Αυτοδιοίκηση Αχαρνών

Feb18
Τρεις συλλήψεις αλλοδαπών στο Μενίδι, για χρήση πλαστών πιστωτικών καρτών
2/18/2013 11:08:00 AM by Giannis

 Aπό την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, εκδόθηκε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου:

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                          
 
Αθήνα, 16 Φεβρουαρίου 2013
Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σπείρα αλλοδαπών που με τη χρήση πλαστών πιστωτικών καρτών προέβαινε σε αγορές προϊόντων από καταστήματα της Αττικής.
Συνελήφθησαν πρωινές ώρες της 12-2-2013 στις Αχαρνές, τρείς (3) αλλοδαποί υπήκοοι Ρουμανίας ηλικίας 26, 27 και 28 ετών, μέλη της σπείρας, οι οποίοι λίγο πριν είχαν επιχειρήσει, με χρήση πλαστής πιστωτικής κάρτας, να αγοράσουν συσκευή κινητού τηλεφώνου, από κατάστημα ειδών κινητής τηλεφωνίας στην ίδια περιοχή.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τρείς συλληφθέντες είχαν συστήσει, από τετραμήνου τουλάχιστον, εγκληματική ομάδα η οποία συστηματικά και με τη χρήση μεγάλου αριθμού πλαστών πιστωτικών καρτών, διαφόρων Τραπεζών, προέβαινε σε συναλλαγές για την αγορά καταναλωτικών αγαθών από καταστήματα της Αττικής.
Όπως εξακριβώθηκε, από τα Τμήματα Καρτών διαφόρων Πιστωτικών Ιδρυμάτων, η παραπάνω σπείρα κατά το τελευταίο τετράμηνο επιχείρησε συναλλαγές συνολικού ύψους -36.767,85- ευρώ.
Στη κατοχή των τριών αλλοδαπών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είκοσι (20) πλαστές πιστωτικές κάρτες, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, συσκευές κινητών τηλεφώνων και αποκόμματα συναλλαγών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ