Αυτοδιοίκηση Αχαρνών

May17
Διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία, από την Δημ. Φροντίδα Αχαρνών, η 10η Πεζοπορία – Ανάβαση στην Πάρνηθα
5/17/2012 5:06:00 AM by Giannis

Σε πείσμα των οικονομικών συγκυριών αλλά και κόντρα στις καιρικές συνθήκες διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή 13 Μαΐου 2012, από την Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών, η 10η Πεζοπορία – Ανάβαση στην Πάρνηθα.
Η εμπειρία για τους 150 συμμετέχοντες ήταν καταπληκτική. Ανέπνευσαν καθαρό οξυγόνο, απόλαυσαν τις φυσικές ομορφιές της Πάρνηθας, συνδυάζοντας παράλληλα άσκηση με παιχνίδια και χορό. Το μονοπάτι διάρκειας 45 λεπτών περίπου, κατέληγε στο Καταφύγιο «Φλαμπούρι», όπου οι πεζοπόροι, για τρεις ώρες, ξεκουράστηκαν και έφαγαν κάτω από την σκιά των δέντρων, έπαιξαν βόλεϊ και ποδόσφαιρο, περπάτησαν και γενικότερα πέρασαν πολύ ευχάριστα, με τις παρέες και τις οικογένειές τους. Επίσης, γνώρισαν έναν υγιεινό τρόπο διασκέδασης, αλλά και διαφυγής από την καθημερινότητά τους.
Στην Πεζοπορία συμμετείχαν εκτός των άλλων ο Δήμαρχος Αχαρνών, κ. Ντούρος Σωτήριος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών κ. Βρεττός Μιχάλης, ο Αντιπρόεδρος κ. Σαββίδης Κωνσταντίνος ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μίχας Ιωάννης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Γκίκας.
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών κ. Βρεττός Μιχάλης δήλωσε τα εξής: «Συνεπείς στο ετήσιο ραντεβού μας, καταβάλαμε κάθε προσπάθεια για να πραγματοποιηθεί ο φετινός περίπατος. Οι προϋποθέσεις δεν ήταν με το μέρος μας αλλά αυτό δεν μας εμπόδισε να διοργανώσουμε μία άρτια μονοήμερη εκδήλωση. Όπου υπάρχει θέληση υπάρχει και θετικό αποτέλεσμα. Σημαντικό επίσης είναι, να γνωρίζει ο κόσμος, πως και σε αυτήν την εκδήλωση δεν ζημιώθηκε ούτε ένα ευρώ η ΔΗ.Φ.Α. και κατ’ επέκταση ο Δήμος μας».
Ευχαριστούμε για την βοήθεια και την συνεργασία τους στην διεξαγωγή της διοργάνωσης, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών Αθηνών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, την Πολιτική Προστασία και την Δημοτική Αστυνομία Αχαρνών.
Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς: α) το κρεοπωλείο του κου. Κατσανδρή Ιωάννη στην Αγ. Τριάδος 7-Αχαρναί, β) το κρεοπωλείο των Τσικάκη-Γιαννόπουλου και γ) Regency Καζίνο, που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά μας και φυσικά για μια ακόμα φορά θα συγχαρούμε το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών που διαθέτει χρόνο και κόπο για καινούργιες κατευθύνσεις και διεξόδους στην διασκέδαση των Δημοτών.

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ