Oct8
Ενθουσιώδης υποδοχή Καλαφατέλη και υποψηφίων της «ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ» στα εγκαίνια του εκλογικού
10/8/2010 1:28:00 PM by Giannis

Ενθουσιώδης ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν στον επικεφαλής της παράταξης «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» για το Δήμο Διονύσου, Γιάννη Καλαφατέλη και στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, το βράδυ της Παρασκευής 1η Οκτωβρίου, μέλη και φίλοι της παράταξης, κατά την εκδήλωση των εγκαινίων του εκλογικού κέντρο (Λεωφόρος Μαραθώνος 28 – Άνοιξη) και της επίσημης παρουσίασης των υποψηφίων.
Ο Γιάννης Καλαφατέλης, παρουσίασε μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και θερμών χειροκροτημάτων, την ισχυρή ομάδα της παράταξης, άτομα δοκιμασμένα και με αναγνωρισμένη προσφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση και κοινωνία, αλλά και πολλά νέα πρόσωπα με διάθεση να εργαστούν και να προσφέρουν στο νέο Δήμο Διονύσου.

Στην ομιλία του, Γιάννης Καλαφατέλης ευχαρίστησε όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και τόνισε χαρακτηριστικά:
 «Η δύναμή μας είστε εσείς. Η παρουσία σας αποτελεί για εμένα προσωπικά και για την παράταξή μας, πραγματική εκδήλωση εμπιστοσύνης στην προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει για να πάμε το νέο Δήμο Διονύσου μπροστά.
Η σημερινή σας παρουσία, θα τολμήσω να πω, ότι, είναι μήνυμα νίκης και προοπτικής για τον τόπο μας και σας ευχαριστώ από καρδιάς για την τιμή αυτή.
Κοινό μας όραμα, στόχος, προοπτική είναι να κάνουμε το νέο Δήμο Διονύσου, κινητήριο μοχλό ανάπτυξης και πρωταγωνιστή στη νέα εποχή.
Επίκεντρό μας είναι ο άνθρωπος, αλλά και ο σεβασμός στο περιβάλλον.
Βασική μας προτεραιότητα η εξυπηρέτηση των πολιτών και όχι πελατειακών, κομματικών ή οτιδήποτε άλλων διευθετήσεων και σκοπιμοτήτων».
«Οι ανάγκες των καιρών χρειάζονται συλλογική δράση και ευθύνη»
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Καλαφατέλης, σημείωσε: «Προσερχόμαστε στις εκλογές με συλλογικότητα που χωράει όλους και όλες. Αυτό έχει γίνει συνείδηση και σημαία της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας».
Δίνοντας το μήνυμα ότι η κοινωνία μας δε χρειάζεται δήθεν πεφωτισμένους μεσσίες, «ειδικούς» τεχνοκράτες ή μισαλλόδοξους καριερίστες της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Οι ανάγκες των καιρών και οι καθημερινές μας ανάγκες χρειάζονται τη συλλογική διαχείριση, δράση και ευθύνη.
Πάνω απ’ όλα όμως χρειάζονται καρδιά και φαντασία !!!!
Με αυτό το πνεύμα καλούμε κάθε συμπολίτη να πάρει ισότιμα μέρος στην προσπάθεια μας, να πλαισιώσει την κίνηση και την δραστηριότητα μας, πριν και μετά τις εκλογές και να συμμετάσχει στην μάχη που θα δώσουμε, μια μάχη που –όπως προανέφερα- αποσκοπεί σε ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας
Στόχος μας είναι η πρωτοπορία στην εξέλιξη των πραγμάτων».
Στις 7 Νοεμβρίου εκλέγουμε την πρώτη διοίκηση του «Καλλικράτειου» Δήμου Διονύσου και για το λόγο αυτό πιστεύουμε στην ανάδειξη Αξιών και Άξιων.
Καλούμε κάθε πολίτη από τον Άγιο Στέφανο, την Άνοιξη, τον Διόνυσο, τη Δροσιά, το Κρυονέρι, τη Ροδόπολη και τη Σταμάτα, να δώσουμε μαζί αυτή τη «μάχη».
Να κάνουμε την πρόκληση αφετηρία θετικών εξελίξεων.
Να κάνουμε την κρίση ευκαιρία.
Να γράψουμε μία νέα σελίδα ιστορίας.
Να συμπορευτούμε για μια νέα δυνατή αρχή».
Ψηφοδέλτιο ελπίδας για το αύριο
Αναφερόμενος στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του, τόνισε: «Τα πρόσωπα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας» είναι πρόσωπα καταξιωμένα στην κοινωνία, που λένε «ΟΧΙ» στη λογική των χρισμάτων και είναι έτοιμα να δώσουν τη μάχη της ευθύνης με συνέπεια, όραμα και σχέδιο.
Συμπορεύονται μαζί μας δημιουργικές και παραγωγικές δυνάμεις απ’ όλες τις περιοχές του νέου Δήμου Διονύσου, με θέληση, εμπειρία και όρεξη για δουλειά.
Ενισχύουν το συνδυασμό μας δυνάμεις που δημιουργούν γέφυρες ανάμεσα σε ότι αποτελεσματικό και δημιουργικό έχει να επιδείξει η περιοχή μας στη διαδρομή του χρόνου και σε ότι ελπιδοφόρο υπάρχει για το αύριο.
Εντάσσονται στις τάξεις μας δυνάμεις που εκφράζουν, την καταξίωση, την καινοτομία, την παράδοση, τη φρεσκάδα που έχει ανάγκη ο τόπος.
Είναι μαζί μας ο δήμαρχος Άνοιξης, Γιάννης Νικητόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Αγίου Στεφάνου Διονύσης Σακελλαρίου, ο πρόεδρος Ροδόπολης Χρήστος Κλεφτάκης, ο αντινομάρχης Ανατολικής Αττικής Νίκος Πέππας, τέσσερις άνθρωποι με τεράστια εμπειρία και προσφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση».

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ