Αυτοδιοίκηση Αχαρνών

Feb13
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τιμήθηκε ο πολιούχος Άγιος των Αχαρνών
2/13/2012 5:02:00 AM by Giannis

 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και παρουσία του Μητροπολίτου Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρα, του Μητροπολίτη Καπιτωλιάδος κ.κ Ησύχιου, του μητροπολίτη Ηλιουπόλεως κ.κ Θεόδωρου, του Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ Ιωήλ, καθώς και πλήθους επισήμων και κόσμου εορτάστηκε στις Αχαρνές το πρωί του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου  ο πολιούχος της πόλης Άγιος Βλάσιος.
Η επίσημη δοξολογία πραγματοποιήθηκε στον ναό του Αγίου Βλασίου επί της κεντρικής πλατείας των Αχαρνών και με τη φιλαρμονική του Δήμου να δίδει μετά από πολύ καιρό το παρόν πραγματοποιήθηκε και η λιτάνευση της ιεράς εικόνας.
Με το πέρας της δοξολογίας οι επίσημοι ξεναγήθηκαν στη μουσειακή συλλογή των Αχαρνών και το Αρχαίο θέατρο, ενώ το καθιερωμένο κέρασμα δόθηκε στο παραδοσιακό καφενείο “ο Πάρνης”.
Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αχαρνών Σωτήρης Ντούρος, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός εθνικής άμυνας Γεώργιος Γεωργίου,  ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τάκης Ντούρος, ο Δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραϊμης, ο ειδικός σύμβουλος του Θεόδωρου Πάγκαλου Γιώργος Λέκκας, ο Γενικός Γραμματέας Αχαρνών Νίκος Κρημνανιώτης, ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος, ο επικεφαλής της “Αχαρναί Ενεργοί Πολίτες” Γιάννης Κασσαβός, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αχαρνών Βαγγέλης Παπανίκας, ο πρόεδρος της πρωτοβάθμιας επιτροπής παιδείας Γιάννης Μίχας, ο πρόεδρος της ΔΗ.Φ.Α. Μιχάλης Βρεττός, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Γκίκας, Κώστας Χωριανόπουλος, ο αντιπρόεδρος του πνευματικού κέντρου Θρακομακεδόνων Λαμπρινός Πλατυπόδης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βορείου Αττικής Παναγιώτης Χάσκος, ο πρώην Δήμαρχος Αχαρνών Τάκης Παπανίκας, οι πολιτευτές Κώστας Κατσίκης και Λυδία Παπαϊωάννου Μουζάκα, ο υποψήφιος δήμαρχος Αχαρνών Δημήτρης Τσανικλίδης και η πρόεδρος του ΕΠΙΣΚΗΝΙΟ Μαρία Μίχα.  

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ