Αυτοδιοίκηση Αχαρνών

Nov19
Στο Δήμο Αχαρνών 13 εργαζόμενοι της ΚΕΠΕΔΑ
11/19/2011 11:53:00 AM by Giannis

Τη σύσταση 13 προσωποπαγών θέσεων Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου στο Δήμο των Αχαρνών για τη μεταφορά εργαζόμενων της ΚΕΠΕΔΑ στο Δήμο των Αχαρνών αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δ.Σ. Αχαρνών της 18ης Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με την εισήγηση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Νίκου Κρημνανιώτη, η μεταφορά των 13 αυτών υπαλλήλων στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Αχαρνών “Δημοτική Φροντίδα”, όπως είχε αποφασιστεί σε προηγούμενο Δ.Σ. δεν υλοποιήθηκε με αποτέλεσμα μόνο για τους  εργαζόμενους με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αρίστου χρόνου να χρειάζεται να ληφθεί νέα απόφαση για μεταφορά τους στο Δήμο πρίν την 30η Νοεμβρίου, ώστε να μη μπουν σε εφεδρεία από 1ης Ιανουαρίου του 2012 ως ορίζει το πολυνομοσχέδιο.
Ο κ. Κρημνανιώτης αφού επεσήμανε πως και οι 13 εργαζόμενοι έχουν προσόντα απαραίτητα για το Δήμο των Αχαρνών -γνώση Αγγλικών, πτυχία υπολογιστών- υπογράμμισε πως σε πρώτη φάση θα περάσουν στο Δήμο και μετά θα αποσπαστούν αντίστοιχα είτε στις σχολικές επιτροπές οι οποίες δεν έχουν ακόμα στελεχωθεί είτε και στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου.
Αντιδράσεις παρ’ όλα αυτά υπήρξαν τόσο από τη συμπολίτευση όσο και από την αντιπολίτευση με επτά Δημοτικούς Συμβούλους να ψηφίζουν τελικά λευκό.  Αιτιολογώντας τη ψήφο του ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Χρύσανθος Κόνταρης τόνισε πως στον εν λόγω κατάλογο υπάρχουν άτομα που δικαιούνται όντως να περάσουν στο Δήμο, υπάρχουν όμως και άτομα που δε το δικαιούνται, καθώς οι συμβάσεις τους παρανόμως μετατράπηκαν σε αορίστου χρόνου. Την άποψη αυτή ενστερνίστηκε και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Παναγιώτης Κορνιλάκης, ενώ ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Θανάσης Φυτάς αν και ψήφισε υπέρ τόνισε και αυτός με τη σειρά του πως άτομα που στη ΚΕΔΑ ήταν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου μετεφέρθηκαν στη ΚΕΠΕΔΑ με συμβάσεις αορίστου χρόνου.
Αξιοσημείωτα υπήρξαν και τα λεγόμενα του Δημοτικού Συμβούλου Μιχάλη Βρεττού, ο οποίος έκανε λόγο για  κινήσεις εντυπωσιασμού από Δημοτικούς Συμβούλους οι οποίοι το ίδιο πρωί στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου είχαν καταψηφίσει το θέμα.
Τα ονόματα των 13 εργαζόμενων που μεταφέρονται στο Δήμο είναι οι:
ΕΠΩΝΥΜΟ        ΟΝΟΜΑ         ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ    ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ    ΒΑΣΙΛΙΚΗ    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΚΟΛΕΜΗΣ    ΓΕΩΡΓΙΟΣ    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ    ΑΛΕΞΗΣ    ΑΒΡΑΑΜ
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ    ΚΑΛΛΙΟΠΗ    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΑΡΝΑΤΣΟΣ    ΧΡΗΣΤΟΣ    ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΑΤΣΕΛΟΥ    ΘΕΟΔΩΡΑ    ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΟΣΜΙΔΟΥ    ΣΟΦΙΑ    ΠΑΥΛΟΣ
ΜΙΧΕΛΙΝΑΚΗΣ    ΙΩΑΝΝΗΣ    ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ    ΜΑΡΙΑ    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΣΚΑΜΝΑΚΗΣ    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΧΑΒΔΟΥΛΑ    ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΧΑΡΙΤΙΔΗΣ    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ    ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ