Αυτοδιοίκηση Αχαρνών

May29
Εκδήλωση για τη «ΝΟΣΟΣ ALZHEIMER: Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ» πραγματοποιήθηκε από την Ε.Γ.Ε Αχαρνών
5/29/2012 11:16:00 AM by Giannis

Την ενημερωτική ομιλία με θέμα: «Νόσος Alzheimer : Η πρόκληση του 21ου αιώνα» παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πολυπληθές ακροατήριο στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αχαρνών.
Την εκδήλωση διοργάνωσε η E.Γ.Ε. Αχαρνών, με ομιλήτρια την Δρ. Παρασκευή Σακκά, νευρολόγο-ψυχίατρο, πρόεδρο της Εταιρείας Νόσου Alzheimer & Συναφών Διαταραχών Αθηνών, διευθύντρια του Iατρείου μνήμης - Νοσοκομείου “Υγεία” και την παρουσίασε η δημοσιογράφος Ματίνα Λέτσα. Η Διευθύντρια της Εταιρείας Νόσου Alzheimer κα Αδριανάκη, επιμελήθηκε ώστε να εφοδιαστούν ειδικό ενημερωτικό υλικό όλοι όσοι προσέτρεξαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου.
Η πρόεδρος της ΕΓΕ ΑΧΑΡΝΩΝ Κ. Λίτσα Αλεξάνδρου-Πανά, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της ενημέρωσης των κατοίκων της πόλης σχετικά με τη νόσο ώστε οι οικογένειες με ασθενείς της νόσου αυτής να βρίσκουν διέξοδα.
Τόνισε δε εμφαντικά πως η ΕΓΕ Αχαρνών στοχεύει στη δημιουργία κατάλληλης κοινωνικής δομής και στελέχωσης της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου μας, με κατάλληλα ενημερωμένο προσωπικό και εξέφρασε την ελπίδα να ενδιαφερθούν γι αυτό και οι αρμόδιοι της Δημοτικής Αρχής.

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ