Αυτοδιοίκηση Αχαρνών

Dec7
Τίμησε τον Β. Λαζάρου ο Σ. Ντούρος
12/7/2011 7:31:00 PM by Giannis

 •    Για το έργο που επέδειξε από τη θέση του Αντιδημάρχου καθαριότητας

Την εκτίμηση του για το έργο και την ευσυνειδησία που επέδειξε από τη θέση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας ο παραιτηθείς Βασίλης Λαζάρου υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αχαρνών Σωτήρης Ντούρος στο Δ.Σ. της 5ης Δεκεμβρίου.
Όπως τόνισε ο κ. Ντούρος, παρά τα πενιχρά μέσα, τα χαλασμένα αυτοκίνητα, το ελάχιστο προσωπικό και μια χωματερή η οποία από 19 ώρες κατέληξε να είναι ανοιχτή μόνο 10 ώρες καθημερινά, ο κ. Λαζάρου κατάφερε να κάνει σωστά τη δουλειά του πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. “Εκ μέρους των συναδέλφων και εμού σε ευχαριστούμε Βασίλη και θέλουμε να είσαι όσο το δυνατόν πιο κοντά στη διεύθυνση περιβάλλοντος και αυτό που έκανες με χαμόγελο μέχρι σήμερα πρέπει να το συνεχίσεις. Σε τιμά το γεγονός ότι πάντα ήσουν φιλικός με Δημοτικούς Συμβούλους τόσο της συμπολίτευσης όσο και της αντιπολίτευσης” δήλωσε χαρακτηριστικά δίδοντας στο κ. Λαζάρου μια τιμητική πλακέτα αλλά και  μια πυξίδα για να μη χάνει το δρόμο του.
Από τη πλευρά του ο κ. Λαζάρου ευχαρίστησε τον Σωτήρη Ντούρο για τη στήριξη στο πρόσωπο του, υπογραμμίζοντας πως η παραίτηση του από τη θέση του αντιδημάρχου είχε δρομολογηθεί σχεδόν από την αρχή. Τέλος, τονίζοντας πως από τη Προεδρεία του ΣΥΝ.ΠΑ. πιστεύει πως πρόκειται να δώσει περισσότερα,  δήλωσε πως θα βρίσκεται στο πλευρό του νέου Αντιδημάρχου πρασίνου Χρύσανθου Κόνταρη για ό,τι θελήσει και ευχαρίστησε από καρδιάς το Δημοτικό Σύμβουλο Κώστα Σαββίδη, τονίζοντας πως χωρίς αυτόν δε θα είχε καταφέρει τίποτα.
 

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ