ύδρευση της περιοχής  και ούτε καν ζήτησε να ενημερωθεί από το πρώην πρόεδρο του συνδέσμου Μαυροσουβάλας κ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΡΟΔΗ! Έχει άποψη, κατά εμάς λανθασμένη. Την εφαρμόζει δίχως να έχει τη νομιμοποίηση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» καταγγέλλει την πολιτική της Αρχής του κ. Οικονομάκου, ως επικίνδυνη για το Δήμο και τους συνδημότες μας, γιατί είναι αποτέλεσμα της ανυπαρξίας της σε γνώση. Είναι μια Δημοτική Αρχή ισοπέδωσης των πάντων. Για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες παίρνουμε εξ ολοκλήρου νερό από την ΕΥΔΑΠ.
ΓΙΑΤΙ;…..ΜΕ ΠΟΙΑ ΤΙΜΗ; ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ;
ME ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ  ΠΑΡΑ ΤΟ ΜΗΔΑΜΙΝΟ ΚΟΣΤΟΣ  (περίπου τα μισά από όσα στοιχίζει στο Δήμο ένα από τα πανηγυράκια της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ), μπορούσε να επισκευαστεί ένα μπούστερ ΚΑΙ  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ. Δεν μπορούσε να το σκεφτεί κανένας ότι νομιμοποιείται η ΕΥΔΑΠ να ζητάει ότι θέλει; ΜΕ  ποια σύμβαση παίρνει νερό από την ΕΥΔΑΠ η νέα ΔΙΟΙΚΗΣΗ; Ποιος ο λόγος να υπάρχει η συγκεκριμένη αντιπαράθεση μεταξύ της παράταξης μας και του Δημάρχου; Γιατί δεν απαντάτε εδώ και ένα χρόνο κ. Δήμαρχε στις συνεχείς ανακοινώσεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο;
Ποιος ο λόγος της απαξίωσης όλων των πρώην αυτοδιοικητικών διοικήσεων και δεν ακούσατε καν την άποψή τους για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα; Ο Δήμος οφείλει  να κρατήσει κεκτημένα και να διεκδικήσει για το συμφέρον των δημοτών του.
ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΑΕΙ Η ΕΥΔΑΠ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΕΡΟ!!!
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
 

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ