Feb4
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ - ΜΑΡΤΙΟ 2010
2/4/2010 12:49:00 PM by Giannis

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2010
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010.
Αποκριάτικος Χορός του Συλλόγου μας στη ταβέρνα «ΜΑΝΘΟΣ » με ζωντανή μουσική. ΄Ωρα προσέλευσης 21:30 μ.μ. Τιμή πρόσκλησης  20,00 ευρώ.(μενού, απεριόριστο κρασί ).Βάλτε τις μάσκες και ντυθείτε αποκριάτικα… θα γίνει διαγωνισμός καλύτερης στολής και θα δοθεί αναμνηστικό δώρο.  Θα ακολουθήσει λαχειοφόρος με κλήρωση τετραήμερο αεροπορικό ταξίδι για δύο άτομα στη Μαδρίτη-Ισπανία.    
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010. 
ΝΑΟΥΣΑ-ΚΟΖΑΝΗ – ΚΑΙΜΑΚΤΑΛΑΝ- ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.
 Το τετραήμερο της Κ. Δευτέρας θα επισκεφθούμε  τη Νάουσα .Θα παρακολουθήσουμε τα Αποκριάτικα Δρώμενα της Νάουσας και της Κοζάνης, θα πάμε μονοήμερη εκδρομή Καιμακτσαλάν και ΄Αγιο Αθανάσιο. Συνημμένο  αναλυτικό πρόγραμμα και τιμή συμμετοχής.
ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010. Θεατρική παράσταση. Θέατρο Εμπορικόν.
«Αττική Οδός» το νέο έργο των Θανάση Παπαθανασίου & Μιχάλη Ρέππα. Είναι η ιστορία δύο σύγχρονων ελληνικών οικογενειών όπως ξετυλίγεται στα πλαίσια μιας συγκεκριμένης κρίσης και ταυτόχρονα είναι και μια αστυνομική περιπέτεια που καταλήγει σε ένα προσυμφωνημένο φόνο. Πρωταγωνιστούν Τζένη Ρουσσέα, Ελένη Γερασιμίδου, Γιώργος Τζώρτζης, Σταύρος Ζαλμάς. Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Κατερίνα Τσάβαλου, έναρξη παράστασης 18,30μ.μ.Τιμή συμμετοχής 25,00 ευρώ,αναχώρηση 17:00 μ.μ. από την Πλατεία Κρυονερίου.
ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010. Νυχτερινή Διασκέδαση. Στη Ιερά Οδό θα απολαύσουμε τον Δημήτρη Μητροπάνο και την Πέγκυ Ζήνα. Τιμή συμμετοχής 75,00 ευρώ.( συμπεριλαμβάνεται μενού, κρασί στα 2 άτομα και μεταφορά). Αναχώρηση  22:00 μ.μ. από την Πλατεία Κρυονερίου

ΜΑΡΤΙΟΣ 2010
….. τριήμερο αφιερωμένο στις γυναίκες που ξέρουν να περνάνε καλά….

- 1η Ημέρα. ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010. Οι γυναίκες ξέρουν και να διασκεδάζουν. Στο «Μεσάνυχτα live» του Μ. Δελή όλες οι γυναίκες θα ξεφαντώσουμε με το μουσικό σχήμα του μαγαζιού και τον ΠΡΟΔΡΟΜΟ μέχρι το πρωί… Τιμή συμμετοχής θα ανακοινωθεί.
- 2η Ημέρα. ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010. Θεατρική παράσταση. Θέατρο Κιβωτός, «Κορίτσια Ημερολογίου» μια θεότρελη και τρυφερή κωμωδία όπου μια ομάδα απλών, καθημερινών γυναικών, μέλη του Τοπικού
Γυναικείου Συλλόγου διασκεδάζουν την πλήξη τους φτιάχνοντας κέικ & μαρμελάδες, κεντώντας πουλόβερ και παρακολουθώντας βαρετές ομιλίες… Είναι ένας ύμνος στη γυναικεία φιλία και μια τρανή απόδειξη πως όταν οι γυναίκες βάλουν ένα στόχο, θα τον πετύχουν, ακόμα και αν χρειαστεί …να βγουν απ’ τα ρούχα τους! Πρωταγωνιστούν Σοφία Βογιατζάκη, Κατιάννα Μπαλανίκα, Βασιλική Ανδρίτσου, Πηνελόπη Πιτσούλη κ.λ.π. Έναρξη παράστασης 20:00μ.μ. (Τιμή συμμετοχής 25,00 ευρώ, αναχώρηση 18:30 μ.μ. από την Πλατεία Κρυονερίου.
- 3ηΗμέρα. ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010. Ομιλία για την ημέρα της Γυναίκας. Στο Πολιτιστικό Κέντρο της Κοινότητας με προσκεκλημένες γυναίκες από διάφορους χώρους εργασίας θα αναπτύξουμε το ρόλο της γυναίκας στη Κοινωνία ως σύζυγο-μάνα-εργαζόμενη…. και θα δοθεί ένα συμβολικό δώρο σε όλες της γυναίκες. ΄Ωρα έναρξης 19:00μ.μ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010.  Στο Βοτανικό η Νατάσσα Θεοδωρίδου συναντά τον Νίκο Μακρόπουλο. Μαζί υπόσχονται δυνατές βραδιές με επιλογές από την προσωπική τους δισκογραφία αλλά και αγαπημένα κλασσικά λαϊκά κομμάτια. Τιμή συμμετοχής 55,00 ευρώ.( συμπεριλαμβάνεται μενού, κρασί στα 4 άτομα και μεταφορά). Αναχώρηση 22:00 μ.μ από Πλατεία Κρυονερίου.  
ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010. Απογευματινό τσάι- καφέ  στο GIORGIO CAFE προσφορά του Συλλόγου. Θα περάσουμε ένα απόγευμα με κουβεντούλα και καλή παρέα ευχαριστώντας τα μέλη μας για την στήριξή τους στις εκδηλώσεις και στις δραστηριότητες του Συλλόγου μας.
ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010. Πασχαλινό Παζάρι. Στην Πλατεία Κρυονερίου θα στήσουμε για άλλη μια φορά τους πάγκους, με τα σπιτικά γλυκά, τα λουλούδια, τις κατασκευές του τμήματος κοσμημάτων, το καφενείο μας κ.λ.π. για φιλανθρωπικό σκοπό.
• Επισήμανση-Διόρθωση.  Όσοι ήδη έχουν πάρει το πρόγραμμα έχει γίνει αλλαγή στο μαγαζί  την 21η Μαρτίου, (δικό μας λάθος), το La fin είναι club, δεν προσφέρει καφέ, έτσι θα κεράσουμε τα μέλη μας, θέλοντας να τα ευχαριστήσουμε, στο GIORGIO GAFE. (Στην προσπάθειά μας να υποστηρίξουμε τα μαγαζιά του Κρυονερίου, διαμορφώνουμε ανάλογα το πρόγραμμά μας, όσο είναι δυνατόν φυσικά).   
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.
Τηλέφωνα  6972097710 (Πατέλη Ειρήνη), 6942206169 (Ματούλα Λινάρδου),
                    6976924489 (Λιάπη Δήμητρα), 6978616921 (Μάππα Βιργινία).

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ