Αυτοδιοίκηση Αχαρνών

Oct13
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ «Η ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ»: Δέσμευση για μεταστέγαση από το δήμαρχο Σωτήρη Ντούρο
10/13/2011 3:39:00 PM by Giannis

 Τη δέσμευση του Δημάρχου Αχαρνών Σωτήρη Ντούρου και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Νίκου Κρημνανιώτη πως ο Σύλλογος Τριτέκνων Αχαρνών “Η Ζεστή Αγκαλιά” θα μεταστεγαστεί είτε σε χώρο εντός του Δημαρχείου, είτε σε κάποιο άλλο χώρο στο Προφήτη Ηλία, απέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης 6 Οκτωβρίου η Πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Ναυροζίδου σε κατ' ιδίαν συνάντηση που είχε με τους δύο άνδρες.
Η άμεση μεταστέγαση του Συλλόγου κρίνεται απαραίτητη, καθώς σε λίγες ημέρες ο Σύλλογος πρόκειται να λάβει από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, τα τρόφιμα για τους δικαιούχους τρίτεκνους.
Υπενθυμίζεται ότι ο Σύλλογος “Η Ζεστή Αγκαλιά” αποτελεί ένα από τους πέντε Συλλόγους -σε σύνολο 56- που επελέγησαν μέσα στο καλοκαίρι για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα διάθεσης δωρεάν τροφίμων του Υπουργείου.
Παράρτημα στη Φυλή
Πρόταση για τη δημιουργία παραρτήματος του Συλλόγου Τριτέκνων Αχαρνών “Η Ζεστή Αγκαλιά” στο Δήμο Φυλής, δέχτηκε η Πρόεδρος Μαρία Ναυροζίδου από τον Δήμαρχο Φυλής Δημήτρη Μπουραΐμη.
Η συγκεκριμένη κίνηση κρίθηκε αναγκαία από πλευράς Δημάρχου δεδομένου ότι οι τρίτεκνοι του καλλικρατικού Δήμου Φυλής δεν εκπροσωπούνται από κάποιο Σύλλογο, με αποτέλεσμα να απευθύνονται ούτως ή άλλως στο Σύλλογο των Αχαρνών.
Ο κ. Μπουραΐμης  μάλιστα προσφέρθηκε να παραχωρήσει χώρο στο Σύλλογο και να τον στελεχώσει.
 

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ