Αυτοδιοίκηση Αχαρνών

Aug17
ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: «Κοινοποιήσεις σε αυθαίρετα της οδού Κύπρου»
8/17/2012 1:13:00 AM by Giannis

Με αταλάντευτη προσήλωση στο στόχο της αναβάθμισης υποβαθμισμένων τμημάτων της πόλης, η Δημοτική Αρχή μέσω της Διεύθυνσης Πολεοδομίας κοινοποίησε σε 9 αυθαίρετα της οδού Κύπρου αυτοψίες σχετικά την κατάστασή τους.
Είναι η πρώτη φορά που τα συγκεκριμένα κτίσματα στο Ο.Τ 151  χαρακτηρίζονται ως αυθαίρετα.
Στη συνέχεια θα ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες που προβλέπει το ΠΔ περί διαδικασίας χαρακτηρισμού και κατεδάφισης αυθαιρέτων κατασκευών.
Ελπίζουμε το συντομότερο η περιοχή να αποδοθεί στους δημότες ως χώρος πρασίνου, καθώς έτσι είχε χαρακτηριστεί στο παρελθόν με ενέργειες του σημερινού Δημάρχου χωρίς καμιά διοίκηση στη συνέχεια να εκμεταλλευτεί τον εν λόγω χαρακτηρισμό.

Κατεδάφιση κτιρίου στην περιοχή της Αυλίζας από το Δήμο Αχαρνών

Ο Δήμος Αχαρνών σε πείσμα της αδιαφορίας της πολιτείας έβαλε μια ακόμα ψηφίδα στην αντιμετώπιση της μάστιγας των ναρκωτικών που έχει κυριέψει την περιοχή της Αυλίζας.
Συνεργεία του Δήμου με την καθοδήγηση του Αντιδημάρχου κ.  Παναγιώτη Κορνιλάκη και με τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη κατεδάφισαν κτίριο επί της Λεωφόρου Αθηνών, στο οποίο έβρισκαν στέγη δεκάδες χρήστες ναρκωτικών, ακόμα και έως τη στιγμή της κατεδάφισης.
Δυστυχώς η απούσα πολιτεία αφήνει το Δήμο να προσπαθεί να καταπολεμήσει ένα τόσο μεγάλο πρόβλημα με ελάχιστα πραγματικά εργαλεία και παράλληλα προωθεί εκατομμύρια ευρώ σε εργολαβίες που δήθεν θα μας σώσουν από τη λαθρομετανάστευση.

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ