Αυτοδιοίκηση Αχαρνών

Oct19
Γιορτή Ούζου και Σαρδέλας από τον Σύλλογο “Άγιος Ταξιάρχης Μανταμάδου”
10/19/2011 8:00:00 PM by Giannis

Την καθιερωμένη γιορτή ούζου και σαρδέλας πραγματοποίησε το βράδυ της  Κυριακής 2 Οκτωβρίου στη πλατεία του Κόκκινου Μύλου, στη συμβολή των οδών Φιλαδελφείας και Κόκκινου Μύλου, ο Σύλλογος “Άγιος Ταξιάρχης Μανταμάδου”.
Στα πλαίσια της γιορτής ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αντώνης Σουλακέλης από κοινού με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και δια βίου μάθησης κ. Γιάννη Κατσανδρή, βράβευσαν τον Δαμιανό Σεβαστιάδη, για την επίδοση του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης αθλητών με κώφωση που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Αυγούστου στη Πορτογαλία.
Το παρόν στη γιορτή του Συλλόγου, στην οποία χόρεψε και το χορευτικό του Δήμου Αχαρνών υπό τη καθοδήγηση της κ. Τζέλας Λούκη, έδωσαν ο ανεξάρτητος Βουλευτής Αττικής  κ. Βασίλης Οικονόμου, όπως κάνει κάθε χρόνο, ο Πρόεδρος της πρωτοβάθμιας επιτροπής παιδείας κ.  Γιάννης Μίχας, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Θρακομακεδόνων κ. Σταύρος Κοπαλάς οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της συμπολίτευσης κ.κ Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος, Εύη Παντελιά, Κώστας Σαββίδης και Κυριακή Σαββίδη, ο Δημοτικός Σύμβουλος της Ε.Κ.Α. Χρήστος Γκίκας και άλλοι.

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ