Αυτοδιοίκηση Αχαρνών

Dec29
ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ - Συγκινητική η συμβολή του κόσμου στις Ημέρες Αγάπης και Προσφοράς
12/29/2011 3:52:00 AM by Giannis

 Σε καιρούς έντονης οικονομικής κρίσης η πρωτοβουλία του Δήμου Αχαρνών για τη διοργάνωση των 4ήμερων εκδηλώσεων «ΗΜΕΡΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ», στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.
Από τις 14 Νοέμβριου μέχρι και την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου (παρά την λήξη της προθεσμίας στις 16 Δεκεμβρίου) ο κόσμος της πόλης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου Αχαρνών και προσέφερε τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια .
Η προσέλευση συμπολιτών μας για την προσφορά κάθε είδους βοήθειας ήταν αξιοσημείωτη και συγκινητική. Άνθρωποι κάθε ηλικίας και κάθε οικονομικής δυνατότητας προσέφεραν ακόμα και από το υστέρημα τους.
Με βάση τις λίστες της κοινωνικής πολιτικής 150 περίπου οικογένειες παρέλαβαν τρόφιμα και ρούχα. Αρκετές ήταν και οι εταιρείες που συμμετείχαν σε αυτήν την πρωτοβουλία, τις οποίες αναφέρουμε αναλυτικά και τις οποίες ο Δήμος Αχαρνών ευχαριστεί δημόσια:
ΔΕΛΤΑ 120 ΤΕΜΑΧΙΑ ΧΥΜΟΥΣ, EXPRESS PUBLISHING ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ  - 42 ΤΕΜΑΧΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ELBISCO-11 ΚΙΒΩΤΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ, ETAIREIA TITAN- 50 ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ, CHIQITA HELLAS-1900 ΚΙΛΑ ΜΠΑΝΑΝΕΣ, PROCTER&CAMBLE-145 ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ (ARIEL,LENOR), ΑΓΡΟΒΗΜ-240 ΤΕΜ ΛΑΔΙ, ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ-  120 ΤΕΜΑΧΙΑ, ΠΙΝΔΟΣ-120 ΤΕΜΑΧΙΑ, 3Ε COCA COLA-264 ΤΕΜΑΧΙΑ, CHIPITA-180 ΚΡΟΥΑΣΑΝ, ΗΛΙΟΣ- 240 ΤΕΜΑΧΙΑ, ΜΥ ΜΑΡΚΕΤ- 67  ΤΕΜΑΧΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, JOHNSON-JOHNSON-1790 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΔΕΣΥΛΛΑΣ – 29 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ, L’OREAL- 140 ΣΑΜΠΟΥΑΝ, MELISSA ΚΙΚΙΖΑΣ- 36 ΚΙΛΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ, ΠΕΔΙΩΤΗ  ΕΛΕΝΗ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ Κ.Ψ.Μ.- 86 ΒΙΒΛΙΑ, RAMNUS LABATORIES- ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ 20 ΤΕΜΑΧΙΑ, MELBON – ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ 4 ΚΙΒΩΤΙΑ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ «ΝΕΑ ΣΥΝΟΡΑ»-11 ΒΙΒΛΙΑ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ- 1016 ΤΕΜΑΧΙΑ, ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ  ΙΩΝ- 165 ΒΙΒΛΙΑ, ΜΟΝΤΕΣΣΟΡΙΑΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ- 41 ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, MISKO-BARILLA ΤΕΜΑΧΙΑ 44, ΕΠΙΣΚΗΝΙΟΝ- 50 ΔΩΡΑΚΙΑ, ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ XCEL- ΤΡΟΦΙΜΑ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ- ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ 300,00, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ- ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΞΙΑΣ 200,00, ΒΙΚΥ HAIRSTYLE- ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΡΟΥΧΑ, EX-PLUS ΑΕΒΕ-ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ- ΣΑΚΟΥΛΕΣ  ΤΕΜ1000, BIOTEXNIA  ΤOCASTER-ΡΟΥΧΑ.
Αναφέρουμε ενδεικτικά αξιοσημείωτες προσφορές:
Τοπικός επιχειρηματίας μόλις ενημερώθηκε για την πρωτοβουλία του Δήμου Αχαρνών δήλωσε την επιθυμία να βοηθήσει άπορες οικογένειες διαθέτοντας 2000 lt πετρέλαιο και 300,00 για αγορά παιχνιδιών. Το μόνο που ζήτησε από εμάς ήταν να παραβρεθεί ο γιος του στη εκδήλωση ώστε να του περάσει το μήνυμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης στους συνανθρώπους. Ο εν λόγω επιχειρηματίας είναι ο κος Αργυρός  ιδιοκτήτης της εταιρείας ΟΙΚΟΠΕΤΡΟΛ και άνοιξε υποκατάστημα πρόσφατα στο Δήμο, στη Λαθέα (πλησίον αστυνομίας)
Μια άλλη προσφορά ενός τοπικού καταστήματος είναι χορηγία 1200,00 για εκπαιδευτικό σεμινάριο ονυχοπλαστικής.
Την Πέμπτη 22/12, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου οργανώθηκε γιορτή για τα παιδιά όλων των σχολείων. Από κλήρωση που έγινε παραβρεθήκαν 800 παιδιά και παρέλαβαν τα δωράκια τους από τον Αι Βασίλη. Στην αίθουσα προσφέρθηκες μπουφές  από τις προσφορές των εταιρειών αλλά και από λιχουδιές που είχαν μαγειρέψει  εθελοντικά οι σύζυγοι των Αντιδημάρχων. Την εκδήλωση πλαισίωνε κλόουν που διασκέδασε τα παιδιά, μια ευγενική χορηγία της εταιρείας  PRO-PARTY.Επίσης δώρα μοιραστήκαν στο Ειδικό Σχολείο και στο 28ο Δημοτικό Σχολείο που βρίσκεται στο στρατόπεδο Καποτά
Βασικό ρολό στην ομαλή διεξαγωγή αυτού του 4ημερου έπαιξαν οι υπάλληλοι της Κοινωνικής Πολιτικής με επικεφαλής την προϊσταμένη διεύθυνσης της κοινωνικής πολιτικής κα Μαρία Ντούρου, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ.Θεόδωρος Χαραλαμπιδης, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ  κ.Σταυρός Κοπαλάς.

• Ο Δήμος Αχαρνών εύχεται κάθε επόμενη χρονιά να μην είναι αναγκαίες αυτές οι γιορτές. Να είναι η αυτή η τελευταία χρονιά φτώχειας στη χώρα μας και στην πόλη μας.

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ