Αυτοδιοίκηση Αχαρνών

Sep15
Καλή σχολική χρονιά στους μαθητές των Αχαρνών με τον καθιερωμένο Αγιασμό
9/15/2011 12:33:00 PM by Giannis

 •    Με πολλά κενά στα βιβλία το πρώτο κουδούνι της χρονιάς

Παρουσία του Αρχιεπισκόπουλου Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρα, του Δημάρχου Αχαρνών κ. Σωτήρη Ντούρου, καθώς και Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και τοπικών ιερέων  πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου ο Αγιασμός σε όλα τα σχολεία του Δήμου Αχαρνών.
Ευχόμενος καλή σχολική χρονιά στους μαθητές, ο Δήμαρχος Αχαρνών τους κάλεσε να είναι επιμελείς με τα μαθήματα τους, ενώ δε ξέχασε να απευθύνει το λόγο και στους γονείς των μαθητών από τους οποίους ζήτησε να δημιουργήσουν ένα δίαυλο επικοινωνίας με τους δασκάλους των παιδιών και να βρίσκονται κοντά τους.
Αναφορά έκανε και στην έλλειψη που παρουσιάζουν τα σχολεία σε συγγράμματα υπογραμμίζοντας πως αναμένουν σύντομα τα κενά να έχουν καλυφθεί, ενώ υπενθύμισε πως θα δοθούν υπερφορητές μονάδες μνήμης -στικάκια usb flash- σε όλους τους μαθητές ως δώρο.
Καλή σχολική χρονιά ευχήθηκαν τόσο ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Γιάννης Κατσανδρής όσο και οι πρόεδροι πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής, κ.κ Γιάννης Μίχας και Σπύρος Βρεττός αντίστοιχα, οι Αντιδήμαρχοι κ. Παναγιώτης Κορνιλάκης και κ. Χρύσανθος Κόνταρης καθώς και η Περιφερειακή Σύμβουλος κα  Δέσποινα Αφεντούλη.
Αξιοσημείωτο παραμένει το γεγονός πως στο 9ο Γυμνάσιο Αχαρνών με διευθυντή τον κ. Λαμπρινό Πλατυπόδη –που είναι πρόεδρος και του Δ.Σ του Πνευματικού Κέντρου) πραγματοποιήθηκε και έπαρση της σημαίας, γεγονός που είχαμε να δούμε πολλά χρόνια να πραγματοποιείται σε σχολεία.
 

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ