Αυτοδιοίκηση Αχαρνών

Nov24
Γ.ΚΑΣΣΑΒΟΣ: Άμεση σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου για την εγκληματικότητα
11/24/2011 6:03:00 AM by Giannis

Το θέμα της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας στο Δήμο Αχαρνών, επανέφερε την Παρασκευή 18/11/2011 ο Γιάννης Κασσαβός στο Δημοτικό Συμβούλιο σε συνέχεια παλαιότερου γραπτού αιτήματος  για άμεση σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου.  Το θέμα επανέρχεται κάτω από το βάρος του αισθήματος ανασφάλειας που επικρατεί στους κατοίκους των Αχαρνών.
Χαρακτηριστικά ο κ. Κασσαβός δήλωσε :Το αστυνομικό δελτίο ειδήσεων για την πόλη μας είναι δυστυχώς γεμάτο παραβατικές συμπεριφορές, αύξηση ληστειών ,ένοπλες επιθέσεις, τραυματισμοί κ.α. Και τη ίδια στιγμή το αστυνομικό τμήμα Αχαρνών «λειτουργεί» κυρίως στην ιδιαίτερη προσπάθεια που καταβάλλει το λιγοστό προσωπικό και με τα λίγα μέσα που διαθέτει. θα πρέπει οπωσδήποτε να παραστεί η ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του πολίτη στο Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να παρθούν άμεσα μέτρα.

Αναγκαιότητα δημιουργίας ΚΑΠΗ στο Ολυμπιακό Χωριό
Την επιτακτική ανάγκη δημιουργίας ΚΑΠΗ στο Ολυμπιακό Χωριό έθεσε με παρέμβασή του ο επικεφαλής της παράταξης «ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες» στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο Αχαρνών. Ο κ. Κασσαβός έθεσε  την επιτακτική ανάγκη να υλοποιηθεί το δίκαιο αίτημα των ηλικιωμένων κατοίκων του Ολυμπιακού Χωριού.
Χαρακτηριστικά δήλωσε τα εξής: «Δεν είναι δυνατόν ένας κοινωνικός προνοιακός θεσμός που λειτουργεί με επιτυχία και στο τελευταίο χωριό της χώρας μας να μην υπάρχει στο Ολυμπιακό Χωρίο με τόσους πολλούς κατοίκους Υπάρχουν 200 υπογραφές κατοίκων που ευελπιστούν στην άμεση υλοποιήσει του ΚΑΠΗ. Θα πρέπει να σας κάνω γνωστό ότι έχουμε τον χώρο που πλήρη όλες τις προϋποθέσεις για την στέγαση του ΚΑΠΗ(α. βρίσκεται στο κέντρο του οικισμού και β. έχει το απαραίτητο εμβαδόν για να φιλοξενήσει την λειτουργία).Η απαίτηση   των κατοίκων ορίζει ότι δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο. Οι κάτοικοι του Ολυμπιακού Χωριού δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας».

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ