Sep9
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΣΟΚ Ν.ΜΑΚΡΗΣ
9/9/2010 3:29:00 PM by Giannis

Οι κάτωθι υπογραφόμενοι μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ Νέας Μάκρης, εκφράζουμε τη διαμαρτυρία και τη βαθιά μας λύπη, για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε για την στήριξη του υποψηφίου Δημάρχου στο νέο Δήμο Μαραθώνος.
Μια διαδικασία που δεν έδωσε τη δυνατότητα στα μέλη και τους φίλους της οργάνωσης να εκφράσουν τις απόψεις τους, τις θέσεις τους ή τις θεμιτές τους αντιρρήσεις και μέσα από διαδικασία διαλόγου να καταθέσουν προτάσεις αλλά και εκτιμήσεις για τον τρόπο που θα οδηγηθούμε σε επιτυχία στις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.
Αντί αυτού, γίναμε μάρτυρες μιας αδιαφανούς διαδικασίας σε επίπεδο νομαρχιακής και περιφερειακής επιτροπής, όπου τα μέλη τους αξιολόγησαν και απέρριψαν υποψηφιότητες χωρίς καν να ζητήσουν και να λάβουν υπόψη τους τη γνώμη της τοπικής οργάνωσης και κοινωνίας της πόλης μας, διαδικασία που τηρείτο σταθερά στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις. Γίναμε θεατές ενός έργου που διαδραματίστηκε ερήμην μας, την ίδια στιγμή μάλιστα που μας ζητείται η ολόθερμη στήριξη και συμμετοχή μας.
Σε ότι αφορά την επιτροπή αξιολόγησης που θα έκρινε τελικά τον υποψήφιο δήμαρχο με την πολιτική στήριξη του ΠΑΣΟΚ, θα έπρεπε να αφουγκραστεί τη βούληση και τις θέσεις της τοπικής κοινωνίας και να διερευνήσει τη διαδικασία πρόκρισης, επιλογής και απόρριψης υποψηφιοτήτων από τη νομαρχιακή και περιφερειακή οργάνωση.
Σε μια εποχή που όπως επανειλημμένα έχει διακηρυχτεί από τον Πρόεδρο και στελέχη του Κινήματος η ανάγκη για διαφάνεια, η εμβάθυνση της διαδικασίας της συμμετοχικής δημοκρατίας και ο σεβασμός στο ρόλο της αυτοδιοίκησης είναι εθνική επιταγή, πράξεις όπως η μεθόδευση επιλογής του υποψηφίου δημάρχου στο δήμο μας, συνιστά παρέκκλιση όχι μόνο από τις αρχές μας, αλλά και από τις ανάγκες του «σήμερα».
Γιατί και η καλύτερη επιτροπή σοφών δε μπορεί να υποκαταστήσει τη κοινή γνώμη και τη γνώση της τοπικής κοινωνίας για τα πεπραγμένα, τις δυνατότητες, αλλά και την πορεία καθενός εξ’ ημών. Δεν είναι δυνατόν οι προσωπικές πικρίες, αλλά και στρατηγικές του καθενός, να μετατρέπονται σε επιλογές της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης. Άραγε ποιοι θα αναλάβουν την ευθύνη για τυχόν ανεπιτυχές αποτέλεσμα;
Γιατί ο τελικός κριτής είναι όχι μόνο ο λαός, αλλά πρωτίστως ο χρόνος και η ιστορία.
Είναι αυτονόητο ότι όλοι μαζί συντασσόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για τη μεγάλη νίκη στις περιφερειακές εκλογές.
ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ
Κοκκινογένης Σταμάτης (πρ. γραμματέας Τ.Ο. Νέας Μάκρης)
Κρυμάνδαλης Νικόλαος (πρ. γραμματέας Τ.Ο. Νέας Μάκρης)
Λασανιάνος Χαράλαμπος (πρ. γραμματέας Τ.Ο. Νέας Μάκρης)
Χριστόπουλος Γεώργιος (πρ. γραμματέας Τ.Ο. Νέας Μάκρης)
Ανδρομέδας Νικόλαος (πρ. γραμματέας Τ.Ο. Νέας Μάκρης)
Χαρδαλούμπας Παναγιώτης (Τ.Ο. Νέας Μάκρης)
Βαγιανός Κων/νος (πρ. Πρόεδρος Δ.Σ. Νέας Μάκρης)
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ
Καφετζής Νικόλαος, Καφετζή Κων/να, Τσατσαλίδη Γεωργία, Χριστοπούλου Βασιλική, Χατζηλίας Παρασκευάς, Χατζηλία Αναστασία, Χατζηλίας Ησαϊας, Χατζηλία Χρυσούλα, Κλεφτάκη Κων/να, Λασανιάνου Σοφία, Βουτυράς Γεώργιος, Βουτυρά Λούλα, Νίκας Ιωάννης, Αλτιπαρμάκης Βασίλης, Αλτιπαρμάκη Ιωάννα, Φωκιανός Νίκος, Βαζάνας Ιωάννης του Νικ., Τσούκας Χρήστος, Τσούκα Μαρία, Λαμπρινοπούλου Ασημίνα, Λαμπρινοπούλου Αγγελική, Βαζάνας Ιωάννης του Δημ., Βασιλοπούλου Ελένη, Χαλμούκη Ελένη, Χατζηελένης Δημήτριος, Κουλουμπής Αρτέμιος, Κουλουμπή Ανδριανή, Δαμιανός Στράτος, Ταμπακέας Γεώργιος, Ταμπακέα Ελένη, Ρεντούμης Κων/νος, Χατζηβασιλείου Θεόδωρος, Χατζηβασιλείου Ελένη, Γονιδέλης Απόστολος, Τεβεκέλης Ιωάννης, Αργιτάκης Παναγιώτης, Λιαπόπουλος Γεώργιος, Μαντζαφός Αργύρης, Μιμινάκης Νίκος, Βουτσινά Χρυσούλα, Σταθόπουλος Νικόλαος, Σταθοπούλου Πόπη, Αναγνώστου Βασιλική, Κανελλόπουλος Κων/νος, Γεωργατζής Δημήτριος, Γεωργατζή Ιωάννα, Μηναδάκης Βασίλειος.

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ